Home - Články - Týdenní horoskop 8. - 14. května

Týdenní horoskop 8. - 14. května

vloženo 6. 5. 2023
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 8. - 14. května

Vstupte do nového týdne pravou nohou! Všechny Lvy čeká týden, kdy svými nápady budou oslňovat okolí. Odměnou bude hřejivý pocit na duši! Naopak Kozorozi budou čelit opakovaným zkouškám trpělivosti. Kdo však vydrží, ten vyhraje! A co čeká vás? Čtěte více v týdenním horoskopu.

sdílet článek na facebooku

Beran
V partnerství očekávejte jisté obtíže, které nebudete umět tak lehce napravit. Jedná se o dlouhodobé kostlivce ve skříni, které jste na petlici zavírali už nějaký ten pátek. Nyní vše vypluje na povrch a sami uznáte, že to bude pořádný uragán emocí.

Býk
V práci se konečně blýská na lepší časy a je to jen vaší zásluhou. Hodně jste se snažili a spoustu času věnovali i sebevzdělávání, abyste pak byli tam, kde jste teď. Považujete se za zkušeného člověka v oboru a z pracovních nabídek si můžete vybírat.

Blíženci
Poslední dobou vás přepadává únava a fyzická nepohoda. Máte pomalejší metabolismus a celkově byste se měli snažit o to, abyste zbytečně neplýtvali fyzickou energií. Raději relaxujte, zajděte na poklidnou procházku, nebo si přečtete oblíbenou knihu.

Rak
Váš idol vás poslední dobou hodně rozčiluje. Je nevrlý, slibuje a pak něco nedodrží a celkově na něj není spolehnutí. Vy jste ale v takovém věku, že spolehlivost je pro vás u protějška stěžejní. Začínáte mít pocit, že jste s výběrem šlápli vedle.


Lev
Předvádíte v zaměstnání skvělé výkony a je vidět, že za sebou máte kus práce. Váš úspěch je na dosah, stačí ho jen vzít za pačesy a už nepustit. Pokud jste neprůbojný jedinec, tak se nyní budete muset trochu postavit a ukázat okolí, že umíte být Lvem.

Panna
Poslední dobou se vám nedaří moc šetřit. Máte slabost pro krásné věci a spoustu peněz dáváte do sebe, na své koníčky, ale i krásu. No jen si to někdy zkuste spočítat. Pokud byste chtěli začít šetřit, musíte výrazně omezit své nároky zejména na sebe.

Váhy
Chcete se momentálně věnovat sobě a svým novým koníčkům. Rádi se stále vzděláváte a dokazujete sobě i svému okolí, že máte na to být jedincem, který se nezalekne ničeho a co neumí, tak v tom si všechno dokáže doplnit. Je to pro vás hodně důležité.

Štír
Zvýšenou pozornost nyní věnujete dětem a chcete jim dopřát jen to nejlepší. Věnujete se jejich výuce, vzdělání, ale také spolu trávíte spoustu chvilek neutuchající zábavou. Hodně to momentálně posílí váš vzájemný vztah, který poslední dobou upadal.


Střelec
V zaměstnání už toho máte akorát dost a už byste to měli dát jasně najevo. Stojíte jednou nohou hned na třech pozicích, je na vás vyvíjen nátlak a stále se kolem vás něco děje. Tohle nejde zvládat dlouhodobě! Měli byste se poohlédnout po něčem jiném.

Kozoroh
Poslední dobou se po psychické stránce vůbec necítíte dobře. Máte pocit, že jste na vše sami, padá na vás splín a často upadáte do temných chvilek. Není vůbec ostuda si říct o pomoc, případně se svěřit blízkému člověku, či se svěřit do péče terapeuta.

Vodnář
Milí Vodnáři, Mars je v negativní kvadratuře s vaším znamením. Pokud momentálně řešíte nějaké záležitosti v pracovní sféře, tak byste zásadní rozhodnutí měli nechat na jiné období. Nyní na to není nejvhodnější čas, ale nebojte, ten velice brzy přijde!

Ryby
Merkur je v poměrně pozitivním propojení se Saturnem a vy momentálně procházíte velmi šťastným obdobím. Daří se vám v milostné, pracovní i finanční sféře. V mnoha ohledech se posunete výrazně kupředu, což vám vaši náladu samozřejmě ještě více spraví.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.