Home - Články - Letní tarotový horoskop rodinných vztahů

Letní tarotový horoskop rodinných vztahů

vloženo 27. 6. 2017
čas čtení: 8 minut

Letní tarotový horoskop rodinných vztahů

Letní volno znamená více času na rodinu - těšíte se? Tarotové karty vám prozradí, co si pro vás v horkých dnech Štěstěna nachystala a na co se naopak vyplatí si v rodině dávat pozor!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Královna holí
značí, že rodinný život si vyžaduje vaši iniciativu – platí to dvojnásob, pokud jste žena! Úkol organizovat společné rodinné akce, sledovat, jestli je všechno zařízeno tak jak má, a celkově být jádrem společného soužití bude teď v létě na vás. Ale rozhodně si nebudete stěžovat, protože vás to bude bavit. Někdy až do takové míry, že vaše zákonitá polovička vám dá najevo, že se cítí utiskována a odsunuta na druhou kolej. A to mohou hlavně pánové, partneři energických Beranic, někdy snášet trochu špatně! Drobné výhrady k vašim plánům a nápadům mohou mít i starší členové rodiny, ale naopak děti a mladší příbuzní budou vaší akčností a kreativitou doslova nadšeni! Ve volných letních dnech si budete užívat i to, že máte konečně čas na vylepšení vaší domácnosti. Pustíte se do toho, jak jinak, na vlastní pěst, ale nebojte se, vaši blízcí výsledek velmi ocení.

Býk
Karta Osm holí
vám předpovídá, že o nějakém klidu a pomalém životním tempu si teď můžete nechat akorát tak zdát! Poselstvím této karty je totiž rychlost, takže události a novinky na domácím poli se budou na vás valit doslova závratnou rychlostí, jako na běžícím pásu! Jindy by vás to možná vyvedlo z rovnováhy, ale teď to bude v souladu s vaším vnitřním psychickým nastavením, takže si to budete užívat. Jste připraveni na změny a vývoj kupředu a někde uvnitř po nich i hluboce toužíte, bude to pro vás to pravé. Novinky se budou týkat především dětí a mladších příbuzných, jejich vývoj se rozběhne velmi rychle a budou mít pro vás připravenou řadu překvapení – ale nemějte obavy, pouze těch příjemných! I váš životní partner nebo sourozenci vás však mohou ledasčím překvapit, když konečně seberou odvahu například na změnu zaměstnání nebo na větší cestování!

Blíženci
Karta Šest holí
vám přináší pocit vítězství, úspěchu a zdaru. V rodině a domácnosti vám bude teď v létě všechno vycházet podle vašich představ a věci se vám budou dařit přesně tím způsobem, jak si je naplánujete. Konečně odhodíte zbytečné obavy, budete si žít tak, jako si to již dlouho představujete, a vašim nejbližším se to zalíbí stejně jako vám. Máte v sobě spoustu činorodé energie, kterou by byla škoda nevyužít, takže teď je ideální doba rozvíjet vaše plány a nové projekty na domácím poli. Budete si užívat pocit obdivu, kterým vás vaši nejbližší zahrnou. Je to skvělý pocit vědět, že to, co děláte, má smysl, a že to dělá radost celému vašemu rodinnému kruhu. Patřičně si užijete i rodinnou dovolenou, ale budete se snažit ji naplánovat tak, aby byla co nejaktivnější a plná pohybu, rozhodně vás nebude naplňovat jenom tak ležet na pláži.



Rak
Karta Devět mincí
vám věští rodinnou spokojenost a krásnou domácí pohodu. Po materiální a finanční stránce vám nebude nic chybět, konečně si užijete pocit opravdového dostatku, a to vám umožní splnit si své sny. A o které sny se jedná? Především o vaši touhu po krásném, harmonickém a pohodlném domovu, která je pro vás Raky jednou z nejdůležitějších věcí na světě! Volnější letní období zasvětíte vylepšování a zútulňováni vaší domácnosti, a nebudete na tom šetřit, dopřejete si jen to nejlepší. Vaše rodina i vy si to přece zasloužíte! Krásný útulný domov však není jen o vkusném zařízení, ale v první řadě o vztazích – to jako Raci dobře víte a určitě vám to nemusíme připomínat dvakrát. Dopřejete si proto spoustu času pro rodinné aktivity a budete se snažit dělat vašim blízkým radost různými drobnostmi a milými zážitky! Nemusí to být nic velkého, ale přesto, i zde vám pomůže, že vaše peněženka bude konečně plná!

