Home - Články - Láskohled 29. srpna - 4. září

Láskohled 29. srpna - 4. září

vloženo 26. 8. 2022
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 29. srpna - 4. září

Již ve čtvrtek nám začína září. Potkáte svou novou lásku ve školní lavici nebo vás čeká bolestivé zklamání ve vašem milovaném protějšku? To vám prozradí hvězdy a váš nový týdenní horoskop lásky!

sdílet článek na facebooku

Beran
Na konci týdne přijde dlouho očekávané období plné milostných dobrodružství a vzájemné náklonnosti. Nad vašimi milostnými úspěchy a vztahy bdí Mars i Venuše a nemáte se čeho bát!

Býk
Jste zaneprázdněni aktivitami, které vám zabírají hodně času. Pokud jste single, tak to asi ničemu nevadí. Zadaní jedinci se ale po čase budou muset poprat s výčitkami od protějšku.

Blíženci
Potkáte zajímavého jedince, kdy žasnete nad jeho všestrannými zájmy a zvídavostí, se kterou přistupuje ke světu. Ze začátku jste touto osobou doslova unešení, ale pak vás to přejde.

Rak
Nezávaznému randění se momentálně rozhodně nebráníte. Máte skvělou náladu, výborné komunikační schopnosti a dáváte si záležet na svém vzhledu. Nic vám k dobrému flirtování nechybí.


Lev
Až příliš často se díváte na to, co si o vás a vašem vztahu myslí vaše okolí a známí, což se samozřejmě podepisuje na zdravosti vašeho vztahu. Zkuste se zaměřit jenom na vás dva.

Panna
Pevně si stojíte za svými názory a neradi děláte ústupky. Trochu hůře to samozřejmě snáší váš protějšek, který nemá rád, že mu něco přikazujete a chce samozřejmě ve všem kompromis.

Váhy
Dlouhodobé svazky čekají velké problémy a stahují se nad vámi doslova bouřková mračna plná hádek a nesmyslných dohadů. Vůbec nevíte, co se ve vašem vztahu takhle moc pokazilo.

Štír
O svém protějšku se dozvíte opravdu zajímavé věci, které vás šokují. Prozradí vám to jeho známí, kteří neměli tušení, že vám protějšek tají věci z minulosti a vy o ničem nevíte.


Střelec
Návrh na rande od kolegy vůbec nepřijmete. Nemáte rádi, když se pletou dohromady pracovní a osobní věci. Kolega to vezme velice špatně a bude vás v zaměstnání nyní hodně pomlouvat.

Kozoroh
Máte konečně rande se svým dlouholetým vysněným idolem, o kterého máte zájem. Rande však ani zdaleka nedopadne podle vašich představ a vy zjistíte, že nemáte vůbec nic společného.

Vodnář
I když nemáte poslední dobou moc času na své známosti, protože se věnujete ve většině případů pracovním povinnostem, tak o víkendu to svému protějšku jistě bohatě vynahrazujete.

Ryby
Svůj vztah máte opravdu pevně v rukou a je vidět, že jste hlava rodiny. Vašemu okolí ale vaše dominantnost hodně vadí a nejhůře to snáší váš protějšek, který toho má akorát dost.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.