Home - Články - Čínský horoskop 31.7. – 6.8.

Čínský horoskop 31.7. – 6.8.

vloženo 28. 7. 2017
čas čtení: 3 minuty

Čínský horoskop 31.7. – 6.8.

Každý sní o tom, že předem bude vědět, co se stane. Už o tom nemusíte pouze snít. Přečtěte si čínský horoskop sestavený profesionální astroložkou Karmen. Poznat svoji budoucnost nebylo nikdy snazší!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Začátek srpna přinese do života Krys velké zrychlení. Vyhovuje vám, když všechno běží svižným tempem a nedochází k žádným zádrhelům. Platí to v práci, při grilování s přáteli i milování s drahou polovičkou. Pokud se … ČTĚTE VÍCE!


Buvol

Vstup do druhé poloviny prázdnin dá Buvolům poněkud zabrat. Drhnoucí komunikace zkomplikuje hlavně profesní záležitosti. Na stole se kupí nedořešené povinnosti a nutná … ČTĚTE VÍCE!


Tygr

Ani srpen nebude chudý na ty pravé letní zážitky. Hvězdy na vás spiklenecky pomrkávají a nabízí jednu lahůdku za druhou. Jediné, nač byste si měli dát pozor, je … ČTĚTE VÍCE!


Zajíc

Milí Zajíci, do druhé poloviny prázdnin hupsnete šťastnou tlapkou. Až do pátku se vám všechno perfektně daří, ale před víkendem jako by vám došlo palivo. Stejně to má i … ČTĚTE VÍCE!



Drak

Vesmír se na vás usmívá a slibuje program, který je pro Draky pohlazením na těle i duši. V tomto týdnu má zelenou láska, Venuše si vás přivlastnila a rozmazluje vás všemožnými dárečky. Zesiluje … ČTĚTE VÍCE!


Had

Milí Hadi, vstup do nového měsíce nevítáte s nadšením. Na pracovišti bojujete se stereotypním programem a náladu vám nezvedne ani to, že žádné zásadní komplikace se nechystají. Mnohem lepší … ČTĚTE VÍCE!


Kůň

Co se soukromého života týká, začátek druhé poloviny prázdnin zrozence Koně trochu uklimbá. Oč méně akce se dočkáte na domácí půdě, o to živější týden očekávejte na profesním poli. Jste v … ČTĚTE VÍCE!


Koza

V začátku srpna je skryta rozkolísaná nálada. Spouštěčem bude setkání se sobeckými a zlými jedinci, kteří se neštítí dupat po vašem sebevědomí. Nedovolte, aby … ČTĚTE VÍCE!



Opice

Vstup do druhého měsíce prázdnin slibuje Opicím fantastický program. Přímo z vesmíru k vám proudí optimismus a ohromná energie, kterou budete šířit kolem sebe. V zaměstnání … ČTĚTE VÍCE!


Kohout

Nejlepší okamžiky tohoto týdne souvisí s láskou. Na domácí půdě prožíváte dokonalou harmonii, zadaní Kohouti se radují ze souladu se svým miláčkem. Z perfektně fungujících vztahů čerpáte … ČTĚTE VÍCE!


Pes

Oč přátelštější je čínské znamení Psa, o to hůře bude v tomto týdnu snášet náladovost lidí, kteří jej obklopují. Hvězdy prozrazují, že se to bohužel týká i oficiálního protějšku, kterému ... ČTĚTE VÍCE!


Vepř

Ačkoliv je letní sezóna v plném proudu, Vepře čeká profesně jedno z nejúspěšnějších období roku. Dvojnásobně to platí tehdy, pokud je nadřízený na dovolené. Máte volné ruce a to vás … ČTĚTE VÍCE!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.