Home - Články - TAROTOVÝ HOROSKOP LÁSKY NA TÝDEN 24. - 30.10. + ►VIDEOPŘEDPOVĚĎ!

TAROTOVÝ HOROSKOP LÁSKY NA TÝDEN 24. - 30.10. + ►VIDEOPŘEDPOVĚĎ!

vloženo 22. 10. 2016
čas čtení: 5 minut

TAROTOVÝ HOROSKOP LÁSKY NA TÝDEN 24. - 30.10. + ►VIDEOPŘEDPOVĚĎ!

Jak tento týden zamává vaším milostným životem? Odhalte své šance na posun ve vztahu nebo k nalezení ideálního protějšku! Výklad vaší karty lásky pro vás připravila zkušená kartářka.

sdílet článek na facebooku

Přečtěte si výklad ke svému znamení nebo shlédněte video, ve kterém uvidíte svoji kartu.

BERAN
Karta Dva meče
vám věští nějaké rozhodování nebo dilema. Zvážíte různé argumenty pro a proti, i když navenek se jeví všechno v pořádku a vaše situace v lásce bude poměrně stabilní. Vy však někde ve svém nitru víte, že toto je problém, který si zkrátka musíte dořešit. Abyste odhalili správné řešení vašeho citového trápení, budete muset nahlédnout do hlubin svého srdce a podvědomí. Přemýšlení a racionální kalkulování vám zde mnoho nepomůže. Láska je záležitostí srdce, a proto byste měli dovolit srdci, aby rozhodovalo – rozum můžete klidně odsunout na vedlejší kolej. Nezadaní Berani se budou rozhodovat, kdo z potenciálních protějšků je ten pravý, a zadané bude trápit otázka dalšího vývoje vašeho vztahu. Dopřejte si čas a trochu klidu na vyřešení tohoto problému, budete se pak cítit mnohem lépe. Pomoct nahlédnout do vašeho podvědomí vám mohou i věštecké techniky a astrologie!

BÝK
Karta Měsíc
vám věští v lásce důležité události, které vám umožní jisté věci pochopit a posunout se kupředu. Týden začnete s pesimistickými myšlenkami, ale věřte nebo ne, věci jsou jiné, než na první pohled vypadají. Blízká budoucnost vám přinese velmi příjemné překvapení, jen si na něj musíte počkat. A to pro vás bude v některých chvílích hodně těžké. Buďte trpěliví, osud má pro vás v záloze překvapení! Hlavně nezadaní Býci budou mít sklon utíkat od reality do svého vlastního romantického světa snů a ideálů o lásce. Snažte se nepodléhat romantickým iluzím. Uvědomíte si, že vaše představy byly poměrně daleko od reality. I přesto však štěstí čeká již velmi blízko před vámi – pouze k němu vedou trochu jiné a možná trochu méně romantické cestičky, než si myslíte!




BLÍŽENCI
Karta Milenci
vám věští nádherné milostné štěstí, máte se tedy na co těšit! V lásce budete mít na růžích ustláno, ale pozor – milostné úspěchy nebudou ani ve vašem případě zadarmo. Poselství karty Milenci totiž zní, že láska nám přináší nejen krásné chvíle a štěstí, ale také odpovědnost a závazky. A skutečného milostného naplnění se dočkáte pouze v případě, že budete ochotni na sebe tyto závazky přijmout a nebudete mít strach dát partnerovi své sliby, ať už se týkají čehokoliv – věrnosti, toho, že společně budete žít nebo že to s vaším vztahem myslíte skutečně vážně. I v erotice byste si měli dát pozor, ať vycházíte druhé straně vstříc a ať respektujete všechny přání a obavy svého protějšku.

