Home - Články - Stalinova osobní čarodějka

Stalinova osobní čarodějka

vloženo 21. 10. 2016
čas čtení: 5 minut

Stalinova osobní čarodějka

O vztahu Josefa Stalina k mysticismu a okultismu existují zcela protichůdné informace. Některé zdroje tvrdí, že všechny okultní vlivy byly ve stalinské éře potírány hned v zárodku, stejně jako náboženství. Odjinud se však můžeme dozvědět, že Stalin byl posedlý ezoterikou a udržoval si tým osobních čarodějek, astrologů a věštců. Kde je tedy pravda?

sdílet článek na facebooku

Věštkyně a fenomenální hypnotizér

Některé skutečnosti opravdu naznačují, že Stalin čarodějníky, jasnovidce a další mystické postavy pronásledoval, nechával zatýkat a posílat do vyhnanství. Například slavná slepá věštkyně Matrona Nikonovová se v Moskvě musela ukrývat po bytech svých známých, protože po ní pátrala sovětská tajná policie. Nicméně, existují důkazy, že během II. světové války, se na ni sovětský diktátor obrátil s žádostí, aby předpověděla výsledek konfrontace mezi SSSR a nacistickým Německem.

Stalin se dozvěděl, že pokud vláda neopustí Moskvu, "rudý kohout zvítězí." S tehdejší vládou spolupracoval také Wolf Messing, známý mág a hypnotizér. Aby přesvědčil sovětské vedení o svých mimořádných schopnostech, organizoval představení pro politbyro, předpovídal válečné události a zároveň se snažil získat povolení k založení vědeckého ústavu pro výzkum mozku, což se mu bohužel nepodařilo.

Magická ochrana před Hitlerem

Stalin však vyžadoval nejen předpovědi. Chtěl i tzv. magickou obranu. Podle některých zdrojů v roce 1930 požádal svého kolegu Sergeje Kirova, aby mu našel odborníka v oblasti magie. Kirov pověřil jednoho z důstojníků tajné policie, přezdívaného Medvěd, úkolem najít tu správnou osobu. Medvěd věděl, že někde v okolí Leningradu žije Natalia Lvovová, členka rodiny, v níž se dědí čarodějnické řemeslo. Povídaly se o ní úžasné věci. Například to, že si dokázala zcela podmanit mysl kteréhokoliv člověka a donutit ho udělat cokoliv, co chtěla.



Říkalo se, že Natalia je příbuzná bývalého vůdce šlechty knížete Lvova. Ale i přes její šlechtický původ jí bylo dovoleno žít v Leningradě a dokonce přijímat soukromé klienty. Natalia Lvovová byla na Stalinův rozkaz povolána do Moskvy. Dostala samostatný byt přímo v centru hlavního města. Takové privilegium v té době používaly jen prominentní osoby ve státních funkcích a na vysokých úřednických postech.

K povinnostem čarodějky patřily především rady, jak se chránit před magickými účinky. Ta Stalinovi doporučila, aby v žádném případě nikde neuváděl své skutečné datum, aby astrologové nemohli získat informace, které by pak mohly být použity například pro potřeby zahraniční politiky. Právě proto začal Stalin uvádět jako své datum narození 21. prosinec 1979, tedy o rok a tři dny později než bylo to skutečné.

Proč se Stalin nerad nechal fotografovat?

Také Stalinovi řekla, že na člověka je možné působit prostřednictvím jeho obrazu. Na radu čarodějnice se vyhýbal fotografování a pózování pro malíře. Na většině portrétů a fotografií je otištěn zrcadlově. Na neupravených fotografiích, které Stalin dával na památku svým věrným, je vždy zachycen pootočený, s přivřenýma očima a zapálenou dýmkou. Obraz je tak chráněn před magickým útokem: zaprvé, nejde mu vidět do očí a za druhé, dýmka vytváří ochrannou energetickou bariéru. Mimochodem, Stalin ji vždycky kouřil, když byl mezi lidmi, takže nikdo nemohl proniknout do jeho aury.



Čistky podle magické nápovědy?

Na Stalinův rozkaz také Lvovová také pořádala speciální rituály, jimiž se snažila ovlivňovat politické odpůrce vůdce. Výsledkem bylo, že dělali přehmaty a ústupky Stalinovi. Mimochodem, „kmotr“ Lvovové s krycím jménem Medvěd byl zastřelen za spoluúčast na vraždě Kirova. Dva muži, kteří změnili osud čarodějky, tak velmi záhy odešli na věčnost. Ve vládě a ústředním výboru strany pak opakovaně docházelo k neočekávaným personálním změnám, pro něž evidentně nebyl žádný logický důvod. V předvečer každé takové rošády se Stalin údajně účastnil magické seance s Natalií. Vypadá to, že tato „tajná poradkyně“, ověřovala informace, rozhodovala, koho odvolat z funkce, koho dosadit do úřadu a koho zatknout jako „nepřítele lidu“.

Nikdo neví, jak skončila

Ze života Stalinovy osobní čarodějnice je bohužel známo jen velmi málo detailů na to, aby bylo možné vysledovat její osud. Jak známo, její "šéf" se stal jedním z vítězů II. Světové války. A možná nechal Natalii Lvovovou odstranit, protože věděla příliš mnoho o svých „klientech“, a začala tak být potenciálně nebezpečná. Nebo možná zemřela přirozenou smrtí a do hrobu si vzala mnoho tajemství, včetně pravdy o svých schopnostech.

Představte si, že jste astrolog ve Vídni v roce 1910 a nepříliš úspěšný rakouský malíř vám dá údaje o svém datu a hodině narození: 20. dubna 1889, půl sedmé večer. Zdá se, že Hitlerův horoskop analyzovalo mnoho astrologů pomocí různých metod. Přečtěte si článek Astrologie v zajetí války

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.