Home - Články - Týdenní horoskop 20. – 26.2.2017

Týdenní horoskop 20. – 26.2.2017

vloženo 18. 2. 2017
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 20. – 26.2.2017

Kariérní postup a fungující domácnost! Střelci se tento týden budou rozplývat štěstím. Štíři by se naopak měli mít na pozoru. Spousta úkolů vás může zasypat. Tak ať vás nikdo nemusí vyhrabávat! A jaký týden čeká vás? Čtete v našem týdenním horoskopu!

sdílet článek na facebooku

Beran
Pozor na to, co říkáte! Vaše výřečnost vám může uškodit. Raději napočítejte do deseti, abyste se pak nemuseli omlouvat. V lásce si naopak můžete dovolit být více otevření než v předchozích dnech, protože vaše drahá polovička má velké pochopení a umí vám vyjít vstříc.

Býk

Zatoužíte po něčem novém, co váš vztah oživí. Zkuste se inspirovat ve svých milostných fantaziích, i když napřed zvažte, co z toho by se vám doopravdy líbilo prožívat v realitě. Nezapomínejte na pracovní povinnosti, jejich odkládání a narůstající seznam by vás následně mohl vyděsit.

Blíženci
Někdo z vašich blízkých na vás bude mít větší seznam požadavků než obvykle. Rádi podáte pomocnou ruku, v tomto týdnu byste chtěli mít nějaký ten čas také sami pro sebe, a tak dobře rozvažte, zda to nepočká. Nebojte se říct ne, kvůli tomu vás vaši blízcí nepřestanou mít rádi. Rozhodnutí je na vás.

Rak

Nebraňte se milému pozvání na rande. Samozřejmě pokud jste zadaní, a pozvánka je od někoho jiného než vašeho partnera, s dík odmítněte. Ale pokud jste nezadaní, na vašem semaforu lásky právě svítí zelená. A to velmi pohledná a šarmantní zelená, která bude svítit dlouho.



Lev

Bude vám vadit, že někdo v zaměstnání příliš neregistruje vaše potřeby a neustále vás nutí dělat přesčasy. Je zapotřebí se už konečně ozvat a s dotyčným si to vyříkat na rovinu. Teprve potom budete opět králové té vaší firemní džungle. Doma zatím vládne v těchto dnech pohoda. Nepokazte si ji!

Panna

Nové dovednosti, které si osvojíte, se vám mohou hodit jak nyní, tak v budoucnu. Proto rozhodně nezanedbávejte žádnou příležitost se něco přiučit. Jestliže váš šéf shání nějaké dobrovolníky na kurz nebo na školení, rozhodně se přihlaste. A doma se můžete učit klidně spolu s dětmi.

Váhy
Zamrzí vás tento týden, že nemáte více času pro svoje koníčky. Pokusíte se proto optimalizovat svojí pracovní dobu, nebo si alespoň nenosit tolik práce domů. Váš milovaný vás podpoří a není vyloučeno, že pro vás bude mít na povzbuzení nějakou zajímavou dovolenou na venkově.

Štír

Máte hlavu plnou nejrůznějších myšlenek. Zpomalte a utřiďte si je! Budete-li dále pokračovat v nastoleném tempu, ztratíte se nejen ve svých povinnostech, ale i sami v sobě. Začněte pěkně pomalu s tužkou a papírem, na který si napište své úkoly. A jeden po druhém postupně splňte. Uleví se vám.



Střelec

V tomto týdnu budete překvapovat svými dobrými nápady. Zpočátku budete váhat, zda je opravdu budete chtít realizovat. Musíte překonat nesmělost a hurá do toho! Udělejte odvážný krok a výsledky se brzy dostaví. Kariérní postup je blízko. V lásce prožijete několik velmi pěkných okamžiků ve dvou. Čeká vás prostě super týden!

Kozoroh
Ovládne vás nadšení pro vaření a pečení. Budete hledat inspiraci kde se dá. Dokonce naleznete zalíbení i ve stále se opakujících televizních pořadech o vaření, které jste doposud nesnášeli. Vaši blízcí se začnou také najednou mnohem více zdržovat u vás doma a ujídat vaše speciality.

Vodnář

Musíte se naučit čelit strachu! Pokud jde o věci, které můžete ze svého života vymazat, udělejte to. Možná ne hned, ale v budoucnu to určitě oceníte! Není třeba chodit na terapii, stačí se zamyslet, zda je strach oprávněný. Rozum má pravdu! Nezapomínejte na své koníčky, u kterých si příjemně odpočinete.

Ryby

V rodině si z vás budou dělat trochu legraci, ale nebude to míněno ve zlém. Pokuste se nebrat si to tolik osobně, a ještě lépe odpovědět také vtipem. Pokud vás žádný nebude napadat, stačí se jen zasmát. Uvolní se atmosféra a vy si budete moci užít konečně trochu klidu.

Vak Siddhi je spirituální síla slov, které se stávají pravdou. Ti, kteří jí vládnou, nevidí budoucnost. Skutečnost nastane podle toho, co oni řeknou. Přečtěte si více ZDE...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.