Home - Články - Polostínové zatmění znásobí sílu rudého úplňku!

Polostínové zatmění znásobí sílu rudého úplňku!

vloženo 14. 9. 2016

Polostínové zatmění znásobí sílu rudého úplňku!

A je to tady. Přichází u nás viditelné zatmění Měsíce současně s mocným úplňkem! Nastane v pátek 16.9. na 24°20´ ve znamení Ryb a sledovat ho můžeme od 19:15 do 22:54 hodin. Úplněk vrcholí v průběhu zatmění ve 21:05. Získáte přístup ke kolektivnímu vědomí, vyčistíte svoji minulost a posunete se vstříc novému životu!

sdílet článek na facebooku

Jev bude pozorovatelný kromě Evropy také v Africe, Asii a Austrálii. V Praze ho očekávejte na východě v 19:16 hodin a před devátou začne tmavnout. Úplňkové zatmění je zajímavé pro astronomy, astrology i mystiky. Tato vesmírná hra světel a stínů budila v historii v lidech obavy, moderní astrologie na ni však nahlíží jako na velkou příležitost.

Zlé znamení nebo nové možnosti


Každou mocnou energii, která k nám přichází, lze využít dobrým i špatným způsobem. Znásobenou sílu úplňku může někdo zúročit při černé magii k silným kletbám, ale stejně tak si můžete vytvořit velmi silnou ochranu nebo si vyslaným přáním vědomě řídit vlastní život a znásobit tak moc svého záměru!

Nebojte se rudé Luny


Stín bude na Měsíc vrhat naše vlastní planeta Země. Luna tak dostane oranžový až rudý nádech. Tmavnoucí zář úplňku za svitu hvězd ve vás může budit strach, tento pravidelný a přirozený jev však nepřináší žádnou apokalypsu. Rybami končí roční cyklus a i my bychom měli udělat tlustou čáru za vším, co nás trápilo a začít znovu. Věnovat se životnímu posunu. Uzavřít vše nepodstatné a otevřít vše skutečně důležité.



Získejte přístup ke kolektivnímu vědomí!


Úplněk v Rybách nám přinese velkou šanci na očistu duše. Nebe bude v tuto dobu ovládat konjunkce Slunce s Merkurem. Dále na nás zapůsobí vzestupný karmický uzel ve znamení Panny, která nám přináší řád, systém, pořádek a uzdravování. Uzel nás nabádá, abychom si vytvořili životní plán, kterého se budeme držet a půjdeme cílevědomě za ním.

Otevírá se nám mysl pro snadný přístup ke kolektivnímu vědomí lidstva, které nás obklopuje a ve kterém jsou uloženy všechny informace. Vyplují na povrch naše nejhorší obavy, strachy, smutky a nezpracované záležitosti z minulých životů. To ale není důvod k depresi. Naopak! Je třeba chytit příležitost za pačesy. Očistit vše, co ve své mysli nemáme zpracované a co se nám proto neustále vrací do života, neboli vesmír nám to zrcadlí. Očista od nezpracovaných myšlenkových programů z naší minulosti nás velmi posune v našem osobním růstu!

POTŘEBUJETE RADU? Stojíte na rozcestí? Díky výkladu karet vnesu světlo i do vašeho života, obraťte se na mě! Paní Agáta na tel.: 906 701 701 nebo mi pošlete SMS ve tvaru SMS AGATA na 904 30 44.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.