Home - Články - Velký tarotový horoskop lásky na srpen

Velký tarotový horoskop lásky na srpen

vloženo 24. 7. 2017
čas čtení: 10 minut

Velký tarotový horoskop lásky na srpen

Nadělí vám hvězdy ve druhé polovině léta novou šanci objevit svou osudovou lásku? Zachrání romantické dny váš vztah? Jedna z nejlepších kartářek, paní Helga, vám ve svém tarotovém výkladu odpovídá na mnohé otázky, které vás v srpnu budou trápit v lásce!

sdílet článek na facebooku

BERAN
Karta Královna pohárů vám věští velmi krásné a příznivé období, které bude přát lásce i sexuálnímu souladu. Vůči svému protějšku pocítíte oddanost a hlubokou lásku a budete ochotni pro něj udělat téměř cokoliv. Svojí láskyplnou péčí mu dáte najevo, jak moc o něj stojíte a jak je pro vás důležitý. Někdy možná budete mít trochu obavy tyto silné a hluboké city projevit ve skutečném životě, ale karty vám radí, abyste jim dali volný průchod. Váš partner to velmi ocení! Pokud jste nezadaní, pak svůj vyhlédnutý protějšek nejlépe zaujmete tak, že mu budete všestranně pomáhat a nenápadně mu svojí péčí dávat najevo svůj zájem.

BÝK

Karta Královna mincí vám prozrazuje, že je potřeba rozvíjet ženský princip v lásce. Platí to nejen pro dámy narozené v Býku, ale i pro muže. Znamená to zaměřit se víc na něhu a pečovat o svůj protějšek, dávat mu drobnými pozornostmi najevo, jak moc vám na něm záleží. Je vhodná doba pro něžné milostné vyznání, ale mělo by být opatrné a ve správně zvolené době, abyste protějšek náhodou neodradili. Intuice vám bude dobrým pomocníkem, pomocí ní zjistíte, co by si váš protějšek přál a jak nejlépe potěšit jeho duši a srdce.

BLÍŽENCI
Karta Spravedlnost vám ukazuje, že v lásce dostanete přesně to, co si zasloužíte a o co se sami přičiníte. Fungující vztah si vyžaduje, abyste do něj investovali energii, a neméně důležitá bude spolehlivost a principy fair play. Nemůžete přece čekat, že partner všechno zařídí a vy se na tom prostě a jednoduše svezete – své kompetence si budete muset spravedlivě rozdělit! Nezadaní Blíženci konečně upoutají pozornost někoho, koho se již delší dobu snažíte zaujmout. Osud vám ukáže, jestli se k sobě opravdu hodíte!



RAK

Karta Rytíř holí vám říká, že váš milostný život si bude vyžadovat hodně energie a nasazení. Své letní lásce se budete muset hodně věnovat a hodně toho pro ni udělat, aby vám vydržela! Bude vás to ovšem bavit, takže to uděláte s radostí a vášní! Je dost pravděpodobné, že se ocitnete v situaci, která si z vaší strany vyžádá jistou dávku odvahy a ochoty jít do neznáma – možná budete mít příležitost zůstat se svojí novou láskou, jen pokud se odhodláte změnit bydliště, práci nebo něco podobného.

LEV

Karta Deset mečů vás upozorňuje, že budete mít sklon o lásce až příliš mnoho přemýšlet a dělat si starosti kvůli vztahu, ať už stávajícímu, minulému nebo kvůli člověku, po kterém toužíte. Ale pozor, protože láska je záležitostí citů a nikoliv rozumu, jak jistě dobře víte! Přílišné přemýšlení o lásce pro vás bude znamenat jen zbytečné trápení a nic nového stejně nevymyslíte, proto bude lepší to trochu omezit a více se řídit hlasem svého srdce. To se však snadno říká a hůř dělá, takže se rozebírání a analyzování milostných vztahů zřejmě nevyhnete. Spíš než se snažit rozebírat partnerské vztahy se svým protějškem si zkuste sednout s kamarádkou nebo kamarádem a vylít si srdce právě jim! Nezaujatý pohled na věc vás velmi mile překvapí a odbřemení od mnoha zbytečných starostí. Uvědomíte si, že se vlastně motáte pořád v kruzích a že se posunujete kupředu jen velmi pomalu. Ve společnosti partnera nebo vysněného protějšku se budete v nadcházejícím období často cítit trochu nesví, jako kdybyste nevěděli, co máte říct a jak se zachovat. Bude to platit dokonce i v oblasti sexu!