RAK
Karta Devět pohárů
vám přináší spokojený a naplňující milostný vztah, ve kterém vám nebude nic chybět a budete pociťovat téměř až dokonalé štěstí. Své štěstí v lásce si budete užívat plnými doušky a samozřejmě v něm nebude chybět ani spokojený sexuální život! Nezadaní Raci se konečně dočkají splnění svých tajných snů o lásce a potkáte partnera, který bude až na pár drobností naprosto přesně odpovídat vašemu ideálu. Až po uši zamilovaní se budete vznášet na obláčku štěstí, a vaše láska bude oboustranná. Nic však není úplně bezchybné, takže chvílemi budete pociťovat, že vám na protějšku některé věci nelíbí nebo že vám v určitých oblastech života příliš dobře nerozumí. Naštěstí však takových věcí nebude mnoho, takže i když vás to občas zamrzí, nebudete mít problém hodit to za hlavu a zaměřit se na to pozitivní, co mezí vámi je!

LEV

Vaše karta Dva poháry pro vás znamená, že v lásce se můžete těšit na splnění svých snů. Toto je karta hluboké spolupatřičnosti a setkání dvou spřízněných duší. Máte před sebou nádherný týden plný lásky, který čeká na zadané i na nezadané Lvi. Budete si užívat čerstvou zamilovanost nebo se vám ve svém dlouhodobém vztahu povede obnovit starou jiskru a všechno bude tak krásné jako na začátku – nebo možná ještě mnohem krásnější, protože se teď lépe znáte! Se svým milým protějškem se budete cítit jako jeden a strávíte co nejvíce času ve společnosti toho druhého. Pokud svoji vysněnou lásku teprve hledáte, spoléhejte se při seznamování a sbližování na hlas svého srdce a na intuici. Toho pravého partnera neomylně poznáte díky pohledu z očí do očí a díky tomu, že si budete v mnoha věcech hodně podobní, téměř až stejní! Bude to krásný pocit, něco jako kdybyste našli své druhé já, se kterým teď můžete sdílet zbytek svého života!



PANNA
Karta Královna pohárů
vám věští velmi krásné a příznivé období, které bude přát lásce i sexuálnímu souladu. Vůči svému protějšku pocítíte oddanost a hlubokou lásku a budete ochotni pro něj udělat téměř cokoliv. Svojí láskyplnou péčí mu dáte najevo, jak moc o něj stojíte a jak je pro vás důležitý. Někdy možná budete mít trochu obavy tyto silné a hluboké city projevit ve skutečném životě, ale karty vám radí, abyste jim dali volný průchod. Váš partner to velmi ocení! Pokud jste nezadaní, pak svůj vyhlédnutý protějšek nejlépe zaujmete tak, že mu všestranně vypomůžete a nenápadně mu svojí péčí dáte najevo svůj zájem.

VÁHY
Karta Eso holí
vám přináší nevyčerpatelnou energii v lásce. Snadno se zamilujete, snadno vzplanete a taky se snadno rozhodnete, že za svým vyhlédnutým protějškem půjdete kamkoliv jen bude chtít. Třeba i na kraj světa. Vaše odvaha a odhodlání jsou obdivuhodné, jen pozor, protože v některých chvílích mohou hraničit až s nerozvážností. Pak není divu, že vás od nich bude vaše okolí odrazovat. Vy si však půjdete nekompromisně za svým a své lásce budete zkrátka. Můžete se však zamilovat i mimo svůj trvalý partnerský svazek. Taková síla bude přímo destruktivní – pokud si nejste jisti, že původní vztah opravdu chcete ukončit, pak ji raději zadupejte hned v začátcích a přerušte kontakty se svým novým objevem, jinak to nedopadne dobře! Nezadané Váhy udělají pro svůj vysněný idol cokoliv, ale měli byste si dávat pozor, jestli je to z jeho strany opětované. Buďte opatrní a nenaleťte člověku, který vás chce jen využít – bolelo by to hodně!

ŠTÍR
Karta Devět holí
vám předpovídá energii napětí, která zavládne ve vašem milostném vztahu. Budete vědět, že je zde něco čekající na vyřešení. Zároveň však budete tušit, že ještě nenastala ta správná doba postavit se tomu čelem. Pokud jste zadaní, zvolíte vyčkávací taktiku, a váš partner taky. Poté se však ledy pohnou a příjemně vás překvapí, že problém vůbec nebyl tak velký, jak ve vašich očích narostl, a do vašeho vztahu se opět vrátí ztracená energie a soulad. Nezadané Štíry to budou mít trochu komplikovanější – získáte pocit, že sblížení s vašim vysněným protějškem stojí v cestě příliš mnoho věcí. Budete mít sklon to vzdávat a uvažovat, jestli to za daných okolností má vůbec smysl. Pokud jste však do tohoto člověka skutečně zamilovaní, nabije vás to energií a najdete odvahu to přes to všechno zkusit!



