Home - Články - 12.8. - Šance českých olympioniků dle horoskopu!

12.8. - Šance českých olympioniků dle horoskopu!

vloženo 11. 8. 2016

12.8. - Šance českých olympioniků dle horoskopu!

České zástupce na Olympiádě v Riu čekají klíčové boje! Zjistěte podle postavení hvězd a energie lunárního dne, jak bude zápasit o medaili judista Lukáš Krpálek a veslaři Ondřej Synek a Miroslava Topinková Knapková.

sdílet článek na facebooku

Měsíc putuje znamením Střelce v přibývající fázi a daří se růstu, novým činnostem, cestování a plánování. Na sportovce působí energie nadšení, ale také nespokojenosti a obojí působí jako hnací motor pro změnu v jejich kariéře.

Kundaliní radost směřuje k vítězství

12. srpna se probouzí energie Kundaliní neboli hadí síla a vyhraje ten ze závodníků, který ji správně využije. Tuto mocnou kosmicko-lidskou energii má ukrytou každý z nás nad první čakrou Múladhárou ve spodním konci páteře stočenou do klubíčka jako had. Při její aktivaci stoupá síla po páteři nahoru, pročišťuje čakry od blokací silnou transformační energií. Podaří-li se jim na zítřek očistit na fyzické, mentální i astrální úrovni, umístí se na ty nejvyšší příčky.

Závodníky Luna omezí drobnou bolestí zad, kyčlí a kříže, ale jinak je den plný humoru a smíchu, prosycen energií přátelství, společenskostí, otevřeností, upřímností, bezstarostností, ale i nezodpovědností. Mezi soupeři tedy povládne optimismus a nadšení a mohou se navzájem učit novým věcem bez postranních úmyslů. Přílišná otevřenost a nediskrétnost může ovšem také některému závodníku nepromyšleně vypustit z pusy plánované strategie.



Víc prozradí horoskopy finalistů!

Judista Lukáš Krpálek se narodil 15. listopadu 1990 ve znamení Štíra a dnes ho čeká velký den. Podle hvězd prochází tento měsíc úspěšný obdobím s velkou mocí provést změny ve svém životě! Oblast jeho kariéry ale vykazuje v tomto čase občasné napětí, protože člověk z jeho branže usiluje o zkřížení jeho plánů. V srpnu však pro Štíra hraje prim činnost ve skupině více lidí, takže má Lukáš vesmírnou podporu dotáhnout to ve svém oboru daleko.

Veslař Ondřej Synek se narodil 13. října 1982 ve znamení Vah. Má za sebou kvalifikaci, ale dnes jej čeká odložené semifinále. Kosmické energie jsou mu v těchto dnech nakloněny a Mars ho zásobuje zvýšenou mentální energií. Vlivem úplňku ve Vodnáři dojde bohužel až od 22. srpna k průlomu jeho talentu a skrytých schopností. Snad mu to nezabrání dostat se vysoko už zítra.

Veslařka Miroslava Topinková Knapková se narodila se 19. září 1980 ve znamení Panny. Stejně jako mužského kolegu Ondřeje Synka čeká Mirku dnes odložené semifinále. Více kontaktů z Olympiády jí zvýší kariérní a finanční úroveň. Po 6. srpnu se její vládce Merkur dostává do střetu se Saturnem, měla by si proto vědomě zachovat svůj pověstný rozum a chladnou hlavu, aby se nedostala s některým kolegou do konfliktu. Má ohromnou moc ve slovech, takže když přijme od vesmíru tento dárek, síla správně namířené myšlenky ji posune před její soupeře.

Vsázet na výsledky olympijských závodů je nejjistější s informacemi od zkušených věštců. Zavolejte na tel: 906 701 701 a naše profesionální
jasnovidka a astroložka Viola vám odhalí všechny potřebné detaily!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.