Home - Články - Co o vás prozradí počasí, za kterého jste se narodili?

Co o vás prozradí počasí, za kterého jste se narodili?

vloženo 19. 2. 2017
čas čtení: 4 minuty

Co o vás prozradí počasí, za kterého jste se narodili?

Máte pocit, že je jedno, zda vám na cestu do porodnice pršelo a narodili jste se za hřmění hromu? Výsledky vás překvapí! Ale napřed zapátrejte u rodičů nebo v historii měření počasí – zda právě vás na uvítanou pohladily sluneční paprsky po tvářích.

sdílet článek na facebooku

Tak jako indiáni dávali dětem jména podle toho, které zvíře při jejich zrození bylo poblíž, případně podle jiného podnětu, tak i počasí se umí vepsat do života novorozenců. Jméno dětem nedávalo jenom jedinečnost, ale ukazovalo i k jedinečným vlastnostem, a stejně tak umí ovlivnit dotyčného charakter počasí. A jaké je to vaše?

Jasná obloha

Nezávisle na denní době má svůj vliv počasí samo. Krásný slunný den nebo krásná jasná noc dává svým zrozencům do vínku onen sluníčkový klid a jasnou mysl. Obvykle znají dobře své schopnosti a mají velké sebevědomí. Nebojí se stát v centru pozornosti a užívat si darů života. Bývají veselí, komunikativní a společenští.

Ani slunce, ani déšť
Polojasno většinou provází opatrnější typy, které se drží zažitých tradic. V osobním životě jsou často nerozhodní a touží si zvolit tu nejlepší variantu. Jsou spolehliví, věrní i nenároční. Zamračeno nebo vyloženě bouřkově temno pak ukazuje k destruktivnějším typům, kteří jsou méně přístupní. Jsou přemýšliví a zkoumají věci do hloubky.



Když padají trakaře…

K bouřkovým zrozencům se váží různé legendy. Jejich život většinou bývá bouřlivý, občas burácí hrom, jindy se naopak blýská na lepší časy. Proměnlivost je jim vlastní, umí jednat rychle, jsou expresivní a dovedou si jít odhodlaně za svým. Málokdo je rovněž přehlédne.

Mlha přede mnou, mlha za mnou
Ti, kdo se narodili, do mlžného oparu, mají zvýšenou intuici i citlivost. Často mohou propadat melancholii, ale i spřádat romantické sny. Nejsou příliš průbojní, ale velmi dobře se na ně hodí přísloví, že tichá voda, břehy mele. Zaujmou svým netradičním charismatem.

Severní vítr i svěží vánek

Ať už v porodnici hvízdala meluzína nebo jen jemný vánek proháněl listí, vítr dává svým kmotřencům dynamičnost a touhu poznávat svět. Nezkrotnost, která se stupňuje se sílou větru, stejně jako netrpělivost. Svoboda je pro ně základní potřebou. Málokdy posedí na místě.



Pršící štěstí nebo krupobití

O dešti se často říká, že prší štěstí, podle jiných naopak slzy. Každopádně na dotyčného čeká život plný emocí. Déšť při narození také často symbolizuje velkou potřebu domova. Klidné zázemí a rodina jsou pro tohoto jedince základem. Kroupy mohou signalizovat zvýšenou touhu po nebezpečí a měření sil.

Mrzne, až praští nebo tají ledy

Do třesknutého mrazu se většinou rodí velmi odolní jedinci, kteří málokdy dají na to, co si myslí okolí a jsou velmi vytrvalí. Zachovat ledovou tvář je pro ně základ a přísní umějí být na sebe i na okolí. Naopak ti, kteří se rodí v době oblevy, v sobě mají velkou mladistvost a chuť do života. Milují nové začátky a mají plno nápadů

Jakoby se nechumelilo
Sněžení jako kulisa u porodu dává svým kmotřencům touhu po bezpečí, něhu i umělecké cítění. Zároveň se může jednat o lidi, kteří přes určitou zranitelnost, umí bojovat za to, co je pro ně důležité. Bývají nevypočitatelní, umí překvapit nejenom svými nápady.

Poklad na konci duhy
Duha při narození je jednoznačně šťastné znamení. Duha spojuje nebesa se zemí, a navíc právě po duze k nám mohou podle dalších pověr sestoupit nadpozemské bytosti. Na konci duhy je zakopán poklad, jehož objevení je vaším životním posláním! Najděte ho a budete šťastný!

MĚSÍČNÍ HOROSKOP NA BŘEZEN - odhalte včas, co vám hvězdy přichystaly na poslední zimní měsíc! Planetární konstelace přesně popisují, jaké události vás neminou. Je moudré se na ně předem připravit.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.