Home - Články - 8.8. - Šance českých olympioniků dle horoskopu!

8.8. - Šance českých olympioniků dle horoskopu!

vloženo 7. 8. 2016

8.8. - Šance českých olympioniků dle horoskopu!

Zítra za Českou republiku vyráží bojovat Kateřina Kudějová, vodní slalomářka a kajakářka, která se stala mistryní Evropy i mistryní světa. Jakou má šanci zvítězit na XXXI. Letních olympijských hrách 2016 v Rio de Janeiru z hlediska hvězd a lunárních dnů?

sdílet článek na facebooku

Lunární kalendář hlásá na 8. srpna velkou účinnost modlitbám. Každé vyřčené slovo bude mít obrovskou moc. Proto by se slalomářka neměla zabývat bezdůvodně problémy a je důležité, aby souhlasila s kompromisy. Měsíc je stále ve Vahách a přibývající fáze nabývá sportovkyni fyzických i psychických sil. Stále jsou kromě krční čakry citlivé ledviny a močový měchýř, měla by si tedy dávat velký pozor, aby se ve vodě dobře chránila před chladem.

Káťo, vodní duchové budou na tvé straně!

Luna probouzí 8.8. přírodním duchům a živlům schopnost se projevit . Kateřina by tedy velmi dobře mohla využít jejich posily a napojit se na ně pomocí meditace. Vodní živel by ji podpořil v rychlém a hladkém průjezdu. Dnem vládne upřímnost, estetika a harmonie ve vztazích, přesto je těžké být objektivní, protože ve vzduchu visí netrpělivost. Měla by se tedy uvolnit a před startem si udělat chvíli sama pro sebe. Zklidnění pomůže v tento den nejlépe Bachova květová esence Scleranthus. Zaplaví ji radost a vlna kreativity, která ji v zítřejší kvalifikaci doplaví bezchybně k cíli.



Srpnový Kozoroh míří vysoko


Vodní slalomářka Kateřina Kudějová se narodila 17. ledna 1990 ve znamení Kozoroha. Merkur, Jupiter a od 5. srpna i Venuše signalizují, že v srpnu sáhne do hloubky své osobnosti. Zvyšují její pracovitost a pečlivost a věstí úspěchy v zahraničí. Přesto vliv retrográdního Urana způsobují v její kariéře finanční výkyvy. Díky své pracovitosti, svědomitosti a houževnatosti ale vždy nakonec dosáhne toho, co chce. Energický Mars od 2. srpna přispívá elánem a potřebným drivem jejímu vládci Saturnovi. Hvězdy si šeptají o jejím kariérním růstu, takže má našlápnuto k výbornému výsledku!

Vsaďte si na výsledky olympijských soutěží s pomocí zkušeného věštce! Podrobnou předpověď má pro vás na tel: 906 701 701 naše zkušená astroložka, kartářka a jasnovidka Zdeňka.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.