STŘELEC
Karta Mág
vám radí, ať se nebojíte v lásce vzít kontrolu nad situací do svých rukou. Samo sebou, že to musí být nenápadné! Budete si dobře uvědomovat, jaké energie jsou ve hře. A povede se vám s nimi šikovně manipulovat, abyste v každé chvíli navodili ve svém milostném vztahu tu pravou a neopakovatelnou atmosféru, která vám přinese nádherné a romantické zážitky. Váš partner si možná ani neuvědomí, že vašemu svazku takhle nenápadně šéfujete, ale rozhodně si na to nebude stěžovat – připravíte mu totiž krásné a nezapomenutelné chvilky, na které budete oba dva společně ještě dlouho vzpomínat.

KOZOROH
Karta Král pohárů
vám přináší v lásce velmi příjemné a krásné vyhlídky. Vaše srdce naplní láska, kterou budete toužit rozdávat. Zároveň získáte potřebu stavět se ke svému protějšku ochranitelsky a ve všem mu pomáhat. Hlavně z pánů se stanou opravdoví rytíři a gentlemani, kteří pro svoji polovičku udělají všechno, co jí na očích uvidí. Bude příjemně překvapena, že jí najednou věnujete tolik pozornosti, a váš vztah se díky tomu utuží a posílí. Dámy narozené v Kozorohu budou ke svému protějšku neméně pozorné a láskyplné. Nezadaní vsadí při hledání nové lásky na romantiku a galantnost. Vyhlédnutému protějšku se budete dvořit přesně podle stylu staré školy, a dámy zas budou dělat drahoty, tak jako za časů našich babiček. Bude se vám to líbit a nabije to váš začínající vztah vzrušujícím jiskřením a utajenou vášní!

VODNÁŘ
Karta Velekněz
vám věští harmonický a hlavně vážný a perspektivní vztah. Svůj milostný svazek budete brát velmi vážně, i do budoucna. Pocítíte potřebu být si s partnerem naprosto oddaní a všude ho následovat. Tato karta vám přináší velkou šanci na brzký vstup do manželství nebo přijatí jiného vážného závazku v partnerském životě – třeba společné pořízení nemovitosti apod. Bude se jednat o velký a významný závazek sdílený s milovanou osobou. Pokud žijete v dlouhodobějším vztahu, toto období vás ještě víc sblíží a upevní váš svazek. Nezadaní Vodnáři budou hledat seriózní svazek a dokonce i velmi čerstvé známosti budete mít sklon brát velmi vážně. Jen si dejte pozor, ať svůj nový protějšek neodradíte tím, že se na něj hned na začátku příliš navážete.

RYBY
Vaše karta Král mincí vám pro tento týden připomíná, že základem šťastné a spokojené lásky je pocit stability a bezpečí. Pouze s romantikou a silnými city si nevystačíte, protože váš vztah bude vyžadovat, aby fungovaly praktické záležitosti a měli jste své zázemí. V tomto ohledu budete v partnerském vztahu hrát vůdčí roli. Největší radost svojí drahé polovičce uděláte tehdy, když se na vás bude moct spolehnout a když věnujete pozornost vašemu společnému materiálnímu zázemí. Nezadané Ryby budou potřebovat značnou dávku praktického myšlení a stát nohama pevně na zemi, aby si získaly vysněný protějšek. Může to znít trochu paradoxně, protože to, po čem toužíte, je vášeň, laskavost a projevy citů. Ale získáte je právě díky tomu, že svému protějšku poskytnete pocit, že se o vás může opřít, a že mu nabídnete pomoc v materiálních záležitostech.

Lásku můžete najít i pomocí astrálního cestování. Zjistěte jak!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.