Home - Články - Čínský týdenní horoskop 26.6. – 2.7.

Čínský týdenní horoskop 26.6. – 2.7.

vloženo 23. 6. 2017
čas čtení: 3 minuty

Čínský týdenní horoskop 26.6. – 2.7.

Blížící se prázdniny působí nejen na ty školou povinné, ale i na všechny ostatní. V horkých letních dnech bude pro mnohé velmi složité motivovat se k pracovním povinnostem. Nejvíce přemlouvání to bude stát ty, kteří se narodili ve znamení Draka a Kozy. Přečtěte si týdenní čínský horoskop a zjistěte, co vás čeká!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Závěr června nebude pro zrozence Krysy úplně bez potíží. Svízelně vypadají především záležitosti kolem rodiny. Vztahy s rodinnými příslušníky, zejména dětmi, jsou na začátku týdne vyhrocené. Dokáží… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Přelom června a července vyzkouší vaši trpělivost. Máte pocit, že se svět kolem vás zbláznil. V zaměstnání hoří termíny a před dovolenými je potřeba stihnout ohromnou dávku povinností. Napjatá atmosféra… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Milí Tygři, poslední červnové dny pracují ve váš prospěch. Na domácí půdě vládne pohoda a klid, díky níž budete mít dostatek sil pro své profesní výpady. Rodina odpočítává… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Poslední červnové dny prověří zaječí sebeovládání. Emoce ve vás vřou a nepříjemný výbuch je na spadnutí. Může za to především hektická pracovní náplň, kdy se před prázdninami nakupí… ČTĚTE VÍCE!



Drak
Než konečně odstartují prázdniny, je potřeba přečkat období mírné nepřízně. Dochází vám fyzické síly, takže práce nepůjde od ruky tak hladce, jak doufáte. Na druhé straně se vám… ČTĚTE VÍCE!

Had
Závěrečný červnový týden slibuje Hadům program, který vynahradí nedávné strasti. Příznivé postavení planet vám uleví na duši a vrásky nahradí úsměv od ucha k uchu. Budete mít… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Zrozenci Koně klušou mílovými skoky za láskou! Start týdne vnese do života takový emocionální vichr, že v citovém životě nezůstane kámen na kameni. Nezadaní objeví spřízněnou duši… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Ve vzduchu jsou cítit prázdniny a dovolená, což zrozencům Kozy nepřidá na pracovní morálce. Myšlenkami se vznášíte kdesi v dáli a nedokážete se na nic soustředit. Rozděláte spoustu… ČTĚTE VÍCE!



Opice
Hvězdy jako by před prázdninami chtěly stihnout maximální objem povinností. Zrozencům Opice jdou momentálně úkoly pomaleji, a ještě je od nich neustále něco odvádí. Co vám naopak dodává… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Milí Kohouti, zatímco na pracovní půdě zažíváte expanzi, soukromí hlásí poněkud náročnější klima. Mezi příbuznými vládne nervozita, která se přenáší i na vaši maličkost. Raději se soustřeďte na… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Zrozenci Psa se bez ohledu na věk cítí jako školou povinní. Vzpomenete si na prázdninové těšení, kdy poslední červnové dny byly těmi nejlepšími. V zaměstnání se rozhodně nepředřete, ale… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Vrhnete se na plánování dovolené a využijete k tomu i čas jindy vymezený na práci. Jak se říká, když kocour není doma, myši mají pré. Proto vás nikdo od lenošivého programu nebude odvádět. Hvězdy připravily… ČTĚTE VÍCE!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.