Home - Články - 7.8. - Šance českých olympioniků dle horoskopu!

7.8. - Šance českých olympioniků dle horoskopu!

vloženo 6. 8. 2016

7.8. - Šance českých olympioniků dle horoskopu!

Na letní olympiádě v Riu zítra rozjede svůj závod vodní slalomář Jiří Prskavec, který ve své disciplíně patří mezi velké favority. Zjistěte, jestli mu hvězdné konstelace a síla lunárního dne dopřejí vítězství.

sdílet článek na facebooku

Lunární kalendář sportovce varuje, aby v tento den nedělali žádná závažná rozhodnutí. Naproti tomu je 7. srpen prosycen velmi pozitivní energií spojený s krásou, láskou, radostí a intuicí. Zapojí-li tedy do hry svá niterní tušení, mají velmi dobré vyhlídky.

Lunární energie přinášejí pochybnosti


Měsíc je v přibývající fázi a prochází znamením Vah, které probouzí citlivé reakce a netrpělivost. Je nutné, aby přijali vše, co k nim v životě přichází. Aby neviděli jen černou a bílou, ale jejich tisíce odstínů, budou tak schopni být v harmonii sami se sebou. Váhy mají též vliv na játra, krev, ledviny, močový měchýř, ale také kyčle. Doufejme tedy, že je Martina příliš nezatíží. Přibývající fáze je vhodná pro nové začátky, a protože v tomto období roste vše rychleji, nabývají i síly a svaly našich sportovců.

Stejně tak je přáno společenským akcím. Luna však přináší sklon k pochybnostem a váhání a to by se jim nemuselo vyplatit. Proud kosmické energie se nyní silně projevuje skrze slovo, je tedy důležité, aby se zdrželi jakýchkoli soudů a pomluv. Upřímné optimistické výroky je přiblíží k vítězství se silnou podporou vesmíru!



Horoskopy našich sportovců prozrazují, jak vysoko míří

Vodní slalomář Jiří Prskavec, narozený 18. května 1993 ve znamení Býka, má velkou chuť si užívat života. Tempo jeho profesního života se dostává do většího pohybu a hlavně z hlediska financí je pro něj srpen šťastným měsícem. Jeho mottem je sice kráčet pomalu a do ničeho se příliš nehnat, ovšem jeho vládkyně Venuše zatoužila být hbitější! A od 5. srpna se snaží dohnat pohyblivého Merkura, to dává Jirkovi příležitost prodrat se na zítřejší kvalifikaci na vyšší pozice.

Náš profesionální astrolog a numerolog František vám sdělí mnohem podrobnější předpovědi výsledku závodů vašich oblíbených sportovců, na které vsázíte.
Kontaktujte ho na tel: 906 701 701!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.