Home - Články - Novoluní ve Lvu je šancí k zásadní proměně

Novoluní ve Lvu je šancí k zásadní proměně

vloženo 19. 7. 2017
čas čtení: 4 minuty

Novoluní ve Lvu je šancí k zásadní proměně

V neděli 23. července 2017 vstoupí Měsíc do konjunkce se Sluncem, které je tou dobou ve znamení Lva. Měsíc se ocitne v nejvzdálenějším bodě od Země a zároveň bude Zemí zastíněn, takže jej neuvidíme. Nov je nejdůležitější pro zrozence toho znamení, ve kterém se odehrává. Ti mají možnost využít „svého“ novoluní k zásadní proměně. Šancí je však pro nás všechny!

sdílet článek na facebooku

Bod zlomu

Lví novoluní vrcholí zmíněný den ve 11.46 hodin. Dá-li se říci, že „vrcholí“. Novoluní je spíše klesnutí ke dnu, od něhož se musíme znovu odrazit, abychom dosáhli vrcholu. Dno je zde stavem uvolnění, slabosti a odevzdání se. Takto to zažívá vše živé, i sama Země odpočívá. Novoluní je jako absolutní ztráta sil, aby mohly vzniknout síly nové. Bod zlomu, kdy z ničeho vzniká něco.

Počkejte na pravou chvíli

Královské znamení Lva musí v tu dobu čelit spoustě nástrah, ale také může uchopit mnoho šancí. Nejvýraznější šance čekají Lvy v oblasti úspěchu, lásky a zdraví. Pokud ale má být síla novu využita, radíme Lvům, aby ve svém snažení nešli do extrémů – v novu platí dvojnásob, že méně bývá více. Důležité je začít se vším novým v momentu, kdy se Měsíc „překulí“ ze stavu neviditelnosti do nového růstu – těsně po novu. Pak přijde nový odraz ode dna, nový začátek. Neuspěchejte jej!



Realizujte sny o úspěchu

Úspěch je možný v oblasti kariéry nebo intenzivní záliby, což platí nejen u Lvů. Všechna znamení nyní mohou využít lvího žebříku ke kariéře. Až do novu doporučujeme snít – představovat si, co byste chtěli dokázat, a to do všech detailů. Po novu začněte ihned jednat: Udělejte jeden krok a počkejte, co z něj vyroste. Netlačte na pilu, na nikoho nenaléhejte, prostě něco zkuste. Je to stejné jako s matkou Zemí – o novu se nemá sít ani sázet, Země odpočívá. Po novu však zaseté semeno začíná růst. Zasejte semeno svého snu.

Uchopte šanci na lásku


Do bodu zlomu, kdy je Měsíc neviditelný, odpočívejte a nechte své srdce vyprázdnit a uvolnit. Pak, v noci novu po kulminaci, která nastane ve 11.46, mohou nezadaní zkusit najít novou lásku. Zavolejte někomu, jděte do společnosti, pozvěte někoho na první rande!

Pozor: Zrozenci lva mají ve společnosti tendenci chovat se o novolunní noci přepjatě až teatrálně. Úsilí stát se středem pozornosti nekontrolovaně vrcholí. To může vytouženou bytost vyděsit a odradit. Jemnost nechť je vaším mottem. U Lvů to platí nejvíc, ale i na ostatní padá lví vliv. Nepřešvihněte to! Moc nepijte, držte se svého přirozeného šarmu, vnímejte své skutečné city. Nezapomeňte, že v období novu kráčíte po hraně. Na jedné straně hráze je ráj, na druhé pád.



Zbavte se zlozvyků


Všichni mají velkou šanci zanechat svých zlozvyků, ale pozor – zanechte jich už pár dnů či hodin před novem. Nezačínáte tak nic nového, ale končíte se starým. Nechte zlozvyky odejít do stínů spolu s Měsícem a pak očekávejte s návratem Luny příchod svého nového já.

Pro všechna znamení je vhodný novolunní půst (nejíst 24 hodin, pít převařenou vodu) nebo raw dieta s potravinami, které se dobře tráví: saláty, ovocnými a zeleninovými šťávami, ořechy a semeny. A vy, Lvi, pokud se jako pravé šelmy nezdržíte masité stravy, držte se ryb a mořských plodů.

Očistěte duši u táboráku


Živlem Lvů je oheň. Večer v době novu si udělejte táborák, dívejte se do plamenů a přihazujte polínka. Můžete být s blízkou bytostí nebo i sami. Mlčení je očistné. Přejte si, abyste s pomocí ohně spálili ve své mysli všechno smetí a ponechali jen to podstatné. Pokud upřímně poprosíte, duch ohně vám pomůže k vzestupu, vaše mysl se očistí a bude snadno nacházet nové hodnoty. Udělejte ze sebe novou, zářící bytost!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.