Home - Články - Měsíční horoskop lásky na LEDEN 2024

Měsíční horoskop lásky na LEDEN 2024

vloženo 28. 12. 2023
čas čtení: 6 minut

Měsíční horoskop lásky na LEDEN 2024

Skočte do nového roku rovnýma nohama! Čekají na vás nové a nekonečné možnosti na seznámení a nalezení lásky nebo na hledání nových dimenzí ve stávajícím vztahu. Zapomeňte na to, co bylo minulý rok a začněte v lednu s čistým štítem - bude to stát za to!

sdílet článek na facebooku

Beran
Zkraje roku ještě doznívá adventní pohoda a máte k sobě hodně blízko. Objímáte se, milujete a působíte harmonickým dojmem. I tak se ale objevují drobné chybičky, které na partnerově chování nelze přehlédnout. Berani se ale snaží hledat různé důvody a protějška všelijak omlouvat. S přibývajícími dny vám dochází trpělivost. Mnohdy se dokonce rozmýšlíte, jestli byste neměli štěstí v lásce hledat jinde. Podle Venuše k tomu zatím není důvod. Zapracujte na komunikaci a buďte trpěliví. Přežene se to.

Býk
Milí Býci, do nového roku vstoupíte s úsměvem na rtech. Však k němu máte hned několik důvodů. Celé vesmírné plénum vám přeje štěstí v lásce, hlavně to platí pro nezadané jedince. Narůstá vaše atraktivita, a tak nebude složité seznámit se s vhodným protějškem. Zdá se, že budete udržovat hned několik známostí, protože si neumíte vybrat ze zástupu ctitelů jen jednoho. Ani dlouholeté vztahy netrpí nudou. K miláčkovi máte blízko a přemýšlíte, jak ozvláštnit sex. Jako byste předem znali jeho scénář.

Blíženci
První lednové dny jsou plné napětí. Navzájem přehazujete odpovědnost za vztahové problémy na toho druhého. Odmítáte si přiznat podíl viny. Dusno bude gradovat okolo 8. ledna a poté se situace začne zklidňovat. Uvědomíte si, že o lásku nechcete přijít. Přestanete do miláčka rýpat a více se zamýšlíte nad stylem komunikace. Nezapomínejte ani na letmé doteky. Tentokrát musíte být vy těmi aktivnějšími. V opačném případě mezi vámi citový chlad vydrží většinu měsíce. Přitom se vám stýská po pohlazení.


Rak
Jaký začátek roku 2024 čeká vás, milí Raci? Zabrnká na vaši citlivou strunu a naplní srdíčko sentimentem. Máte tendenci vracet se do minulosti a zbytečně se kvůli ní trápit. Zakažte si zasněné výlety a místo toho upoutejte pozornost k přítomnosti. Protějšek nebude mít s vašimi výkyvy nálad strpení. Těší se na vášnivé chvíle, ale váš přistup k intimnímu životu je chladný. Jako byste ho chtěli za něco vytrestat. Nakonec vytrestáte sami sebe. Neupírejte si něco, po čem ve skrytu duše tak toužíte.

Lev
Vztahy Lvů mají ohromný potenciál. Začátek roku vám dá důkaz, že jste při výběru partnera vsadili na správnou osobu. Nezadaní mají šanci najít spřízněnou duši. Díky svému sexappealu nemáte problém prosadit se ve společnosti a získat pozornost protějšku, který se vám zalíbí. Ve hvězdách je zapsaná také vášeň, se kterou se pouštíte do erotických dobrodružství. Nestavíte si hranice a líbí se vám provokovat. V sexu rádi vyzkoušíte novinky, jste ochotní investovat do erotických hraček i sexy prádla.

Panna
Milé Panny, nový rok přináší v lásce novinky, které mohou pořádně zamotat vaší hlavu i srdíčko. Hlavně čerstvě zadaní nejsou se svým protějškem spokojení. Najednou ho vidíte v jiném světle a uvažujete nad tím, zda ve stávajícím vztahu setrvat. Do toho všeho vám Venuše pošle do cesty sympatického protějška. Díky němu se vyvážete z nefungujícího spojení a zkusíte štěstí jinde. Dlouholeté páry by měly zapracovat na způsobu komunikace. Vzájemně se kritizujete, ale takhle změny k lepšímu nedosáhnete.


