Home - