Home - Články - Týdenní horoskop 31. října - 6. listopadu

Týdenní horoskop 31. října - 6. listopadu

vloženo 29. 10. 2022
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 31. října - 6. listopadu

Víkend se blíží ke svému konci a zítra se opět musíte zapojit do pořádně roztočeného kolotoče dění ve vašem okolí. Bude se kolotoč otáčet na správnou stranu a vás čeká krásná jízda? Nebo budete pouze očekávat, kdy se zastaví? Čtěte, co vás čeká!

sdílet článek na facebooku

Beran
V oblasti vztahů se vám bude velice dařit. Máte totiž už delší dobu spadeno na jistého člověka, ale teprve tento týden se vám podaří danou osobu zaujmout natolik, že vás pozve na rande. Můžete být se sebou spokojení a čekat, co vám budoucnost přinese.

Býk
V pracovní oblasti to tento týden velice skřípe. S vedením se nemůžete shodnout na základních věcech jako je například pracovní doba, finanční odměna a v neposlední řadě i kompetenční matice. O hádky v kanceláři i mimo ní nyní opravdu nebude nouze.

Blíženci
Chcete v životě něco dokázat a vaše kariéra je pro vás skutečně důležitá, proto se v práci hodně snažíte, abyste se posunuli někam dál. Občas ale máte pocit, že setrváváte v práci, která pro vás nemá budoucnost a nečeká vás v ní nic extra zajímavého.

Rak
Vaše nálada je poslední dobou na bodě mrazu. Nemáte chuť ráno vstávat do práce a jste podráždění. Už i okolí si všimlo, že nejste ve své kůži. Měli byste si dopřát odpočinek. Klidně si vemte v práci dovolenou a stravte čas tak, jak nyní potřebujete.


Lev
Vaše energie neustává. Jste plni elánu a stále podnikáte zajímavé věci, které vás posouvají kupředu. Rádi chodíte po nejrůznějších přednáškách, vyrážíte s přáteli do přírodu, kde čerpáte pozitivní energii a v neposlední řadě si umíte život užívat.

Panna
Doma stíháte vše podle svých představ. Máte sami ze sebe radost, protože když vše stíháte, tak máte daleko víc energie na své koníčky, ale také svou rodinu, která je pro vás důležitá. Konečně se vám daří a vy máte za to, že si to skutečně zasloužíte.

Váhy
Umíte si zajistit finance a rozhodně se nedostanete na mizinu. I když se třeba dostanete do tíživější situace, tak se umíte o vše postarat. Pokud zjistíte, že vám finance nestačí, tak začnete chodit na brigádu, či si zjistíte možnosti snížení výdajů.

Štír
Jste zodpovědní jedinci, kteří mají smysl pro povinnost. Zejména v zaměstnání je tato vlastnost velice žádána. Vedení firmy si ale neváží toho, co ve vás mají. Jste z toho trochu zklamáni, že máte stejné podmínky jako někdo, kdo nedělá skoro nic.


Střelec
Tento týden neumíte posedět na místě a stále něco vymýšlíte. Dokonce jste se pustili do práce, která vám doma stála již dlouho. Nebo jste snad začali přemýšlet nad nějakou menší rekonstrukcí doma, která by vám zvelebila vaše hnízdečko? Směle do toho.

Kozoroh
Konečně se vám daří získat si pracovní kontakty, které jsou pro vás důležité. Ze začátku jste se v jisté skupině lidí necítili úplně komfortně, ale nakonec jste zjistili, že toho máte celkem dost společného, celkově si rozumíte a jde o fajn lidi.

Vodnář
V oblasti financí vám do života výrazně vstupuje Venuše, která řídí mnohé vaše investice. Nemusíte však úplně riskovat, držte se v mnohém při zemi a raději se řiďte radou nějakého odborníka, který by vám poradil, jak nejlépe zúročit své penízky.

Ryby
Tento týden máte velké štěstí na finanční odhad. Pokud se vám naskytne nějaká možnost zajímavé investice, tak neváhejte ani minutu, protože hvězdy osudu jsou vám v tomto ohledu výrazně nakloněni. Poslouchejte momentálně své nitro a dejte na intuici!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.