Home - Články - Čínský horoskop na týden 31. října - 6. listopadu

Čínský horoskop na týden 31. října - 6. listopadu

vloženo 30. 10. 2022
čas čtení: 4 minuty

Čínský horoskop na týden 31. října - 6. listopadu

Je tady první listopadový týden, takže je načase posvítit si na stagnující záležitosti. Důležité bude zamyslet se nad tím, co vás stále drží v minulosti a kvůli čemu se nemůžete posunout dál. Takové věci je potřeba vyřešit, jinak vás budou tížit donekonečna!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Přelom října a listopadu dá zrozencům Krysy fyzicky i psychicky zabrat. Pokuste se doplňovat energii, jak je to možné. Obklopte se pestrými barvami, ať už na oblečení, či pomocí voňavých květin a dekorací. Je ideální… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
S novým měsícem přichází do života Buvolů nová energie. Pustíte se do úklidu v domácnosti i na pracovní půdě. Organizujete hlavně důležité dokumenty a narazíte přitom na zajímavé smlouvy, které si konečně pečlivě… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Milí Tygři, v nadcházejícím týdnu se ke slovu dostává vaše společenská nátura. Osamotě se necítíte dobře, a tak vyhledáváte místa, na kterých to žije. Zlepšuje se styl komunikace, což nahrává nezadaným Tygrům. Díky… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Vášnivý Mars může být zkraje listopadu dobrý sluha i zlý pán. Snažte se využít jeho vliv k probuzení rutinního milostného života. Popusťte uzdu temperamentu a vyzkoušejte v sexu něco, po čem dávno toužíte. Marsův vliv … ČTĚTE VÍCE!


Drak
S novým měsícem přichází pro nezadané Draky šance na novou lásku! Afrodité slibuje podzimní romantiku, která nikam nespěchá. Nalaďte se na její notu a věřte, že osud vás navede na správnou cestu. Důležitým… ČTĚTE VÍCE!

Had
Milí Hadi, otevírá se před vámi plejáda příležitostí, jak zpestřit soukromý život. Věnujte se studiu, rozšiřujte pracovní obzory, nebo začněte s novým koníčkem. Novinky si osvojíte rychleji než v jiných týdnech. Naopak lásce… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Tajuplný Pluto připomíná nedořešené záležitosti z minulosti. Nejspíš se nejedná o nic příjemného, ale vesmír doporučuje před problémy nekličkovat. Postavte se jim čelem, aby vás v budoucnu nestrašily. Výborným pomocníkem… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Atraktivita zrozenců Kozy v předposledním měsíci roku strmě narůstá. Působíte sympaticky, a to k vám vábí pohledy opačného pohlaví. Při seznamování buďte opatrní a nepouštějte k tělu každého, kdo vám maže med… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Dušičková atmosféra se na vás podepisuje silněji než v předchozích letech. Jste vnímavější a lákají vás věci mezi nebem a zemí. Zkraje listopadu se straníte společnosti, vyhledáváte samotu, kdy můžete v klidu rozjímat… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Milí Kohouti, program nadcházejícího týdne ovlivňuje aktivní Merkur, díky němuž nevydržíte se založenýma rukama. Hlavou se vám hodí mnoho nápadů a většinu z nich chcete okamžitě realizovat. Dotýkají se… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Přelomový týden by potřeboval dodat Psům zdravou sebedůvěru. Nedokážete se prosadit v lásce ani zaměstnání, přestože máte co nabídnout. Zkuste zapracovat na své vizáži, nový účes i kvalitní svršky vám pomohou stát… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Začátek listopadu je pro zrozence Vepře náročný hned z několika důvodů. Pečlivě promyšlený program získá trhliny a je vhodné psychicky se připravit na různé eventuality. Jediným pevným bodem je rodina. V soukromí… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.