Home - Články - Měsíční horoskop lásky na DUBEN 2022

Měsíční horoskop lásky na DUBEN 2022

vloženo 29. 3. 2022
čas čtení: 5 minut

Měsíční horoskop lásky na DUBEN 2022

Přichází duben a s ním nejen aprílové počasí, ale také aprílové nálady. Ale nevěšte hlavu, půjde spíš o malé výkyvy, než o nějaké velké katastrofy. A nezadaní pozor, duben je měsíc pro seznamování jako stvořený! Tak toho využije a dejte lásce šanci!

sdílet článek na facebooku

Beran
Milí Berani, první polovina měsíce je báječná pro zadané i svobodné Berany. Jaro konečně vstupuje do vašeho života a vrací vám ztracený elán. Nechybí vám sebedůvěra, díky které snadno navazujete nové známosti. Koketujete s opačným pohlavím a to vás dokáže příjemně nabudit k dalším aktivitám. Flirtování si neodpustí ani ti, kteří jsou dávno zadaní. Není divu, že se domů vracíte s úsměvem na rtech. Jenom dávejte pozor, aby si drahá polovička nevšimla, kde se ve vás najednou bere tolik radosti.

Býk
Potkáváte spoustu protějšků, ale stále zůstáváte sami. Nikdo totiž nesplňuje kritéria pro budoucího partnera. V dubnu přestanete randit s každým, kdo se namane. Více se soustředíte na své přátele, budujete kariéru a děláte si radost tím, co vás těší. Díky tomu ušetříte spoustu energie. Uvědomíte si také, jak by měla potenciální láska opravdu vypadat. Kolem 26. se objeví jedinečný človíček, který si vás získá romantickým gestem. Necháte rozum plavat a oddáte se příjemným pocitům, jež vás zaplavují.

Blíženci
Apríl začne pro Blížence zvonivým smíchem! Singles díky svému sexy úsměvu nalákají pohledy opačného okolí. Když kráčíte ulicí, každý protějšek se za vámi musí otočit. Od 5. dubna se ale situace proměňuje a váš nový objev si může začít stěžovat. Na dohadování nemáte náladu. Místo toho střídáte protějšky, jakmile se vyskytne nějaká nedokonalost. Ve druhé polovině měsíce se rozhodnete dát si od hledání spřízněné duše pauzu. Zadaní utíkají od partnerských trablí ke kariéře, kde se jim nebývale daří.


Rak
Romantické srdce Raků se dočká ideální konstelace k navázání hlubokého, dlouhodobého vztahu. Navíc Venuše prozrazuje, že půjde o lásku na první pohled. Nejspíš se jedná o člověka narozeného ve vodním znamení. Nesmělé randění získá ve druhé polovině měsíce rychlý spád. Nepotřebujete divoké spojení, spíš vás láká klidná plavba ruku v ruce. I zadaní Raci mají v dubnu hned několik důvodů k radosti. Jste aktivnější a chcete do svého nového životního stylu zapojit i miláčka. Musíte ho něčím motivovat.

Lev
Čtvrtý měsíc roku nepřinese do života zadaných Lvů očekávanou pohodu. S drahou polovičkou si nerozumíte. Místo snahy o nalezení společné noty vyhrožujete a snažíte se s druhou stranou manipulovat. Odcizujete se v citovém životě, proto se také k intimnostem musíte přemlouvat. Žádné bouřlivé milování se nekoná. Proti tomu singles navazují nové známosti jedna báseň. V první dekádě nasbíráte spíše přátelské kontakty, ale od 11. dubna se společnosti straníte. Zkuste si nebrat každou maličkost osobně.

Panna
Milé Panny, v dubnu se můžete těšit pestrou škálu nových tváří. Zadaní se cítí ve vztahu nedoceněně. Bojujete se vztahovačností a chcete po drahé polovičce nemožné. Okolo 10. se pokusíte vystřihnout romantické gesto a potěšit miláčka nějakým dárečkem. Bohužel to vypadá, že se nestrefíte do vkusu. Venuše radí zeptat se, co by mu udělalo upřímnou radost. Nezadané Panny potkávají v dubnu spoustu příjemných tváří. I když udržujete kontakt v čistě přátelské rovině, dokážou vás naplnit spokojeností.


