Home - Články - Beran není beránek, bouří se

Beran není beránek, bouří se

vloženo 26. 9. 2023
čas čtení: 5 minut

Beran není beránek, bouří se

Život nachází ten pravý smysl, jakmile se staneme rodiči. Děti jsou poklady, které ochraňujeme I bráníme za každé situace. Dokážou ovšem taky pěkně potrápit! Proč jsou některé dětičky odvážnější a jiné naopak ustrašené? Jejich povaha je spjata se znamením horoskopu.

sdílet článek na facebooku

Beran
Dítě narozené v Beranu není žádný beránek. Hýří energií, ničeho se nezalekne a chybí mu zodpovědné chování. Vyhovují mu aktivity na čerstvém vzduchu a soutěžní klání. Malý Beran nerad prohrává! Ve škole často odmlouvá a nedodržuje příkazy.

Býk
Malý Býk je hodné a usměvavé dítko, které si potrpí na dostatek jídla, příjemné prostředí a klasickou výchovu. Své náročné růžky vystrkuje již od útlého věku. Klidnou povahu mohou střídat záchvaty vzteku. Jeho tvrdohlavá povaha se nezapře.

Blíženci
Říkáte si, že vás bolí hlava už kolem oběda? Dítě Blíženec velmi rádo mluví, někdy až moc. Zvídavá, neposedná a různorodá povaha ho žene za dobrodružstvím. Neustále musí něco objevovat. Nesmí se nudit, jinak je nevrlé. Malý Blíženec má bujnou fantazii.

Rak
Jak se dostat pod kůži náladovému chování malých Raků? Milují rozmazlování a tulení. Potřebují kvalitní zázemí naplněné pravým citem a něhou. Tíhnou ke svým rodičům a váží si jich. Malí Ráčci jsou trošku líní, ale rychle se učí. Mají vždy uklizený pokojíček a brzy stojí na vlastních nohou.


Lev
Již od dětství potřebuje malý Lvíček podporu a chválu. Najděte mu sporty anebo činnosti, kde bude vynikat a vyroste z něj silná osobnost Lva. Tyto děti nemají rády kritiku a špatně se s ní vyrovnávají. Často se s ní nemohou smířit ani v dospělosti. Jsou živé, odvážné a ženou se za vyšším cílem.

Panna
Co to tam sedí za dítě? Ani se nehne, poslechne na slovo a je slušné. Rodiče milují jejich bystrost a smysl pro pořádek. Malé Panny rády pomáhají, potřebují se cítit užitečné. Někdy se bojí dát najevo své city a mají respekt z věcí, které neznají.

Váhy
Již od dětství jsou malé Váhy společenské a šarmantní. Umějí se oblékat a ví, co jim sluší. Občas váhají a nemohou se rychle rozhodnout. Rádiy a často lenoší. Zbožňují své kamarády a nemají v lásce samotu. Pokud hledáte pro tyto děti ideální činnost, zamiřte do umělecké sféry. Jako sportovci jsou neobratné.

Štír
Malý Štírek má v sobě jakousi magii. Nepatří ke zlobivým neposlušným dětem. Štír potřebuje lásku a něhu. Jeho citlivost je zarážející. Tyto děti se často uzavírají samy do sebe. Hledáte vhodnou aktivitu? Zvolte sport a dobrodružství. Hýří velkou aktivitou.


Střelec
Malý Střelec je aktivní dítě se spoustou otázek. Všechno ho zajímá a potřebuje vědět, jak na světě vše funguje. Střelci jsou neposední a nebojácní. Milují zvířata a přírodu. Někdy mohou mít potíže s poslušností, ale nebojte se. Jejich inteligence je dovede k úspěchu.

Kozoroh
S malým Kozorohem budete mít pocit, že vás ve všem rychle předčí. Nemá problémy s poslušností a kázní. Na svá bedra si bere náročné úkoly, skvěle se tím nabijí. Ve škole se bude dobře učit, protože je zodpovědný a cílevědomý. V rozvoji mu pomůže sport a umělecká činnost.

Vodnář
Dítě ve znamení Vodnáře objevuje svět kolem na vlastní pěst. Jeho nezávislost se projevuje velmi brzy. Malý Vodnář nerad poslouchá a příkazy hází za hlavu. Bude mít spoustu neobvyklých zájmů. Tyto děti potřebují ojedinělý způsob výuky, jinak nevyniknou.

Ryby
Už od malička je Rybička citlivá povaha s vlastním světem. Potřebuje zkoumat prostředí, ve kterém žije. Rodiče by neměli zapomínat na pevný řád výchovy, jinak jim dítko zvlčí. Rybky mají také mnoho koníčků a trvá jim dlouho, než zjistí, co preferují. Dítě v Rybě potřebuje podporovat a upevňovat sebevědomí. Málo si věří.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.