Home - Články - Květnový kočičí horoskop

Květnový kočičí horoskop

vloženo 26. 4. 2017
čas čtení: 3 minuty

Květnový kočičí horoskop

Hvězdy mají vliv nejen na chování lidí, ale i našich čtyřnohých mazlíčků! Máte doma kočku? Pak právě květnový kočičí horoskop vám pomůže připravit se na její nálady! Bude klidně příst, nebo běhat jako divoká šelma?

sdílet článek na facebooku

Beran
V květnu se kočky v Beranu mohou těšit na samé příjemné události. Mars se postará, aby pro svá dobrodružství měly dostatek energie v žilách. Nemusí se ani příliš snažit, aby se vlichotily do přízně páníčkovi a všem, u nichž by z toho mohlo něco být.

Býk
Do 19. května svítí na štěstí koček v Býku samo Slunce. Jeho paprsky vrací těmto klubíčkům nevyčerpatelný zdroj energie a chuti do života. Radují se z maličkostí a pátrají, co všechno by se jim mohlo v domácnosti zamlouvat. Nudit se s nimi nebudete.

Blíženci

Kočičí Blíženci mají v pátém měsíci roku vrtošivou náladu. Setřásli ze sebe jarní únavu, a tak nenápadně vystrkují drápky. Vyplatí se zabavit je při společné činnosti, nebo jim pořídit novou hračku. Jinak si začnou přebytek sil vybíjet podle svého.

Rak
Kočky narozené pod nadvládou Raka jsou v květnu mazlíčkem, který vrací do domácnosti harmonii a klid. Platí za přítulná stvoření a svému páníčkovi budou neustále v patách. Slunce spolu s Marsem jim zajišťují dobrou náladu i nezdolné síly pro hru.



Lev
Do poloviny května jsou kočky ve Lvu skutečnými šelmami, jimž neuteče nic důležitého. Tlapky strkají všude, kam se dá. Líbí se jim návštěvy, společné výlety i nové hračky. Od 16. května můžete zvolnit tempo, náročný program si totiž vybere svou daň.

Panna

S kočkami v Panně nebudete mít nejlehčí pořízení. Proměnlivé nálady jdou totiž ruku v ruce s rostoucím intelektem. Ukočírovat takového koumáka vám dá pořádně zabrat. Mějte v záloze několik druhů činností, díky kterým je přivedete na jiné myšlenky.

Váhy
Postavení Venuše se odrazí na celkovém naladění koček ve Vahách. Budou podrážděné a nespolečenské, což jim naštěstí nevydrží dlouho. Zkrátka radost i smutek se mění jako na houpačce. Čeho ale budou mít po celý měsíc dostatek, to je chuť lumpačit.

Štír
Kočičí Štíři zkouší, kde jsou páníčkovy hranice. Narůstá jejich tvrdohlavost, a tak se připravte na náročnější výchovu. Na druhé straně, když se dokážete shodnout na kompromisu, čeká vás příjemný měsíc plný zábavy. Štírci mají chuť vymýšlet lumpárny.

Střelec
Sama patronka lásky drží nad kočkami ve Střelci ochrannou ruku. Zesiluje jejich líbeznou povahu, takže mají zvýšenou potřebu mazlení a kontaktu s páníčkem a lidmi, které mají rádi. Ani cit vůči ostatním čtyřnožcům není postaven mimo hru. Na to pozor!

Kozoroh
V první polovině května bojují kočičí Kozorozi s proměnlivými náladami. Stačí drobnost, aby se z přítulného klubíčka stala dravá šelma. Trpělivost musíte prokázat až do 16. května, kdy se postavení hvězd umoudří a váš mazlíček spadne nohama na zem.

Vodnář
Kočky - Vodnáři potřebují v nadcházejícím měsíci spoustu prostoru a volnosti. Pokud je nemůžete vypustit na zahradu, naplánujte společný výlet, nebo ji vezměte s sebou na návštěvu. Ostatně společnost dalších lidí a zvířat je nyní více než žádoucí.

Ryby
Kočky v Rybách chtějí v květnu stihnout tolik věcí, až z toho můžou ochořet. V první polovině měsíce mají sice energie na rozdávání, ale křehké tělíčko nemůže takový zápřah zvládnout. Snažte se krotit jejich nadšení pro hru, aby jim trochu sil zbylo.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.