Home - Články - Čínský horoskop na týden 21. - 27. únor

Čínský horoskop na týden 21. - 27. únor

vloženo 20. 2. 2022
čas čtení: 5 minut

Čínský horoskop na týden 21. - 27. únor

Nemusíte zrovna chodit do čínského bistra, abyste si užili něco tradičně čínského! Jako každý týden pro vás totiž máme skvělý čínský horoskop. Zjistíte, jaké radosti vás čekají a co by vás mohlo poškádlit. Nečekejte a pusťte se do čtení!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Poslední celý únorový týden přeje milostnému životu! Nezadané Krysy si nemohou být jisté, kde je překvapí láska. Venuše radí nechat vývoj událostí v rukou osudu a příliš do dění nezasahovat. Aktivita tentokrát… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Milí Buvolové, v nadcházejících dnech soustřeďte pozornost ke své kariéře. Naskytne se vám vynikající příležitost, jaká se nebude jen tak opakovat. Něco kvůli ní musíte obětovat, ale odměna bude… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Pomalu ale jistě se dostáváte zpátky do společenského života. Prohlížíte kulturní nabídku v okolí, více vyhledáváte společnost přátel a nezapomínáte ani na rodinné příslušníky. Volný čas trávíte aktivně, což vám… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Atmosféra v soukromí není nejpohodovější. Zadaní Zajíci se stěží názorově sejdou s drahou polovičkou, případně si nebudete notovat s někým z rodiny. Jestliže zvažujete nějaké změny, nepočítejte… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Zrozence Draka čeká náročný týden, kdy se milostný život nevyvíjí podle plánů. Singles moc touží po vztahu, ale nenabízí se žádní vhodní protějškové. Od seznamování si dejte pauzu, protože by vám přineslo… ČTĚTE VÍCE!

Had
Rodinné vazby jsou v závěru února na velmi vysoké úrovni, také vztahy milostného charakteru jen vzkvétají. Pokud po někom tajně pokukujete, máte ideální příležitost proměnit platonickou lásku … ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Poslední únorová dekáda je náročná z pohledu vztahů. Ocitnete se pod tolika svody, že nebudete vědět, čemu věnovat pozornost. Zadaní zrozenci Koně by se měli držet zkrátka. K nevěře schází malý… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Aktuální postavení Jupiteru stáčí pozornost k materiálnímu zajištění. Kvůli vlivu Marsu bohužel nejsou únorové novinky potěšující. Připravte se na spory o peníze i majetek. Veškeré obchody mějte… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Milé Opice, v závěru měsíce vám schází obvyklý drive. Necítíte se nejlépe, bojujete s fyzickou i psychickou únavou. Velkou roli má aktuální konstelace, k lepší kondici vám ale nepomáhá ani nezdravý… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Ještě než se únor rozloučí s nadvládou, dostanou Kohouti možnost vpustit do života zajímavého človíčka. Vyžaduje se od vás ale větší aktivita, láska si vás rozhodně nenajde sama od sebe. Prokažte své silné… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Poslední únorové dny jsou nesmírně plodné! Kněžka lásky přináší vášnivý program a pomrkává na zadané i svobodné zrozence Psa. Pokud plánujete rozšířit rodinu, nejlepšími dny pro početí jsou středa a… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Jaký týden čeká zrozence Vepře? Na váš vkus až příliš stereotypní. Chodíte s hlavou v oblacích a stěžujete si, že se kolem vás nic neděje. Nečekejte, že okolí zařídí všechno za vás. Převezměte… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.