Home - Články - Čínský týdenní horoskop 24. – 30.7.

Čínský týdenní horoskop 24. – 30.7.

vloženo 21. 7. 2017
čas čtení: 3 minuty

Čínský týdenní horoskop 24. – 30.7.

Poslední červencový týden číhá na Buvoly velká životní změna. Na opice nečeká pouze jedna změna, ale celý týden budou jako na houpačce. Chvíli nahoře a chvíli zase dole. Přečtěte si v týdenním čínském horoskopu od specialistky na východní astrologii Karmen, co čeká na vás?

sdílet článek na facebooku

Krysa
Poslední červencový týden začne pro zrozence Krysy naprosto fantasticky! Na poli vztahů válíte jako málokdy. Singles se mohou konečně seznámit s protějškem, který splňuje i ty nejpřísnější podmínky. I zadané …ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Milí Buvoli, posledních pár červencových dní slibuje veskrze pozitivní program. Změny, klepající na dveře, sice nevítáte s otevřenou náručí, ale brzy pochopíte, v čem je jejich význam. Rozum je …ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Tygří energie bude v tomto týdnu narážet na samé opozičně laděné jedince. Planety stojí v zátěžové konstelaci pro oblast komunikace a vztahů. To se bohužel odrazí na všech …ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Zdá se, že se Zajíci rozhodnou vzít život do svých rukou. Hned v pondělí hodíte černé myšlenky za hlavu a začnete myslet pozitivně. Na začátku týdne se to vyplatí ve …ČTĚTE VÍCE!



Drak
Závěrečný červencový týden si zrozenci Draka užijí se vším všudy. Svou ohnivou energii nebudete střádat na lepší časy, ale užijete ji při práci i milování. Od pátku se budete potýkat s …ČTĚTE VÍCE!

Had
Od pondělí do středy hledáte dobrou náladu, která po víkendu kamsi odletěla. Sice se vám nedějí žádné špatnosti, ale vítr z plachet vám dokážou sebrat i rutinní záležitosti. Merkur vám naštěstí …ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Do středy budete mít pocit, že se kolem vás zastavil čas. To není pro Koně, kteří jsou neustále v pohybu, to pravé ořechové. Střed týdne naštěstí stagnující program zlomí a budete …ČTĚTE VÍCE!

Koza
Milé Kozy, na sklonku měsíce byste se měli radovat z drobností, jako je vydařený výlet nebo výtečný rodinný oběd. Na pracovišti se v době dovolených neřeší zásadní projekty, tak si najděte čas na …ČTĚTE VÍCE!



Opice
Nadcházejících sedm dní připomíná Opicím jízdu na horské dráze. Pondělí a úterý slibují excelentní konstelaci. Na tyto dva dny nasměrujte vše důležité, od plánování dovolené až po …ČTĚTE VÍCE!

Kohout

Ačkoliv je léto v plném proudu, Kohouti si aktuálně mnoho lenošení neužijí. Na pracovišti budete muset pořádně zabrat, navíc se zdá, že někdo z kolegů či nadřízených hraje ve váš neprospěch. Vyhněte …ČTĚTE VÍCE!

Pes

Závěr týdne slibuje zrozencům Psa pozitivní změny v pracovním i soukromém životě. Napjatá atmosféra se konečně rozplyne a vy budete moct svobodně dýchat. Nadřízení vám přestanou šlapat na paty, stejně tak …ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Začátek dalšího prázdninového týdne probouzí ve zrozencích Vepře chuť hodit starosti za hlavu. Nejraději byste nahlásili dovolenou a utekli daleko od společnosti. Rozčilují vás kolegové, klienti i …ČTĚTE VÍCE!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.