Lev
Karta Eso pohárů
nese poselství hlubokých a intenzivních citů, které si ve své rodině budete navzájem projevovat. Bude to velmi příjemné a očišťující, protože v minulosti tomu nebylo vždy tak a kolikrát jste pochybovali o tom, jestli k vám vaši blízcí přechovávají skutečnou a opravdovou náklonnost. Drobná gesta, dárečky, či příjemný čas strávený společně na dovolené, to všechno utuží vaše vzájemné vztahy a dá vám pocítit tu krásnou blízkost, která mezi vámi vládne. Harmonie v rodině se pro vás stane zdrojem energie i do jiných životních oblastí, díky ní s přehledem zvládnete například stresy v práci nebo zklamání z letní lásky. Pokud jste rodiči, nezapomínejte dávat svým ratolestem co nejvíce najevo, jak moc je máte rádi – překvapí vás, jak moc to potřebují pocítit nebo nejlépe rovnou slyšet! Na oplátku se pak od nich dočkáte nevšedních projevů lásky, které byste nikdy nečekali!

Panna
Karta Mírnost
vám radí, ať se držíte staré pravdy o tom, že pomalu lze dojít nejdál. Není kam spěchat, letní období vybízí k odpočinku, tak se nesnažte za každou cenu řešit věci, které ještě počkají, a není nutné na ně spěchat. Rodinná pohoda si bude vyžadovat klid a z vaší strany i trochu trpělivosti. Máte totiž jisté cíle, ale lepší bude netlačit na pilu – časem to přijde samo, ale musíte si zkrátka počkat! Místo řešení neřešitelného si teď raději dopřejte odpočinek v rodinném kruhu, nabije vás to neuvěřitelným množství energie. Společný rodinný program si nejlépe užijete, pokud bude taky spíše klidnější, bez zbytečného spěchu a hektičnosti. Není nutné za každou cenu všechno stihnout, zážitky z dovolené nejsou jen o tom, co všechno jste viděli, ale také o společných zážitcích, o tom jak jste to prožívali a jestli jste si to skutečně užili naplno. Méně zkrátka někdy znamená více!



Váhy
Karta Kolo štěstí
vám předpovídá velmi zajímavé události, které ovšem vy sami nemůžete nijak ovlivnit! Vývoj vašeho rodinného života je v rukou osudu, ale nebojte se, Štěstěna si pro vás připravila příjemná překvapení! Ovšem, někdy to bude na první pohled vypadat úplně opačně. Nenechejte se splést! Novinky, které vás nejprve tak trochu vyděsí, se nakonec ukážou jako velmi příznivé a bude to pro vás naopak dar z nebes! Teď v létě se rozhodně nesnažte držet všechno pod svojí kontrolou a být pánem situace u vás doma. Nemělo by to pražádný smysl, jen byste se zbytečně stresovali! Když necháte věcem volný průběh, budete překvapeni velmi zajímavým vývojem událostí a nadšeni tím, co to nakonec přinese. Dokonce i všechno špatné bude na něco dobré, tak se neděste, když se něco změní třeba ve vašich plánech na dovolenou – místo toho přijde něco ještě lepšího!

Štír
Karta Dvě hole
je znamením, že jste připraveni cestovat, zažívat nová dobrodružství a vyjít vstříc novým letním zážitkům. Brzdit vás však budou pochybnosti o tom, co řeknou vašim plánům vaši nejbližší, jestli vás v nich podpoří, nebo se vám je naopak budou snažit vymluvit. Jako Štíři máte silnou intuici, takže přesně cítíte, co máte dělat, a váš vnitřní kompas vás vede na správnou cestu životem. Ale tušíte, že dočasné zpřetrhání rodinných vazeb třeba z důvodu daleké cesty by mohlo znamenat problém. Tuto otázku budete dlouho řešit, ale nakonec se vám povede ji úspěšně rozlousknout a najít způsob, jak mohou být všichni spokojeni. Vaše vlastní aktivity a plány pro vás teď budou důležitější než rodinný život, ale na druhé straně nechcete, aby vaši blízcí přišli zkrátka a jen velmi neradi byste je zanedbávali. Existuje však kompromis, který vám pomůže toto dilema zvládnout!

