Home - Články - 10.8. - Šance českých olympioniků dle horoskopu!

10.8. - Šance českých olympioniků dle horoskopu!

vloženo 9. 8. 2016

10.8. - Šance českých olympioniků dle horoskopu!

Jak hvězdné konstelace a satanský lunární den ovlivní výkony našich sportovců? Zítra vyráží na olympiádní boj v Riu silniční cyklista Jan Bárta a vodní slalomář Jiří Prskavec, mistr Evropy i světa.

sdílet článek na facebooku

Měsíc putuje 10.8. znamením Štíra, které vnáší do soutěží skutečnou vášeň a o to prudší budou výkony sportovců. Štír má vliv na citlivost intimní oblasti a močových cest, takže především Honza by si měl ve vodě dát pozor na prevenci před prochladnutím. V kosmu ale číhá něco mnohem nebezpečnějšího. Dnem se line zlá černá magie!

Olympijský den ve znamení Satana

Moc dne prověří, jak naši soutěžící pracovali s energiemi v předešlých lunárních dnech a jak se zvládli očistit na duševní i fyzické úrovni. Pokud o sebe opravdu pečovali, nebude pro ně den tak náročný, přecitlivělý a impulzivní. A tak budou mít větší šanci na úspěch, než ostatní závodníci, kteří o sebe nedbali. V opačném případě je při závodu zatěžká tíha 10. srpna, který je považován za satanský den.

Energie táhnou lidi ke zlu, kritice, provokacím, útokům a podvodnému jednání. Měli by si tedy dát obzvláštní pozor na své soupeře. Je třeba se do nich vcítit a rozpoznat skutečné úmysly. Udělají dobře, když si silou myšlenky vytvoří astrální ochranu. Zítra uvidí vše černobíle a budou těžce přijímat změny. Voda ale pomáhá zklidnit rozjitřené smysly, proto Honza je jak se říká „v suchu“ a ostatní by měli přinejmenším hodně pít. Přibývající Měsíc a Štír učí o důležitosti nového života, je proto třeba, aby přijali a odložili vše staré a zaměřili svou pozornost na nové cíle, aby i v tento obtížný den dosáhli svých záměrů!



Zvěrokruh odhalí jejich potenciál

Cyklista Jan Bárta se utká v silniční časovce, aby obhájil své vítězství v roce 2012, kde získal stříbro na proslulém etapovém závodě Giro d'Italia. Narodil se 7. prosince 1984 ve znamení Střelce. Mars v srpnu vstupuje do jeho znamení jako ohnivý aktivista a snaží odlehčit vliv Saturna, který ho dlouhodobě omezuje. Proto pociťuje vzestup energie a sílu pouštět se do velkých věcí. Trigon Slunce mu do 22. srpna přináší ještě větší chuť cestovat a rozšiřovat své obzory, společenské kontakty a jeho sympatické vystupování. Na konci jeho srpnové cesty je zakódován úspěch díky osobě s velkou prestiží. To vše mu na Olympiádě bude velkým přínosem!

Vodní slalomář Jiří Prskavec má za sebou kvalifikaci ze 7. srpna a zítra ho čeká velké finále. Jako zrozenec Býka má obrovskou chuť si užívat života. Tempo jeho profesního života se dostává do většího pohybu a hlavně z hlediska financí je pro něj srpen šťastným měsícem. Jeho mottem je sice kráčet pomalu a do ničeho se příliš nehnat, ovšem jeho vládkyně Venuše zatoužila být hbitější! A od 5. srpna se snaží dohnat pohyblivého Merkura, to dává Jirkovi příležitost prodrat se vysoko.

Chcete mít větší jistotu při sázení na výsledky Olympiády? Vyhrávejte s větší jistotou díky podrobným informacím od našich prověřených věštců! Zavolejte na tel: 906 701 701 a chtějte k telefonu profesionální numeroložku a kartářku Bereniku!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.