Home - Články - Čínský horoskop na týden 8. - 14. května

Čínský horoskop na týden 8. - 14. května

vloženo 7. 5. 2023
čas čtení: 3 minuty

Čínský horoskop na týden 8. - 14. května

Čínské horoskopy patří k nejstarším dochovaným astrologickým systémům na světě. Karmen, specialistka na východní astrologii, pro vás připravila detailní týdenní horoskop. Poznejte svoji budoucnost a zjistěte, co vás čeká!

sdílet článek na facebooku

Krysa
S blížící se polovinou měsíce dosedne na zrozence Krys splín. Zdá se vám, že jste zůstali stát ve slepé uličce a neumíte odhadnout další krok. Neuškodí vydechnout a nabrat nové síly. Vesmír chystá změnu, na kterou byste se… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Májová atmosféra se na Buvolech podepíše tím nejtypičtějším způsobem. Láskou! Vychutnáváte si ji v mnoha podobách a samozřejmě se nevyhnete ani drobným mráčkům na nebi. Nepříjemné okamžiky ale umožní pročistit… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Milí Tygři, v nadcházejícím týdnu je důležité ovládnout své emoce. Zejména na pracovišti s vámi cvičí a mohou nadělat zbytečné nepříjemnosti. Proto se vyhněte unáhleným krokům a o svém chování více přemýšlejte. Příjemné… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Z rodinného kruhu budete v tomto týdnu utíkat pryč. Doma se necítíte ve své kůži, proto využíváte každou příležitost, která vám umožní zmizet z dosahu příbuzných. Podle hvězd je to správná taktika, aby si okolí uvědomilo… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Jaro vám dodává pozitivní energii. Čím více času zvládnete strávit na čerstvém vzduchu, tím lépe pro vás i vaše zdraví. Na druhou stranu nesmíte zapomínat na povinnosti, protože prokrastinace by vás mohla dostat do pěkné… ČTĚTE VÍCE!

Had
Empatická Luna pomůže zrozencům Hada pochopit, co se svým životem udělat a jaké věci změnit. Vše, co vám není příjemné, zasluhuje větší pozornost. Přemýšlejte o své situaci a nebojte se zeptat vesmíru a získat tak… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Další květnové dny jsou plné emocí, jimž byste se ale neměli poddávat. Užívejte si příjemné okamžiky a nepropadejte sentimentu kvůli hloupostem. Prožijte emoce, jimiž procházíte, netrapte se jimi ale dlouho. Vůči svému okolí… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Před zrozenci Kozy se otevírá možnost změnit život k lepšímu. Věci, s nimiž dlouhou dobu nejste spokojeni, mohou během května odstartovat změnu. Naslouchejte své intuici, povede vás na správnou cestu. Díky vesmíru budete… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Klíčovým tématem dalšího květnového týdne je zdraví. Čerpáte jej z jarní přírody a doplňujete energetické zásoby vyčerpané dlouhou zimou. Máte tendenci být pořád v pohybu, ale vesmír vaše nadšení krotí. Berte ohled … ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Milí Kohouti, v nadcházejících dnech si vesmír posvítí na zdraví. Po zimě je imunita oslabená a potřebuje znovu nastartovat. Pokuste se doplňovat tělu vitamíny v té nejčerstvější podobě. Skvělé budou ovocné a… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Láska je velkým tématem tohoto týdne a může mít mnoho podob. Bohužel se vám nevyhnou ani ty méně příjemné, kdy o své city musíte bojovat. Pokud vám na vztahu záleží, nebude to naštěstí nic složitého. Naopak… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Čas strávený s rodinou je velmi příjemný. Příbuzní vás zvou na návštěvy a přichází se skvělými nápady na společné trávení volného času. Určitě si nenechte žádnou takovou nabídku ujít, protože si užijete báječný … ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.