Home - Články - Horoskop milostného života na červenec

Horoskop milostného života na červenec

vloženo 30. 6. 2017
čas čtení: 3 minuty

Horoskop milostného života na červenec

Čeká vás měsíc plný vášně, nebo se naopak v lásce stáhnete trochu do ústraní, kde budete vyčkávat na tu pravou životní lásku? Máme horoskop a tipy od profesionální astroložky pro zadané i nezadané. Zjistěte, co si pro vás hvězdy připravily a poznejte svoji budoucnost!
sdílet článek na facebooku

Beran
Venuše se po celý červenec stará, abyste na poli lásky nestrádali. Začátek prázdnin tedy bude lepší, než si dokážete představit. Nezávazné flirtování i žhavé románky neberou konce a mohou vám udělat menší neplechu v oficiálním partnerství. Momentálně si s tím nelámete hlavu a berete vše, co se vám nabízí. A že těch příležitostí není zrovna málo. Nezadaní se nemusí obávat, že by si o letošní dovolené neměli s kým zašpásovat. Narůstající charisma k vám láká zástupy ctitelů. Stačí si jen vybrat.

Býk

Platíte ze skvělé milence, na jaké se nezapomíná po celý život. O svých kvalitách jste přesvědčeni, což může být v červenci kámen úrazu. Hlavně na konci měsíce se nechvástejte, jinak můžete splakat nad výdělkem. Jinak vás čeká příjemný měsíc, kdy o milostné zážitky nebude nouze. Rozšiřujete své obzory a získáváte nové zkušenosti. I když nemusíte být literárními nebo filmovými fanoušky, tentokrát uděláte výjimku. Jakmile jde totiž o erotické téma, stává se i neoblíbená činnost vítaným koníčkem.

Blíženci
Milí Blíženci, začátek letošních prázdnin si nemůžete přát lepší. Zdravá sebedůvěra umožní, abyste prodali své nejlepší vlastnosti a zapůsobili na protějšek, po němž už delší dobu pokukujete. Tentokrát se neřídíte heslem - sedávej panenko v koutě. Naopak na sebe strhnete veškerou pozornost a postaráte se o to, aby po vás toužil naprosto každý. Naštěstí nezůstane pouze u řečí, své sliby jste schopni doložit i adekvátními skutky. Díky tomu to může vypadat tak, že se v ložnici dveře nezastaví.

Rak

Ačkoliv Raci patří mezi rodinná znamení, v červenci jejich život řídí láska. Prázdninová atmosféra popustí uzdu fantazii, a navíc zapůsobí i na morální zábrany. Netrápí vás žádné společenské tabu. Pokud si něco zamanete, pak toho chcete dosáhnout. V sexu si užíváte rozmanité chutě a někdo vás může považovat za přelétavce. Z takových řečí si neděláte těžkou hlavu. Sbíráte zkušenosti, které později využijete po boku toho pravého nebo té pravé. Zadaní svému miláčkovi ukážou, že s nimi nehrozí nuda!



Lev
V červenci rozhodně nepůsobíte jako sebevědomá šelma, která se za svým snem sápe za každou cenu. V milostných záležitostech naopak vykračujete měkce jako kočka domácí a čekáte na ideální příležitost. Ta se podle Venuše objeví velmi nenápadně. Nová láska může vystrčit růžky mezi přáteli nebo na pracovním poli. Zadaní si dají záležet na tom, aby se jejich protějšek cítil jako v bavlnce. Rozmazlujete ho a v intimních chvilkách hledíte hlavně na jeho blaho. Nehrozí, že byste sami zůstali bez odměny.

Panna
S konvencemi si na začátku prázdnin neděláte těžkou hlavu. Příznivé postavení planet zesiluje charisma a způsobí, že jste pro mnohé protějšky neodolatelní. Jenom skutečně otrlí jedinci dokážou nájezdu ctitelů odolat. Ostatní si užijí zábavné flirtování i žhavé románky bez ohledu na to, zda už nějakého partnera po svém boku nemají. Musíte však počítat s tím, že vám takové povyražení projde bez povšimnutí. Hvězdy ukazují, že si možné následky nepřipouštíte. Tak pozor, ať nespláčete nad výdělkem.

