Home - Články - Silvestrovský tarotový horoskop 2023

Silvestrovský tarotový horoskop 2023

vloženo 27. 12. 2023
čas čtení: 10 minut

Silvestrovský tarotový horoskop 2023

Jak si užijete vítání roku 2024? Kterým znamením hrozí silvestrovský průšvih a kdo si to naopak báječně užije? Tarotové karty vám to prozradí!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Tři mince prozrazuje, že s rokem 2023 se budete loučit s dobrým pocitem, milí Berani. Když se ohlédnete, co všechno se vám v tomto roce povedlo, budete mít výborný pocit z dobře odvedené práce. Oproti loňskému roku jste se ve svém životě i v práci o hodně posunuli a musíte si říct, že to byl přínosný rok a že jsou za vámi vidět výsledky. Hezké budou i jeho poslední hodiny a Silvestra si užijete v pohodové atmosféře, nejlépe v kruhu přátel nebo kolegů. Povede se vám udržet si střízlivou mysl a budete se těšit na nadcházející rok a na nové příležitosti, které vám slibuje. Optimistická nálada vás bude provázet ještě dlouho, protože máte motivaci dělat zajímavé věci, takže se nakonec budete i celkem těšit, až se po zimních svátcích zase život, práce a obchody rozběhnou naplno. A to už je co říct! Takže blahopřejeme, milí Berani, vám se teď bude skutečně dařit a všechno vám bude díky vašem snažení hezky vycházet!

Býk
Karta Čtyři poháry prozrazuje, že ve vaší duši se ozývá nějaký druh nespokojenosti, milí Býci. Něco se v nedávné době a v uplynulém roce zřejmě nepovedlo podle vašich očekávaní, takže se o vás bude pokoušet zasmušilá nálada. Bude to souviset hlavně s city a pocity, takže i s mezilidskými vztahy. Na závěr roku vás tedy mohou propadat pocity, že tenhle rok se příliš nepovedl a podobně. Ale nebuďte tak pesimističtí! Není to náhodou spíš tak, že jste toho očekávali opravdu hodně? To je pak hodně těžké, aby se všechno vyplnilo podle vašich idealistických představ! Zkuste se na končící rok podívat optimistickým pohledem. Ještě, než se s ním rozloučíte, zavzpomínejte si na to, co všechno se vám povedlo a co krásného jste zažili, nikoliv na nezdary a zklamání. Hned budete mít mnohem lepší náladu! A nejspíš se i okolnosti kolem vás začnou měnit najednou k lepšímu. Člověk si je totiž svými myšlenkami často přitahuje!

Blíženci
Karta Rytíř pohárů vám slibuje Silvestra v duchu lásky a romantiky, milí Blíženci! Užijete si krásné chvíle po boku milovaného člověka, a pokud jste zatím sami, můžete se těšit na zajímavé seznámení nebo žhavý flirt! Užít si můžete i nezávazný románek, i když popravdě byste mnohem raději našli stabilní vztah a jste připraveni vykročit do nového roku po boku někoho, komu otevřete své srdce! Zadaní Blíženci jistě neudělají chybu, pokud si na poslední večer v roce naplánujete romantický program, ideálně bez dětí, pokud je máte. Možná spolu vyrazíte do společnosti, třeba si zatančit nebo se zabavit s přáteli, ale nejlépe si užijete chvilky jen sami pro sebe ve dvou! A nemusí to být jenom o vášni, ale taky vám již chybělo pořádně si spolu popovídat, to je pro vás Blížence hodně důležitá součást života! Tak si užijte závěr roku krásně, láskyplně, a hlavně bez zbytečných starostí. Teď se věnujte hlavně svým citům a pocitům!


Rak
Karta Věž naznačuje, že poslední chvíle starého roku vám připraví hodně zajímavé a třeba i krušné chvilky, milí Raci! Připravte se na nečekané změny a na to, že vaše původní silvestrovské plány vám s velkou pravděpodobností padnou! Tak se na ně raději příliš neupínejte a netěšte se na nic konkrétního, abyste pak nebyli zklamaní. Pokud budete brát věci tak, jak přicházejí a budete si užívat to, co vám zrovna okolnosti přinesou, můžete si konec roku naopak skvěle užít! Jen pozor na to, že nějaké ty otřesy se mohou objevit i ve vašem osobním životě! Snažte se to brát s chladnou hlavou a nedělejte si předčasně starosti kvůli něčemu, co se může ještě desetkrát změnit. Jako třeba silná slova blízkého člověka pod vlivem alkoholu a podobně. Tento Silvestr pro vás bude opravdu zvláštní a šokující, ale naštěstí je to jen jeden večer v roce a pak se zas všechno utřese a zklidní, tak nemějte zbytečné obavy!

