Home - Články - Horoskop milostného života na květen

Horoskop milostného života na květen

vloženo 24. 4. 2017
čas čtení: 5 minut

Horoskop milostného života na květen

Blíží se květen! Hoďte práci za hlavu a na první místo postavte lásku. Co prozradily hvězdy o vašich milostných vyhlídkách na celý máj? Především Střelci se mají opravdu na co těšit! Čeká je v oblasti lásky čistá harmonie! Jak jste na tom vy?

sdílet článek na facebooku

Beran
Mácha by měl ze zrozenců Berana velkou radost. Až do 19. května totiž prožívají máj jako vystřižený z červené knihovny. Toužíte po hlubším duchovním propojení se svým vyvoleným či vyvolenou. A samozřejmě ani tělesné radovánky vám nejsou zapovězeny. Všechno nové má v první polovině měsíce zelenou. Nezadaní by měli hned v prvních dnech vyrazit do společnosti, kde na ně číhá nová láska. Naopak poslední květnový týden střádá úklady v podobě komunikačních šumů. Raději spolu mluvte pouze řečí těla.

Býk
Horká býčí krev dostane v květnu spoustu prostoru, aby partnerovi ukázala své kvality. Vaše srdce skrývá tolik lásky, že byste jí byli schopni obejmout celou planetu. Naštěstí nemáte chuť oblažovat každý protějšek na počkání, ale věnujete se jen tomu jedinému či jediné. Do 19. května Slunce zesiluje vaše ochranitelské schopnosti, jste neskutečně něžní a romantičtí. Kupujete drobné dárky, ale máte tendenci snášet i modré z nebe. Singles narazí kolem 9. na osobu, která je dráždí osobitým kouzlem.

Blíženec
Květen je erotickým jiskřením naplněný až k prasknutí. Energický Mars vám dodává spoustu sil a odhodlání k plnění svých tajných tužeb. Hlavně první polovina měsíce nabízí mnoho příležitostí k vyhození kopýtka. Zatímco na domácí půdě je dovoleno vše, flirtům na pracovišti byste se měli obloukem vyhnout. A to i v případě, že jste nezadaní. Koledujete si tím o pomluvy ze strany kolegů. Zelenou při seznamování máte naopak ve volném čase. Koníčky a cestování skrývají možnost, jak potkat novou lásku.



Rak
Milí Raci, Venuše s vámi tentokrát nedrží basu, naopak se nepříjemně kaboní. Pokud svého pana božského či slečnu dokonalou teprve hledáte, neměli byste se na dotyčnou osobu fixovat hned po první schůzce. Citová opatrnost vás uchrání od zbytečných bolístek na duši. Zadaní by se měli připravit na horší komunikaci ve vztahu. Pluto ukazuje také na sklony k žárlivosti. Jistou taktiku, jak zklidnit nejistotu v partnerově srdci, je umilovat ho k naprosté blaženosti. Spokojeni nakonec budete oba dva.

Lev
Afrodité se na vás přátelsky usmívá a garantuje měsíc, na který jen tak nezapomenete. Narůstající charisma působí jako magnet na sympatické protějšky. Můžete flirtovat, co hrdlo ráčí. Dokonce i váš životní druh či družka budou rádi, že mají po svém boku tak žádaný úlovek. Nezadaní Lvi mají nejvyšší šance na seznámení mezi 12. až 14. květnem a od 22. do 23. května. Hvězdy prozrazují, že věk nebude při seznamování hrát velkou roli. Imponují vám sečtělí a vtipní společníci na úrovni, víc neřešíte.

Panna

Racionálně založené znamení Panny čeká období, kdy lásku řeší především z praktického hlediska. Napomáhá tomu i Merkur, který se 16. května chopí kormidla. Ačkoliv se vám tedy nabízí hned několik lákavých příležitostí, vy na ně hledíte spíše z přátelského nežli milostného pohledu. Ve vztahu nezapomeňte na partnerovy potřeby. Sice to může znít úsměvně, ale aspoň středy využijte k plnění manželských povinností. Máte spoustu zajímavějších věcí na mysli, takže vám čas letí jinak než protějškovi.