Váhy
Vyřídilku máte výbornou, takže seznamování půjde jako po másle. Jste zdravě sebevědomí a získáváte nové kontakty. Na druhou stranu vám málokterý společník vyhovuje. Kladete na ně vysoké nároky. Čerstvě zamilovaní jsou také kritičtí ke svému partnerovi. Podle hvězd to vypadá, že udělá první poslední, aby se vám zavděčil. I jeho trpělivost má své meze. V sexu jste celkem nároční. Vyhovuje vám, když si můžete užívat rozmazlování a laskání, sami jste přitom pohodlní oplatit miláčkovi stejnou měrou.

Štír
Vstupujete do úžasného období, kdy vesmír vyslyší vaše přání. Nestojíte o flirtování a povrchní vztahy. Pokud se seznamujete, pak do toho jdete celým srdcem. Venuše vám posílá stejně uvažující nápadníky. Ani v letitých vztazích to v lednu nevypadá špatně. Snažíte se na miláčka napojit duševně a díky empatii to mezi vámi zase funguje. V sexu se staráte, aby druhé straně nic nechybělo. Pozor, ať neztratíte autentičnost. Zkuste zůstat propojení se svým tělem, ať si užíváte intimnosti na maximum.

Střelec
Milostný život začátkem roku neodpovídá vašim představám. Jste nejistí a hlavou se vám hodí různé obavy. Dokonce se o vás pokouší žárlivost, jíž byste se neměli poddávat. Pokud vás něco trápí, zkuste se o tom otevřeně pobavit s drahou polovičkou. Rozhodně nenarušujte soukromí jejího mobilu nebo e-mailu. Faux pas byste se totiž nevyhnuli. Teprve poslední dekáda vám přinese zklidnění. Uvědomíte si, jak hloupě jste se chovali. Zapracujte na svém sebevědomí, ať jste pro sebe i miláčka atraktivní.


Kozoroh
Lednové dny rozhodně nejsou chladné, protože vaše nitro překypuje láskou, která zahřeje tělo i duši. Dodává vám dobrou náladu a také působí hojivě na zdraví. Najednou máte energie na rozdávání. Lásku cítíte v jejích mnoha podobách. Singles už nejsou tak skeptičtí vůči novému vztahu. Začnete se aktivně rozhlížet po vhodném protějšku. Afrodité vám v tomto směru přeje. Věnujte se svým koníčkům a cestujte, při těchto činnostech je šance na seznámení nejvyšší. Pak už to půjde všechno ráz na ráz.

Vodnář
Zrozenci Vodnáře se mohou těšit na láskyplný měsíc, kdy jim láska vrací úsměv na rty. Ve vztahu se zklidňuje situace a vy doceňujete partnerovy silné stránky. Najednou nechápete, co se vám na něm koncem roku nelíbilo. Narůstá také fyzická přitažlivost, můžete se milovat i několikrát denně. Svobodní Kozorozi vyhlíží v lednu nové seznámení. Z nového objevu jste unesení a máte dojem, že to je osudová láska. I tak nespěcháte a necháváte vývoj v rukou osudu. Nechcete totiž opakovat chyby z minulosti.

Ryby
Leden je plný překvapení, která mohou v milostném životě udělat zásadní změny. Pokud nejste ve stávajícím soužití spokojení, nabízí se možnost výměny partnera. Do cesty vám vstoupí člověk, který vám učaruje. V tu chvíli budete mít jasno, zda opatrovat stávající nefunkční partnerství, nebo naskočit do jiného vlaku. Ani svobodní nejsou daleko od nového seznámení. Důležité je příliš netlačit na pilu. Všechno má svůj čas, tak abyste nový objev nevylekali. Na intimnosti si budete muset trochu počkat.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.