Střelec
Karta Osm pohárů
prozrazuje, že vám v rodině něco jako kdyby chybělo – je pro vás těžké říct, co přesně, ale zkrátka se nezbavíte pocitu, že to není úplně ono. Pokud se nad tím zamyslíte hlouběji a pokusíte se naslouchat svým pocitům, přijdete na to, že byste ve svém rodinném kruhu potřebovali více projevů lásky, náklonnosti a vzájemné blízkosti. Někdy si totiž tak trochu žijete vlastní život a jako kdybyste mezi své nejbližší ani nepatřili. Léto vám přinese zajímavou příležitost rodinu na delší dobu opustit, a to bude šance podívat se na věci z jiného úhlu pohledu. Uvědomíte si, že i když vám někdy připadá, že rodinu vlastně nepotřebujete, opak je pravdou a vaše city k blízkým jsou hluboké a někdy málo opětované. Možná však ani vy sami nevíte, jak je správně projevit, takže dochází k oboustrannému nedorozumění. Letošní léto vám pomůže tyto potíže vyřešit a najít u vás doma harmonii, po které toužíte. Jen to bude chtít svůj čas a trochu trpělivosti!



Kozoroh
Karta Sedm pohárů
vás vybízí k zamyšlení, jestli náhodou nejste na své blízké příliš nároční a nevyžadujete po nich něco, co nejsou schopni vám nabídnout. Vaše ideální představa o dokonalém rodinném životě vypadá trochu jinak než vaše každodenní realita – ale tak to má většina lidí. Navenek to může vypadat, že ostatní si žijí v idylce a jenom vy strádáte, ale tak to nebývá. Zkuste trochu snížit laťku na to, co po vašich nejbližších chcete, a to platí nejen pro děti, ale i pro partnera či sourozence. Cítíte zklamání, když nedostáváte maximum, a uvažujete nad tím jak to zlepšit. Ale možná ani není nutné nic zlepšovat, jen konečně přijmout situaci takovou jaká je. Podívat se na ni z jiného úhlu pohledu, zařídit se podle toho a vytěžit z ní to nejlepší! Nelámejte nad svojí rodinou hůl a v žádném případě neuvažujte o odchodu, i když vás k tomu může něco svádět. Možná vám pomůže nějaký čas o samotě, klidně i týden sólo dovolené. Díky tomu pochopíte, jak moc pro vás vaši nejbližší znamenají právě takoví, jací jsou!

Vodnář
Karta Šest mečů
značí období klidu, ale zároveň i skrytého vnitřního napětí. V situaci, ve které se vaše rodina nachází, se necítíte úplně dobře a bezpečně, i když navenek vám žádné skutečné nebezpečí nehrozí. Je vaším úkolem překlenout období vnitřní krize a pochybností a zároveň pracovat na zlepšení vztahů a posílení vzájemné spolupatřičnosti. Stejně jako vy potřebujete cítit oporu svých blízkých, tak i oni touží vědět, že jste jim pořád nablízku a že se na vás mohou kdykoliv spolehnout. V blízké budoucnosti na vás čekají lepší časy, kdy se vám splní vaše sny a dopracujete se například k lepšímu bydlení, zlepšení finanční situace nebo k vyřešení nějakého dlouhodobého rodinného sporu. Důležité je držet spolu a nehádat se kvůli maličkostem. Letní dovolenou si proto užívejte bez vytahování různých žabomyších sporů a raději se snažte být vždy v dobré náladě. Budete překvapeni, jak moc to vaši blízcí ocení!

Ryby
Karta Poslední soud
vám věští, že se konečně rozlousknou dlouho se táhnoucí spory a najde se řešení problémů, které bude spravedlivě vyhovovat všem. S příchodem letního volna to pro vás bude znamenat obrovskou úlevu. Konečně pustíte starosti definitivně z hlavy. Velkou radost vám bude dělat vědomí, že to již máte z krku, věci jsou vyřešeny, všechno je tak, jak má být a tečka. V jisté záležitosti, kde jste se cítili ukřivděni, vám okolnosti konečně dají zapravdu a ukáže se, jak se ve skutečnosti věci mají a že vaše intuice vám nelhala. Díky vyřešení starých problémů vám zbude spousta energie pro nové plány a aktivity – uzrál čas pro nové začátky! Vaše rodina a všechno, co s ní souvisí, pro vás již nebude znamenat břímě, ale naopak příjemné a krásné zázemí, kde můžete načerpat novou energii a sílu do života!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.