Váhy
Afrodité na vás spiklenecky pomrkává a nabízí spalující letní lásku. Zamilovat se dokážete neuvěřitelnou rychlostí. Do nové známosti dáte vše a prožíváte ji velmi intenzivně. Teprve v závěru července zjistíte, že to byl jen románek bez další perspektivy. Navážete-li novou známost po 20. červenci, bude už váš odhad mnohem lepší. Vyhněte se tedy ukvapenosti a než někoho pozvete do ložnice, užijete si pár dní či týdnů nevinného oťukávání. Touha se rozhodně nikam neztratí, jedině mezi vámi naroste.

Štír

Všechno ve vás vře a máte chuť vykřičet svou lásku do světa. Po celý měsíc překypujete bohatou fantazií a s její realizací si neděláte těžkou hlavu. Naštěstí máte tolerantního partnera, který je na výstřelky zvyklý. Společně zažijete něco velmi vzrušujícího, na co si ostatní část zvěrokruhu netroufne ani pomyslet. Ostatně jsou prázdniny a doba dovolených k experimentování vybízí. Slunce v Raku vám bude až do 21. července dolévat pohár empatie a citlivosti. Jste partner, o jakém se může jen zdát.



Střelec
Start prázdnin může na milostné šachovnici Střelců udělat pořádnou šarádu. Venuše bude po 5. červnu šťourat v dlouholetých vztazích a manželstvích, v nichž podněcuje touhu ke svobodě. Nepomůže tomu ani přitažlivá osoba, která vám v těchto dnech zkříží cestu. Všímáte si totiž mnohem více jí, než oficiálního protějšku. Krizové je hlavně 20. a 21. červenec. Vězte, že žhavý románek by nezůstal bez následků! Singles se naopak mohou těšit na měsíc plný nadějných vyhlídek, hlavně v jeho první polovině.

Kozoroh
Kozorozi před sebou mají měsíc, který nepatří z milostného pohledu k těm nejšťastnějším. Ocitnete se totiž nedobrovolně v submisivní roli, kdy se musíte vypořádat s partnerovou arogancí a manipulátorskými snahami. Singles se naopak trápí nedostatkem příležitostí k seznámení a absencí sexuálního vybití. Zatněte zuby a soustřeďte energii jiným směrem. Žádná těžkost nemá dlouhého trvání, a tak po 20. červenci všechny chmury postupně odezní. Do té doby si aspoň můžete všechno v duchu naplánovat.

Vodnář
Příznivá konstelace zesiluje sex-appeal a intelektové schopnosti. Díky tomu jsou Vodnáři miláčkem společnosti a nemají nouzi o pozornost opačného pohlaví. Na smysl pro humor dokážete sbalit snad každý protějšek, na který ukážete prstem. Ostatně úsměv na tváři se vám bude hodit i na společném loži. Uran navíc ukazuje, že nově navázané známosti budou neobyčejné a vzrušující. Žádná rutina nehrozí ani existujícím vztahům. Jediným kamenem úrazu může být poněkud drhnoucí komunikace kolem 23. července.

Ryby

Červenec je pro lásku jedním z nejlepších měsíců tohoto roku. Trigon Marsu způsobí, že milostný život nabírá na intenzitě a po něm zůstane potopa. Posloucháte skryté pudy a při sexu se dostáváte do jiných sfér. Nezadané Ryby dokážou na svou udičku chytit i dominantní jedince, kterým obvykle křehká rybí nátura moc nevoní. Po vašem boku se momentálně i z toho největšího siláka stává citlivý milenec. Kdy by se nezadaní měli soustředit na lov spřízněné duše? V diáři zakroužkujte 13. a 14. červenec.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.