Home - Články - Prosincový úplněk v Raku

Prosincový úplněk v Raku

vloženo 26. 12. 2023
čas čtení: 6 minut

Prosincový úplněk v Raku

S rokem 2023 se rozloučíme posledním úplňkem v noci na 27. prosince v 1:32, bude ve znamení Raka. Mezi svátky nám věští krásný čas a pohodu domova v kruhu blízkých!

sdílet článek na facebooku

Doslova idylické! Zářivý a výjimečný zimní úplněk

Ještě dřív, než otevřeme na Nový rok šampaňské, nám Luna dopřeje nádhernou podívanou v podobě úplňku ve znamení Raka.

Tento zimní úplněk je na obloze nejvýš z celého roku a kolem půlnoci bude nad obzorem stejně vysoko, jako bývá žhavé Slunce na vrcholu léta. Na rozdíl od Sluníčka, které teď jen nesměle vystoupá nad obzor, než za několik málo hodin opět zapadne. Naštěstí už je po zimním slunovratu, a dobrá zpráva je, že krátké dny už se konečně prodlužují. I když teď o úplňku nám tma nehrozí, a jasné světlo Luny bude zářit nádherně – hlavně nad zasněženou bílou krajinou!

Rak vykouzlí dokonalou pohodu v rodině!

Úplňková energie k nám bude proudit ze znamení Raka, a to je pro tento sváteční čas vynikající zpráva! Rak je znamení živlu vody a díky tomu podporuje naše city a lásku. Navíc je to znamení zasvěceno rodině, domovu a péči o blízké lidi, takže vykouzlí přesně takovou atmosféru, jakou si jen můžeme pro zimní svátky a jejich domácí pohodu představit!


Protiváhu k Rakovi přináší Slunce v protilehlém Kozorohu, který slibuje pocit stability a bezpečí. A to je přímo ideální! Úplňková energie navíc začíná působit již tři dny před samotným úplňkem, a pak ještě i tři dny po něm, takže si krásnou atmosféru Měsíce užijeme do velké míry již o Vánocích. Vynikající zpráva!

Věštění nového roku nejen pro Raky

Tento úplněk v prosinci bude nejsilněji působit na zrozence ve znamení Raka. A taky na Kozorohy, především na ty narozené v prosinci. Tato dvě znamení se mohou těšit na příznivé životní události a vývoj situací. A možná se vám povede nahlédnout pomocí intuice do tajemství toho, jak udělat nejlepší životní rozhodnutí pro příští rok!

Poslední úplněk v roce je kromě toho víc než ideální pro věštění z karet. A to platí pro všech dvanáct znamení! Zeptejte se tarotu, co vás čeká v příštím roce, a vytáhněte si postupně dvanáct karet. Každá z nich bude symbolizovat jeden měsíc v roce. Prozradí vám, co vás v daném měsíci čeká a na jaké události se připravit! Zkuste to, je to velmi zajímavé!


Sváteční mlsání s mírou

Co se týče zdraví, znamení Raka nám ovlivňuje žaludek, který teď během úplňku bude o něco citlivější. Po Vánocích bychom si tedy měli dát trošku pauzu v mlsání a dopřát si mezi svátky lehčí jídelníček.

Omezte mastná, smažená a pikantní jídla, a místo uzenin si naložte na talíř porci zeleniny. A pokud jste ještě nesnědli všechno cukroví, nechejte si zbytek na Silvestra. Trávení si potřebuje po svátečním náporu odpočinout, a tak si klidně dopřejte i jednodenní půst, jen s bylinkovým čajem nebo ovocnými šťávami. Tak co, dáte tomu šanci? Ať přivítáte Nový rok ve skvělé formě!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.