Home - Články - 6.8. - Šance českých olympioniků dle horoskopu!

6.8. - Šance českých olympioniků dle horoskopu!

vloženo 5. 8. 2016

6.8. - Šance českých olympioniků dle horoskopu!

XXXI. Letní olympijské hry 2016 v Rio de Janeiru zítra pro český tým zahajuje silniční cyklistika s Leopoldem Königem a tenisové kurty s šesti našimi hráči. Zjistěte, jaký výkon jim určují hvězdy a zda jim bude přát lunární den?

sdílet článek na facebooku

105 českých sportovců splnilo kvalifikační kritéria a budou bojovat za naši zem na OH v Riu. Sedm z nich se utká s pátým lunárním dnem, který připadá na sobotu 6.8. Jeho energie jsou s nastupujícím vlivem Vah ve znamení Panny v přibývající fázi a ta nás učí, že pokud chceme něčeho dosáhnout, nesmíme polevit a uhnout z cesty. Pro naše sportovce je proto nutné, aby byli vytrvalí a neúnavní.

Držme jim pěsti!

Podle lunárního kalendáře sportovci díky sobotnímu sebeuvědomění a propojení s okolím poznají, jak uplatnit své schopnosti. Měli by se zaměřit na analyzování detailů a na energii získanou z přijaté potravy. V tento den je totiž posílí potrava nejen na rovině bytí, ale také na rovině astrální. Den je vhodný pro změny v životě vnější i vnitřní. Přichází očištění skrze slzy, takže nebude náhoda, pokud se někteří naši borci nebudou stydět vyplakat!

Cyklozávod ve znamení štíra


Leopold König se narodil 15. Listopadu 1987 ve znamení Štíra a podle hvězdného horoskopu prochází v srpnu úspěšný obdobím, ve kterém má velkou moc provést změny ve svém životě! Razí si svou cestu a neustupujete z ní ani tehdy, kdyby všichni ostatní volili jiný směr. To vše mu může zajistit velký úspěch, pokud se už dostatečně zotavil ze zranění, kvůli kterému se letos neúčastnil sestavy týmu Sky na Tour de France. Tendenci k vážnějším zdravotním problémům má však podle hvězd velmi nízkou.



Leopoldovu oblast kariéry trochu přehřívá kvadratura Slunce, ale skupinové činnosti mu velice prospívají. Jeho plutonské know-how má moc strhnout a fascinovat širší okruhy lidí. Energický Mars a přející Jupiter chce prostor kolem něj rozsvítit a signalizuje, stejně tak jako Neptun, že si může sáhnout po něčem, co pro něj bylo v předešlých letech vzdálené nebo nedosažitelné!

Tenisový kurt zaplaví různorodé energie

Maximálně 172 tenistů bude na Olympijských hrách soutěžit v pěti kategoriích. Naši tenisté Lukáš Rosol, Petra Kvitová, Lucie Hradecká, Andrea Hlaváčková, Lucie Šafářová a Barbora Strýcová startují 6.8. své turnaje. Hráči Hlaváčová a Rosol ve znamení Lva mají velký arzenál optimistické energie, čemuž výrazně přispívá od 2. srpna i žhavý Mars. Ostatní planety jim dávají vnitřní sílu a osobní moc a jsou ve skvělé hyperaktivní formě.

Naproti tomu Rybě Petře Kvitové přichází nepřejícný měsíc. Většina planetárních energií je namířena proti ní a nálady včetně zdraví jí skáčou nahoru a dolu. U Střelce Radka Štěpánka se srpnové období mračí na jeho profesní záležitosti a otázky kariéry. Merkur s Venuší svou kvadraturou dodávají na působnosti Jupiterovi, který je už delší dobu směrován k nastavování překážek. Přejme proto všem našim sportovcům mnoho úspěchů, ať jim k tomu vesmírné energie pomohou či nikoli!

Vsázíte si na výsledky olympijských soutěží? Nehádejte, ale vězte. Podrobné informace pro vás má na tel: 906 701 701 náš zkušený numerolog Béda!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.