PANNA
Karta Král holí vám přináší ohromnou energii a sílu, která nabije váš vztah vášní a erotickým napětím. Zároveň však může trochu pozlobit a mezi vámi a vašim protějškem rozpoutá tak trochu boj o moc. Snažte se proto nebýt tvrdohlaví - ani v lásce! Dámy narozené ve znamení Panny budou mít obzvláště štěstí na silnou mužskou osobnost, které se zachce vládnout ve vztahu pevnou rukou. Samo sebou, že se budete snažit mu dát určité limity, přes které zkrátka nejdete! Pánové Panny by zas měli trošku krotit svoje sklony k autoritativnosti, protože jinak se vystavujete riziku, že se to vaší dámě opravdu nebude líbit – a nechcete přece v létě při dovolené dostat košem! Zkuste tedy vpustit do vašeho vztahu trochu více něhy a jemnosti, aby udělali žhavému ohni trochu protiváhu.



VÁHY
Karta Mírnost vám radí nespěchat v záležitostech lásky a dopřát sobě i svému protějšku trpělivost a čas na to, aby se váš vztah mohl rozvíjet a posunovat se kupředu přirozeným tempem. Léto je doba, kdy se v lásce věci často semelou náhle a nečekaně, ale to nebude váš případ. Právě naopak, budete se snažit mít nohu neustále na brzdě milostného sbližování, abyste si každý jeden společný nový krůček a zážitek mohli naplno vychutnat! V lásce, ale i v posteli se teď dostanou na první místo vlastnosti jako je jemnost, něha, ohleduplnost a trpělivost. Váš milostný svazek bude něžný a nádherný a na vaše okolí bude působit přímo andělsky čistě a nevinně!

ŠTÍR
Karta Devět pohárů
vám přináší nádhernou věštbu spokojeného a naplňujícího milostného vztahu, ve kterém vám nebude nic chybět. Pocítíte téměř až dokonalé štěstí! Své štěstí v lásce si budete užívat plnými doušky a samozřejmě k tomu bude patřit i naplňující a spokojený sexuální život! Navenek zapůsobíte jako dokonalý pár a okolí vám bude vaši lásku závidět a obdivovat ji. Bez ohledu na to, jestli jste spolu již dlouho nebo je váš vztah teprve ve svých začátcích. Nezadaní Štíři se konečně dočkají splnění svých tajných snů o lásce. Potkáte téměř bezchybného partnera, který bude až na pár drobností naprosto přesně odpovídat vašemu ideálu! Čeká vás zamilování až po uši. Budete se vznášet na obláčku štěstí a vaše láska bude oboustranná. V dlouhodobých svazcích se obnoví a posílí pocit vzájemné lásky a budete si navzájem velmi blízcí. Dokonce i v posteli vám to bude klapat více než předtím. Nic však není úplně bezchybné, takže chvílemi pocítíte, že se vám na protějšku některé věci nelíbí nebo že vám v určitých oblastech života příliš dobře nerozumí. Naštěstí však takových věcí nebude mnoho, takže i když vás to občas zamrzí, nebudete mít problém hodit to za hlavu a zaměřit se na to pozitivní, co mezí vámi je!