Lev
Karta Dvě hole vám přináší chuť cestovat a poznávat nová místa – tak proč to nezkusit zrovna na Silvestra? Jako Lvi máte rádi věci ve velkém stylu, takže nejraději byste vyrazili na exotické ostrovy nebo na cestu kolem světa, ale třeba si nakonec vystačíte i s výletem na rozhlednu, odkud uvidíte ohňostroje, nebo s pronajatou chalupou na nějakém novém místě, které neznáte. To už závisí, jaké máte finanční možnosti, ale nepodceňujte ani to, co na první pohled nevypadá až tak lákavě. Nejdůležitější totiž bude zvednout se z gauče a někam vyrazit! Ať už s přáteli, partnerem, rodinou, nebo klidně i sólo. Téma cestování vás teď nejspíš hodně chytne, takže vás možná právě teď napadnou nějaké inspirace na dovolenou v příštím roce. A co třeba práce v zahraničí? Nový rok klepe na dveře a otevírá vám nové možnosti, na které se začínáte těšit a plánovat. A když to uděláte v dostatečném předstihu, pak ani nemusíte být příliš skromní a můžete si ve Lvím stylu dopřát to nejlepší!

Panna
Karta Dvě mince je poslem příznivých změn, milé Panny. A musíte přiznat, že nějakou osvěžující změnu a svěží vítr byste už ve svém životě opravdu potřebovali! Tak proč ne právě na Silvestra? Zkuste pro změnu oslavit příchod nového roku jinak, než jste byli doposud zvyklí. Pokud jste si po minulé roky vystačili s rodinným kruhem a televizí, zkuste teď pro změnu vyrazit mezi lidi nebo na chatu. Pokud jste naopak pokaždé hledali, kdo z vašich přátel organizuje nějaký pořádně rušný večírek, dopřejte si teď pro změnu klidný večer třeba jenom s partnerem. A tak podobně – jistě víte, co by vás lákalo, ale na druhé straně není vždy snadné prolomit sílu zvyku. Určitě se to však vyplatí zkusit a dát šanci novinkám a změnám! Jediné, na co si dávejte trošku pozor je váš rozpočet, abyste zbytečně neutráceli za něco, za co nemusíte – to hrozí hlavně když si budete dělat program na poslední chvíli. Tak na to myslete raději trošku s předstihem!


Váhy
Karta Velekněžka vás vybízí, abyste se řídili svými pocity a intuicí, milé Váhy. Když budete na závěr roku 2023 poslouchat svůj šestý smysl, jistě neprohloupíte a dočkáte se krásných silvestrovských zážitků a úspěšného vstupu do nového roku. Taky se snadno vyhnete jakýmkoliv potížím nebo trapasům. Takže když se budete rozhodovat co dělat, příliš nad tím nepřemýšlejte, ale spíš se řiďte tím, co vám říkají pocity. A to platí i pro začátek roku 2024 a vaše plány na nejbližší dobu. Když budete uvažovat o nějakých důležitých záležitostech, objeví se znamení a symboly, které vám napoví správné řešení a navedou vás na cestu ke štěstí! Nezapomeňte si taky pravidelně přečíst horoskopy a pokud nebudete mít v něčem jasno, klidně se obraťte na kyvadlo nebo karty. A o Silvestru vás nejspíš čeká nějaký rozhovor nebo setkání důležité pro váš duchovní růst! Všechno, co se teď bude dít, bude mít svůj hlubší smysl a význam!

Štír
Karta Slunce vám věští opravdu veselého a spokojeného Silvestra, milí Štíři! Máte se rozhodně na co těšit, báječně si to užijete a konečně se odreagujete od starostí všedních dnů. Nejlépe se zabavíte v širokém kruhu přátel, hlavně pokud je většina z nich mladší než vy sami. Konečně se vám jednou povede cítit se opravdu bezstarostně a uvolněně a pustit z hlavy všechny stresy. Poslední večer v roce se ponese ve znamení smíchu a skvělé zábavy, ke které ani nebudete nutně potřebovat alkohol. To samozřejmě neznamená, že byste si ho nemohli trochu dopřát, když máte chuť! Ale půjde to i bez něj, dokážete být bezprostřední a uvolnit se i bez skleničky. Budou vás bavit různé zábavné hry a možná taky sami nějakou vymyslíte nebo vytáhnete z rukávu a u vašich přátel se setká s velkým úspěchem. Tak si užijte silvestrovský večer naplno a pusťte starosti úplně z hlavy, můžete si to dovolit!

