Home - Články - K čemu nejlépe využít sílu úplňku podle znamení

K čemu nejlépe využít sílu úplňku podle znamení

vloženo 26. 4. 2017
čas čtení: 4 minuty

K čemu nejlépe využít sílu úplňku podle znamení

Snad nikdo nemůže pochybovat o tom, že je síla úplňku magická. Někteří lidé jsou smutní, jiní nemohou spát. Jak využít úplněk ve svůj prospěch? Přečtěte si, jak souvisí úplněk s jednotlivými znameními.

sdílet článek na facebooku

Úplněk v Beranu
Jakmile nastane úplněk v Beranu, přichází ideální čas pro započetí nových aktivit a plánů. Jako by do člověka vnikla nová energie a elán. Pokud se vám podaří rozjet svoje plány právě při úplňku v Beranu, můžete počítat s úspěchem. Tento čas je také jako stvořený pro sportovní činnosti. Jen pozor na neobratnou komunikaci s lidmi, mohli byste někoho urazit.

Úplněk v Býku
Období úplňku v Býku vybízí k činnostem spojených s dosažením materiálních statků. Určitě je dobré vrhnout se na finanční záležitosti. Neškodí ani malá investice do budoucna. V každém případě je čas na vylepšení zahrady a domu. Nesmíme zapomenout na oblast kariéry, osobního rozvoje a krátkodobých románků. Vše půjde jako po másle. Vyhněte se sobectví a chamtivosti.

Úplněk v Blížencích

Je obecně známo, že jsou Blíženci komunikativní, moc rádi cestují a poznávají nové lidi. Úplněk v Blížencích podporuje komunikaci v osobní i obchodní sféře, pomáhá vyřešit zdánlivě neřešitelné potíže. Na sto procent se nenecháte nikým obalamutit. Rozhodně je tento čas určen pro započetí učení cizích jazyků i jiného studia.

Úplněk v Raku

Když nastane úplněk v Raku, přichází příhodný čas k početí dítěte a upevnění rodinných vztahů. Raci jsou rodinné typy a svých blízkých si váží více než jiná znamení, proto mohou začít s hledáním či budováním nového domova. Úplněk v Raku vybízí k pořizování vybavení do domácnosti. V tuto dobu budete skutečně rozumět svým nejbližším jako nikdy předtím.



Úplněk ve Lvu

Jakmile nastane úplněk ve Lvu, máte dveře otevřené výhře anebo získání nemalé finanční částky. Určitě v sobě najdete ztracenou sílu, vytrvalost a sebedůvěru. Jako by do vás vnikla touha po něčem nevšedním, stanete se odvážnými. Pánové v sobě pocítí vůdcovství a dámy zase jistotu a ženskost. Prostě se z vás stanou neohrožení lvi a lvice!

Úplněk v Panně
Znamení Panny je pořádné, pečlivé a puntičkářské, proto i úplněk vybízí ke změně životního stylu a návyků. Je třeba zamyslet se nad očistou organismu, vylepšením kondice a obměnou stravovacích návyků. Možná by neuškodilo cvičení, masáže. Pokud začnete při úplňku v Panně s manuální prací, budete mít z toho obrovský užitek.

Úplněk ve Vahách
Pakliže prahnete po seznámení, nové lásce a přátelství, nastává při úplňku ve Vahách dokonalé chvíle souznění. Úplněk ve Vahách jako stvořený pro uzavírání manželství, ale i obchodních vztahů. V každém případě se vyřeší dlouhodobé právní spory. Spravedlnost otevře konečně své oči. Doporučuje se vyrazit do společnosti a zúčastnit se přátelských večírků.

Úplněk ve Štíru
S příchodem úplňku ve Štíru pocítíte touhu rozuzlit staré problémy a křivdy. Máte velikou naději, že rozlousknete podstatu věci. Možná dokonce pochopíte své jednání. Úplněk ve Štíru je vhodný pro započetí studia. Nelze vyloučit ani zdárné dokončení dlouhodobého projektu. Samozřejmě lze počítat s vášnivými prožitky, bohužel jen krátkodobými.



Úplněk ve Střelci
Plánujete služební cestu anebo dovolenou? Počkejte si na to, až bude úplněk ve Střelci. Právě tato doba slibuje zábavné i poučné chvíle. S velkou pravděpodobností se seznámíte s novými lidmi, osvojíte si nové metody, a ještě ke všemu posílíte osobní rozvoj. Pokud dokončujete svůj projekt při úplňku ve Střelci, počítejte s fenomenálním úspěchem.

Úplněk v Kozorohu
Ten, kdo prahne po slibném začátku kariéry, by měl vyčkat na úplněk v Kozorohu. To platí pro ambiciózní jedince, a především pro osoby s nízkým sebevědomím. Jako mávnutém kouzelného proutku v sobě najdete rozhodnost a sebedůvěru. Úplněk v Kozorohu, to je také životní stabilita, proto se nebojte dát věci konečně do pořádku.

Úplněk ve Vodnáři
Jakmile nastane úplněk ve Vodnáři, pusťte se do jakékoliv vědecké a výzkumné práce. Nelze opominout také úspěšný start pro studium a rozvoj osobnosti. Upevňujte vztahy s kamarády, příbuznými i kolegy v práci. Úplněk ve Vodnáři, to je také navazování nových přátelství a setkání se zajímavými jedinci.

Úplněk v Rybách
Kreativita, nové nápady, umělecká tvorba, to vše souvisí s úplňkem v Rybách. Tento čas je rozumné zasvětit odpočinku, rozjímání, meditaci a relaxaci duše. Když nastane úplněk v Rybách, je příhodné navštívit své příbuzné a blízké osoby, protože jsou lidé empatičtí a porozumějí vlastním chybám. Nedoporučuje se vykonávání náročných činností.

Autor článku

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.