Home - Články - Meteorický roj dosáhl maxima!

Meteorický roj dosáhl maxima!

vloženo 9. 8. 2016

Meteorický roj dosáhl maxima!

Nepřehlédněte pozítří tu nádhernou podívanou, ani soutěž o nejlepší fotku. Padající hvězdy nám plní ty největší sny. A právě v noci z 12. na 13. srpna dosahuje zlatý déšť meteorů Perseidy svého vrcholu. Vyrazte s kamarády nebo se svou láskou pod romantickou noční oblohu a připravte si svoje přání!

sdílet článek na facebooku

Tuhle nebeskou smršť prostě nemůžete zmeškat. Každá ohnivá kometka zvyšuje účinnost vesmírných energií, které směřují vaše myšlenky k cíli. Posilují totiž vaši víru ve splnění přání a to vás rychle směřuje na správnou cestu. Dnes spadne nejvíce hvězd z celého Perseidového období 18.7.-24.8. a přinese nám obrovské štěstí.

Roj padajících hvězd najdete velmi snadno

Na nebi bude v noci možné pouhým okem pozorovat až 110 padajících hvězd za hodinu. Tento roj se k nám vrací každoročně a byl objeven už roku 36 v Číně. Vydejte se mimo světla velkoměst do té největší tmy a vyšlete své vytoužené přání. Ale pozor! Nikomu ho neprozrazujte. Zveřejňování magickou sílu přání oslabuje. Je totiž důležité uchovat tu víru ve svém nitru a neoslabovat ji pochybovačnými reakcemi vašeho okolí.



VYHRAJTE V SOUTĚŽI O NEJLEPŠÍ FOTOGRAFII PERSEIDŮ!

Vaše vítězství bude trojnásobné. Nejen, že si z výletu odvezete úžasné zážitky a přiblížení k vašim snům, ale také pořídíte krásnou fotografii, se kterou vyhrajete jedinečnou čarodějnou propisku Calamus s barvou dle vlastního výběru. Tento starodávný brk s tradicí od roku 1781 vám bude perfektním společníkem pro rituální sepisování vašich tajných přání a jejich energetické posilnění.

Pravidla soutěže jsou jednoduchá! Ve dnech 12.-15.8. vložte svou fotografii jako příspěvek na naši facebookovou stránku, podělíte se tak se svým zážitkem s každou romantickou dušičkou, která výlet nestihla. Fotografie by měla zachycovat nejen zlatý déšť na nebi, ale pokud možno také vaši osobu (pár nebo i celou partu na výletu) na důkaz autorství fotografie. Tři nejoriginálnější fotografie získají propisku Calamus v dárkovém balení. Vítěze vyhlásíme 16.8. Těšíme se na vaše krásné i vtipné příspěvky!

Zlatý déšť meteorů vám splní přání! Přilétá k nám obrovské štěstí v podobě padajících hvězd. Přečtěte si více i v dalším článku ZDE...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.