Váhy

Ačkoliv se snažíte všechno vyladit na miskách svých vah, hvězdy jako by vám v květnu nechtěli vysněnou harmonii dopřát. Venuše spolu s Marsem způsobuje častější zádrhely v komunikaci, které vám dokážou sebrat chuť do dalších snah. Na druhé straně jste momentálně velmi přitažliví pro opačné pohlaví. Oč méně porozumění se dočkáte na domácí půdě, o to lepší jsou vyhlídky venku. Protějšek si toho všimne a snaží se utáhnout opratě. Je jen na vás, zda udržíte chutě na uzdě, nebo si vyrazíte z kopýtka.

Štír
Láska Štírů prochází v květnu menší zkouškou. Nároky na protějšek totiž nejsou zrovna nejmenší, a i když se opravdu snaží, do vkusu se vám nejspíš nestrefí. Nespokojíte se s málem, a tak vám romantická jarní kulisa ke štěstí nestačí. Opačné je to v případě nezadaných jedinců. Ti se krůček po krůčku sbližují s novým objevem a vypadá to na souznění duší. Ostatní se musí zamyslet, zda jim drobné nedokonalosti v lásce stojí za to, aby si kazili jinak příjemné klima. Vy ovšem chcete všechno nebo nic.

Střelec
Milí Střelci, čeká vás měsíc, který vám ostatní znamení zvěrokruhu mohou jedině závidět! Vychutnáváte si dokonalé propojení s životním protějškem, kdy si rozumíte i beze slov. Ty naštěstí nebudete potřebovat, protože spoustu času strávíte ve společném obětí. Nezadaní se mohou zamilovat rychlostí blesku z čistého nebe. Všechno v tomto měsíci bude rychlé a spalující. Pozor by si měli dávat pouze Střelci v manželství. Partnerovy zvyšující se nároky vás tlačí k neuváženým krokům a možné nevěře.



Kozoroh

Na lásku mezi kapkami deště si budete muset ještě chvilku počkat. Zakaboněná Venuše totiž nepřeje partnerské komunikaci. Ať se tedy snažíte sebevíc, kýženého výsledku nedosáhnete. Pokud si chcete užít alespoň nějaké intimní chvilky, budete muset přenechat vedení svému protějšku. V opačném případě se zvládnete pohádat klidně v tom nejlepším. Druhou polovinu května charakterizuje ryze rozumový přístup. Srdíčko si vzalo na pár dní dovolenou, a tak řešíte hlavně praktické otázky společného žití.

Vodnář

Patronka lásky Venuše vás hřeje svými ochranitelskými paprsky. Zesiluje osobité kouzlo a láká k vám zástupy ctitelů. Mars pak po většinu měsíce zajišťuje, že na nové objevy budete mít dostatek energie. Touha vás překvapí na místech, kde byste to nečekali. Můžete si tedy užít spoustu nezvyklých sexuálních zážitků. Je jen na vás, nakolik vyhledáváte adrenalin. Intenzivní prožitky se dostaví po 25. květnu. To se mnoha Vodnářům podlomí kolena. Nezadaní by v těchto dnech neměli vysedávat sami doma.

Ryby
Zatímco okolí se vášnivě objímá pod rozkvetlou třešní, vy s miláčkem řešíte samé praktické otázky. To není pro citlivé rybičky úplně typické. Vypadá to, jako by vás výběr dovolené nebo rekonstrukce domácnosti dokázaly rozparádit víc než jakákoliv jiná předehra. Ať tak či tak, oba jste ve vztahu spokojení. Nezadaní zrozenci Ryb jsou nyní řízeni kroky moudrého Merkuru. Ten je směruje k zabezpečeným protějškům, u nichž nehraje věk podstatnou roli. K seznámení je jako stvořený 20. a 21. květen.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.