Home - Články - Láskohled 21. - 27. únor

Láskohled 21. - 27. únor

vloženo 18. 2. 2022
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 21. - 27. únor

Únor je zimní měsíc, a tak zůstávají i lidská srdce často chladná. Spolehlivě je ale rozmrazí vlídné slovo a vřelý úsměv! Slibte si pro tento týden, že budete šířit dobrou náladu a nebudete čekat nic nazpět. Amor se vám pak nečekaně odvděčí!

sdílet článek na facebooku

Beran
Opačné pohlaví vás momentálně nemůže ničím nadchnout. Raději se rozhodnete svou energii vkládat hlavně do sebe a svých koníčků a milostné záležitosti momentálně dáváte k ledu.

Býk
V práci se objeví někdo, s kým rádi flirtujete a hodně si rozumíte. Prostě jste si sedli povahou a je to i vidět. Navzájem se skvěle doplňujete a v práci tak vládne týmový duch.

Blíženci
Nezadaní Blíženci by tento týden měli trochu zpozornět. Je velice pravděpodobné, že potkáte lásku svých snů. Neseďte proto doma a vyrazte někam za zábavou nebo dokonce kulturou!

Rak
Konečně jste získali pozornost někoho, o koho jste velmi stáli. Nadšení ale moc nejste, ze začátku vás totiž tento člověk hodně přitahoval, ale nyní vám na něm spoustu věcí vadí.


Lev
Rozhodli jste se pro radikální změnu svého vzhledu. Momentálně hodně cvičíte, obměnili jste šatník a taky jste se objednali k novému kadeřníkovi. Asi se chcete někomu hodně líbit.

Panna
Máte vedle sebe jedince, který se dost přetvařuje. Začátky vztahu nikdy nejsou úplně snadné, ale vy si nejste jisti upřímností té druhé osoby. Máte raději, když se věci řeší přímo.

Váhy
Podařilo se vám získat srdce vyvolené osoby. Opravdu jste se celkem dlouho snažili o pozornost a teď sklízíte zasloužené ovoce. Navíc je všechno mezi vámi přesně takové, jak má být.

Štír
Místo opory, kterou jste očekávali, jste se od svého protějšku dočkali jen další kritiky. Hodně vás to mrzí a upřímně vůbec nevíte, jak se v této situaci zachovat a jestli to řešit.


Střelec
Dlouhodobé svazky mají tento týden úplnou pohodu. Doma vládne velice harmonická atmosféra a nemáte problém se se všemi shodnout na detailech, ale i na důležitých záležitostech.

Kozoroh
Poslední dobou se denně potkáváte s nepříjemnými situacemi s opačným pohlavím. Nemáte na některé poznámky náladu a vadí vám jejich narážky. Jste raději sami a nikoho teď nehledáte.

Vodnář
Potkali jste zajímavého jedince, který má ale podivnou minulost. Zkuste se dívat více na přítomnost a neřídit se věcmi, které se už staly. Budete překvapeni, jak vše půjde snadno.

Ryby
V lásce jste občas trochu netrpěliví a vadí vám, když musíte některé věci se svým protějškem řešit hned několikrát. Neumíte si zvyknout, že váš protějšek má jiný životní rytmus.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.