Home - Články - 9.8. - Šance českých olympioniků dle horoskopu!

9.8. - Šance českých olympioniků dle horoskopu!

vloženo 8. 8. 2016

9.8. - Šance českých olympioniků dle horoskopu!

Zítra startují ve veslařské kvalifikaci Češi Ondřej Synek, historicky první český mistr světa v olympijské disciplíně ve skifu na Novém Zélandě, a Miroslava Topinková Knapková, olympijská vítězka ve skifu z LOH 2012 v Londýně a mistryně světa pro rok 2011. Přejí hvězdy a lunární den znovu jejich vítězství?

sdílet článek na facebooku

Dejte pozor na svou kondici

Měsíc vstupuje do Štíra stále pod vlivem Vah, které nepřejí žádným závažným rozhodnutím. Citlivé kyčle, ledviny a močový měchýř by si naši sportovci měli zítra pečlivě chránit ve vodě před prochladnutím. Štír má vliv na intimní oblast a močové cesty. Prospějí jim proto čaje, které tyto orgány posilují. Je důležité, aby hodně pili a pročistili si žaludek a střeva, aby byli na svůj výkon v dobré kondici.

Dni vládne energie proměny a odpuštění, měli by navždy uzavřít minulost a soustředit se na svou budoucnost. Váhavá netrpělivost a sklon k pochybnostem jsou stále cítit ve vzduchu, jejich výsledku velmi prospěje soustředit se na zklidnění svého nitra. Ale Štír jim přináší vášeň, která je i ve sportu potřebná jako hnací motor k cíli.



Panny a Kozorozi na start!


Veslař Ondřej Synek se narodil 13. října 1982 ve znamení Vah a hvězdy mu přináší klidný srpen bez houpaček a výkyvů. Pokud je tedy zvyklý vyhrávat, měl by to pro něj být den jako každý jiný. Mars ho od 2. srpna zásobuje zvýšenou mentální energií, takže jeho myšlení pracuje na plné obrátky. Energie právě obohacují jeho nitro a jeho duchovní zájmy jsou silnější než zájmy pracovní. To mu na Olympiádě nemusí úplně prospět. Nejlépe se mu bude dařit v semifinále a finále 11.-12.8., kdy má velkou šanci, že ho posune vpřed někdo, koho si velmi váží. Nesnese stres, ale hraje fair-play, proto držíme Ondrovi všechny pěsti.

Miroslava Topinková Knapková je Panna, ale pouze z hlediska astrologického zvěrokruhu. Narodila se 19. září 1980 a čeká ji poměrně pestrý měsíc, protože se většina planet zvýšeně zaměřuje na její znamení. Netouží být středem pozornosti, ale teď se tomu nevyhne. Navíc více kontaktů jí zvýší kariérní a finanční šance. Čeká ji však trochu nejistoty v sebeovládání, měla by proto vyzkoušet jógu nebo duševní cvičení. Od 2. srpna se dostává konfliktní Mars do kvadratury na její znamení a dává tendenci k přehánění. Panna je ale nejlepší pracant z celého zvěrokruhu a v tomto měsíci je ještě aktivnější než obvykle, takže šance má veliké!

Výsledky olympijských soutěží nemusíte hádat. Kontaktujte našeho zkušeného věštce a budete je vědět. K dispozici je vám naše profesionální astroložka a kartářka Helga na tel: 906 701 701!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.