Home - Články - Horoskop lásky 26.6. – 2.7

Horoskop lásky 26.6. – 2.7

vloženo 25. 6. 2017
čas čtení: 3 minuty

Horoskop lásky 26.6. – 2.7

Berani, zbystřete! Po celý týden si budete připadat jako v ráji. Oproti tomu Střelce nečeká žádný velký milostný úspěch. Přečtěte si týdenní horoskop lásky od profesionální astroložky Laury a zjistěte, co čeká vás!
sdílet článek na facebooku

Beran
Venuše vás hýčká a rozhodla se ještě více upevnit vaše láskyplné vztahy s okolím. Zejména se svou drahou polovičkou se budete vznášet na křídlech lásky. Nezadaní mají velké šance!

Býk

Příznivější zlom v dobývání nedosažitelného idolu mohou zaznamenat nezadaní Býci. Zadaní pak mohou počítat se silnější citlivostí a něhou od svého partnera. Upevníte svůj vztah.

Blíženci

Koncem týdne opanuje vaše znamení srdcová královna, Venuše. Zahájí vaše období ve jménu lásky a zvýšené přitažlivosti. Jste výborně naladěni, zvídaví a hraví, plni sex-appealu!

Rak
Překvapivě se teď stáváte na poli lásky více průraznými. Nelze si nevšimnout vaší zvýšené akceschopnosti v milostných otázkách a hvězdy silně umocňují vaši fyzickou přitažlivost!



Lev
V milostných záležitostech může občas zavládnout nesoulad. Jste sice příjemnými společníky, ale váš protějšek z vás přesto cítí určitý chlad. Nemusíte si s tím ale lámat hlavu.

Panna

Ve vašem dlouhodobém vztahu to teď může občas skřípat různými nedorozuměními, ale ve druhé polovině týdne se vše vylepší. Nejlépe lásce pomůžete nějakou kratší společnou cestou.

Váhy

Pokud jste dosud nenašli toho pravého, hledající Váhy, počítejte s velkou šancí ho právě teď potkat. Poznáte jej na první pohled – je opravdu velmi zábavný, sečtělý a plný emocí!

Štír
Na pravou lásku v těchto dnech nemáte moc pomyšlení. Vaše tělo ovládá viditelná touha, máte stále více zájemců o nezávazné sexuální hrátky. Pozor ale na přílišné střídání partnerů.



Střelec

Sice pociťujete dočasné ochlazení v milostném vztahu, ale o to více hvězdy přejí všemu přátelskému. Sejděte se se svými přáteli při grilování nebo skleničce, udělá vám to dobře.

Kozoroh

Nezadaní, stačí jen vypnout a nesoustředit se tak urputně na hledání toho pravého, a on se objeví! Jen se uvolněte a netlačte zbytečně na pilu. Pak je z vás cítit velká nervozita.

Vodnář

I když nejste zrovna přeborníky ve vyznávání lásky, neznamená to, že city nemáte. Dokonce byste mohli najít svou spřízněnou duši. Nehleďte na to, pokud se příliš nelíbí vašim rodičům!

Ryby
Lásku můžete potkat snadno, nebude to však doma. Hvězdy říkají, že byste si měli vyrazit do přírody. Někam, kde voní louky a šumí voda. Tam na vás čeká láska vašeho života!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.