STŘELEC
Karta Páže mincí
vám věští, že k tomu, aby se váš vztah posunul úspěšně kupředu, je nezbytné nepodcenit materiální a praktické stránky společného života. Možná vám přijde příliš přízemní přemýšlet o penězích, když jste zamilovaní, ale i to je potřeba. Ze vzduchu totiž žít nelze, a praktické existenční problémy, jako je třeba omezený rozpočet nebo příliš velká vzdálenost vašich bydlišť by mohly být pro váš svazek až příliš velkou zatěžkávací zkouškou! Některým Střelcům věští tato karta brzký příchod potomka – pokud tedy toužíte po děťátku, je to pro vás vynikající zpráva! To však sebou opět přinese další existenční otázky, které bude potřeba řešit. A zvláště v případě, že jste s těhotenstvím zas tak úplně nepočítali! Jak jste na tom s bydlením a financemi? Jste v tomto smyslu dostatečně připraveni na příchod ratolesti? Celkově bude v lásce panovat velmi příjemná a harmonická atmosféra a spory se vám budou vyhýbat – vyjma zmíněných drobných neshod ohledně financí, bytu a podobně. Budete moc rádi, že si s partnerem tak skvěle rozumíte, a budete si společně užívat krásnou letní romantiku!



KOZOROH
Karta Mág
vám radí, ať se nebojíte v lásce vzít kontrolu nad situací do svých rukou. Samo sebou, že to musí být nenápadné! Budete si dobře uvědomovat, jaké energie jsou ve hře, a povede se vám s nimi šikovně manipulovat, abyste v každé chvíli navodili ve svém milostném vztahu tu pravou a neopakovatelnou atmosféru, která vám přinese nádherné a romantické letní zážitky. Váš partner si možná ani neuvědomí, že vašemu svazku takhle nenápadně šéfujete, ale rozhodně si na to nebude stěžovat – připravíte mu totiž krásné a nezapomenutelné chvilky, na které budete oba dva společně ještě dlouho vzpomínat!

VODNÁŘ
Karta Čtyři hole
vás varuje před ztrátou ideálů v lásce. Možná se to budete snažit vyvážit pohodlím, trochu hranou a umělou romantikou a vášní, ale nebude to úplně ono. Budete si muset přiznat, že jste se před krásnými a upřímnými energiemi skutečné lásky tak trochu uzavřeli a máte obavu je vpustit do svého srdce. Příliš se neradujete z toho, co máte, ještě nic není stoprocentně jisté. Máte sklon polevit v lásce ze všeho snažení a brát partnera tak trochu jako samozřejmost, ale pozor – pak si ho snadno přestanete vážit a váš vztah už nebude to, co dřív. Vybudovali jste si něco jako bezpečnou pozici, ve které však chybí to správné vzrušení a jiskra. Nezapomínejte proto zahrnovat svůj protějšek drobnými pozornostmi tak jako na začátku, pomůže vám to udržet vaši lásku pořád naživu! Zkuste se v duchu vrátit o pár let zpátky do minulosti. Co bylo tehdy jiné, kam se vytratila energie, vášně a ideály, které vás přitahovaly k protějšku? Pokuste se je oživit, ještě na to není pozdě! Nezadaní Vodnáři by si neměli namlouvat, že u svého idola již mají úspěch v kapse, snažte se víc!

RYBY
Karta Tři poháry
vám věští radost a citové štěstí. Budete se těšit pocitu, že jste milovaní, a ve společnosti protějšku si budete užívat krásné a bezstarostné chvilky. Budete se bavit a dopřávat si krásné zážitky. Vaše láska bude hravá a krásná, a to dokonce i v případě, že jste spolu již dlouhá léta. Pořád se totiž umíte naladit na stejnou vlnu a udělat si ve volném čase radost něčím, co máte oba dva rádi. Milostného naplnění se dočkají i nezadané Ryby. Najdete protějšek se společnými zájmy a podobným smyslem pro humor. Zpočátku bude váš vztah spíš nezávazný a užijete si spoustu dobré zábavy na společenských akcích. Pak si uvědomíte, že jeden pro druhého hodně znamenáte, a rozhodnete se, že by z toho mohlo být i něco vážnějšího. Vaše milostné cíle budou naplněny, jen pozor, ať nejste zas až příliš neskromní! Na dobré věci se totiž zvyká snadno. Se svým milým protějškem se však musíte umět nejen bavit, ale taky spolu řešit životní problémy a komplikované situace. Nezapomeňte na to a ověřte si, jestli je na něj spolehnutí i ve vážných věcech!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.