Váhy
Zatímco nezadané Váhy mají dveře k lásce otevřené, ve vztahu to taková legrace nebude. Partneři řeší nedostatek pochopení. Každý prosazujete své názory a případný kompromis je v nedohlednu. Zejména v první dekádě děláte při komunikaci z komára velblouda. Místo pohlazení a hřejivých doteků si spíš vjíždíte do vlasů v méně příjemném slova smyslu. V polovině dubna máte díky trigonu Marsu šanci zazářit ve společnosti. Snadno se seznamujete a, i když se jedná o krátkodobý flirt, užijete si ho naplno.

Štír
Konečně se vám podaří vymanit z nepříjemného zážitku, který vám bránil v navázání nové známosti. Duben vezme situaci do svých rukou. Shodou okolností vstoupí do vašeho života nový člověk, ze kterého se časem může stát váš životní partner. Věřte, že všechno zlé je k něčemu dobré. Proto se nebraňte novotám. Pro opačné pohlaví budete přitažliví hlavně ve druhé polovině měsíce. Umíte podtrhnout své silné stránky. Ve vztahu zase probudíte v partnerovi ztracenou jiskru. Dívá se na vás se zalíbením.

Střelec
Venuše je v kvadratuře k vašemu znamení a vy potřebujete ve vztahu cítit více lásky a pozornosti. Není divu, že jste nespokojení s průběhem stávající známosti. Od své polovičky chcete víc a víc. Singles se kvůli tomu nevážou a jediného člověka, místo toho udržují několik želízek v ohni. Při poznávání nových tváří vybízí hvězdy k větší obezřetnosti. Místo povyražení byste si totiž mohli odnést nepříjemný zážitek, možná i nevítaný suvenýr! V poslední dekádě dáte při milostné jízdě nohu z plynu.


Kozoroh
Dubnový příval citů je velkolepý! Jaro naplno vstoupí do vašeho života a promění ho od základu. Romantické události mohou přinést společné bydlení, další přírůstek do rodiny i žádost o ruku. Nezadaní Kozorozi mohou narazit na svou bývalou lásku. Překvapí vás, že po takové době mezi vámi pořád funguje chemie. Venuše navíc nevylučuje, že se mezi vámi vyklube něco velmi hlubokého. Vášnivé chvíle sice nepřijdou hned, zato vás potěší něžná slůvka a romantická atmosféra. Trpělivost a získáte všechno!

Vodnář
Aprílové klima zabrnká Vodnářům na trpělivost. Zadaní si všímají spíše toho, co je ve vztahu rozděluje. Silné stránky jako byste nyní nedokázali vnímat. Mars v konjunkci se Saturnem přináší bariéry, což se projevuje při komunikaci i v milostném životě. Hlavně kolem 26. je atmosféra na bodu mrazu a každý si všímáte svého. Nezadaní jsou v tomto období spíše nedůvěřiví. Místo hledání potenciálního partnera se obklopujete dlouholetými kamarády. Čerstvé známosti nelámejte přes koleno, dejte tomu čas.

Ryby
Citovým životem vládne spokojenost. Romantické srdce Rybek dostává v dubnu tolik lásky, kolik dokáže pobrat. Připadáte si milovaní, singles kolem sebe mají spoustu příjemných společníků. Volný čas trávíte aktivně a dáváte si záležet, abyste vypadali dobře za každé situace. Kněžka lásky slibuje v polovině měsíce sblížení s jedinečným človíčkem. Funguje mezi vámi obrovská přitažlivost, ale nechybí ani hlubší rozměr. V blízkosti nového objevu se cítíte žádoucí. Váš život nabere úplně jiný směr.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.