Střelec
Karta Kolo štěstí naznačuje, že program tohoto Silvestru bude hodně zajímavý, a tak trochu nepředvídatelný, milí Střelci. Nejspíš nebudete mít chuť si nic příliš dopodrobna plánovat, anebo se vám vaše plány na poslední chvíli změní. Takže zůstanete otevřeni novým možnostem a budete zvědaví, jaký program vám pro tento večer Štěstěna naservíruje na talíř. Budete si užívat, že máte otevřené možnosti a necháte se překvapit, i s vědomím, že je to tak trochu loterie. Může to stát za to, ale taky nemusí, to se uvidí, ale vždyť změna je život, tak proč nezkusit štěstí! Vy sami už toho přímo v tento den mnoho nezměníte, takže se spíš nechejte unášet proudem dění a těšte se z toho, že nemusíte nic řešit ani nad ničím příliš přemýšlet. A nakonec, tarot vám přináší velkou šanci na nějakou výhru, třeba v silvestrovské tombole. Nečekejte zas nic extra velkého a hodnotného, ale každopádně vás to potěší!


Kozoroh
Karta Síla naznačuje, že energie vám na Silvestra chybět nebude, ale pozor, měli byste trochu krotit své vášně, milí Kozorozi! Není totiž jedno, na co tuto energii použijete, můžete ji využít tvořivě a činorodě, nebo se vám taky může stát, že příliš podlehnete víru zábavy a začnete tropit hlouposti. A co si budeme povídat, není moc příjemné se ráno muset stydět za to, co všechno člověk večer vyváděl. I když ono to k Silvestru už tak nějak patří, ale zas nemusíte to být zrovna vy kdo bude středem pozornosti. Takže co tedy dělat? Zkuste zaměřit svoji energii na nějakou aktivitu, která vás baví – třeba si jděte zasportovat, projít se do lesa nebo se pusťte do hry na hudební nástroj. Pak vám již nezůstane ta nevybouřená vášeň, která by vás mohla přivést do problémů, když ji takhle zkrotíte. A když budete aktivní a něco dělat, třeba se vám bude chtít i trošku dřív spát, abyste se do nového roku 2024 vzbudili aspoň trochu odpočatí!

Vodnář
Karta Tři poháry je moc hezká a pro Silvestra jako stvořená, milí Vodnáři! Věští vám totiž zábavu a oslavy s přáteli, takže přesně to, po čem nejspíš v tento večer toužíte! V kruhu kamarádů, se kterými si rozumíte, přivítáte nový rok 2024 a trochu si zavzpomínáte na všechno hezké, co přinesl odcházející rok. A taky si užijete dobré jídlo a pití, o které nebude nouze. Uvědomíte si, jak dobře se vám v životě daří a že opravdu máte důvod k oslavám. Samozřejmě, jsou i černé chvilky a nepříjemnosti, ale většinou přece jen úspěchy převažují nad neúspěchy. Takže si v dobré náladě dopřejete krásně silvestrovské zážitky, na které budete ještě dlouho vzpomínat! A nemusí se přitom vůbec jednat o žádný bombastický program, mnohem důležitější je, že máte kolem sebe lidi, kteří jsou vašemu srdci blízcí a jste s nimi naladěni na stejné vlně. Nic jiného ke štěstí a spokojenosti teď vlastně ani nepotřebujete!

Ryby
Karta Král mečů
naznačuje, že Silvestra si nejlépe užijete, když vezmete věci do vlastních rukou, budete vědět co chcete a budete rozhodní. Zkrátka pokud budete mít dostatečně jasnou představu a půjdete si za ní, milé Ryby! Jen pozor, protože to možná potřebujete dát do souladu s potřebami svého partnera nebo rodiny, tak ať najdete řešení, abyste se nikdo z vás nemusel příliš přizpůsobovat nebo vzdávat svých snů. Důležitá je dobrá komunikace, a pak si možná uvědomíte, že vlastně ani nemusíte trávit celý večer pohromadě, pokud si ho náhodou každý z vás představuje jinak. Ale třeba k tomu sni nedojde a shodnete se. A samozřejmě pokud jste single, budete to mít jednodušší, protože se můžete maximálně tak neshodnout s někým z přátel a není jednodušší řešení, než že se na sebe nemusíte vázat. Zkrátka dopřejte si poslední večer v roce být trochu individualisty a udělat si věci po svém!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.