Home - Články - Týdenní horoskop 21. - 27. únor

Týdenní horoskop 21. - 27. únor

vloženo 19. 2. 2022
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 21. - 27. únor

Pokud ztrácíte počáteční novoroční elán, hlavu vzhůru a jděte si nekompromisně za svými sny! Hvězdy budou vaším kompasem a v novém týdenním horoskopu se dozvíte, co vás v nejbližších dnech čeká.

sdílet článek na facebooku

Beran
V dlouhodobých svazcích neočekávejte tento týden žádnou hitparádu. Nemůžete nalézt společnou řeč, která by dusnou atmosféru možná trochu urovnala. Ani jeden nechcete začínat s nepříjemnou debatou, a tak to raději necháváte být, ale ani to není dobře.

Býk
Doma vládne ponurá atmosféra a musíte řešit velké problémy, kdy jste se v práci zase setkali s intrikami a pomluvami od kolegů. Na druhou stranu to všechno pro vás bylo neskutečně posilující a jste jak fénix, který povstal ze svého popela a pokračuje dál.

Blíženci
Doma vás čekají velké změny. Možná jste se vrhli na rekonstrukci a nyní se pouštíte do finálního snažení. Nebudete to mít jednoduché a nebudete vědět, kam dřív skočit. I když vás to bude dost štvát, tak se uklidňujete pomyšlením na konečný výsledek.

Rak
Již nějakou dobu přemýšlíte nad jistou investicí, která vám stále vrtá hlavou. Problémem je, že se nejedná o levnou záležitost, tak stále počítáte, jestli se vám to vyplatí nebo ne. Nakonec se spolehnete na odborníky, ale i na radu někoho z rodiny.


Lev
Jste už vyčerpaní z toho, jaká situace nyní vládne u vás doma. Stále se dokola řeší některé záležitosti a vás to už přestává bavit. Nejraději byste nad některými věcmi, nebo dokonce lidmi, zlomili hůl. Pořád to ale ve vás hlodá a nechcete být vy ti zlí.

Panna
Pozitivní energie sálá všude, kde se jen na chvilku objevíte. Stále máte úsměv od ucha k uchu a většinu věcí umíte vyřešit diplomaticky a s přehledem. Není divu, že nemáte nouzi o kamarády, ale i přátelské kolegy, a rodina se u vás vždy cítí vítaně.

Váhy
Jeden z vašich blízkých se urazil kvůli naprosté hlouposti, která ani neměla nějaké výrazné opodstatnění. Jste trochu naštvaní a nemáte náladu na jeho rýpavé poznámky, kterými vás nyní častuje. Máte rádi, když se věci řeší přímo, a hlavně na rovinu.

Štír
Současné období v práci pro vás není ani trochu jednoduché a občas se přistihnete, že v sobě musíte dusit nejen vnitřní nespokojenost, ale i logické výtky vůči svým kolegům a zejména vůči jejich práci. Tu podle vás totiž neodvádějí tak, jak by měli.


Střelec
Ohledně financí dojde tento týden k nedorozumění. Nemáte rádi, když nemáte v pořádku věci, a hlavně to vypadá, že chyba vůbec není na vaší straně. Spíš byste si měli posvítit na zaměstnance banky. Nebude to moc příjemný rozhovor, ale vy jste v právu.

Kozoroh
Prošli jste za poslední dobu poměrně razantní úpravou zevnějšku. Polovina lidí vám tento krok chválí, ale druhá půlka má za to, že předtím vám to slušelo více. Vy sami se ale nyní cítíte daleko lépe a přirozeněji a jste rádi, že jste to podstoupili.

Vodnář
S investicemi rozhodně šetřete. Je sice fajn, že jste člověk, který jde do všeho po hlavě a mnohdy se vám to vyplatí. V tomto případě ale zvolte klidnější strategii a raději si všechno dvakrát rozmyslete, než se dostanete k nějakému finálnímu řešení.

Ryby
Konečně se vám podařilo najít si smysl, který vás naplňuje. Jste momentálně na vrcholu svého kreativního smýšlení a užíváte si toho, že se váš život zakotvil v příjemné rovině. Dokonce máte i dostatek elánu na svou rodinu nebo časově náročnější koníčky.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.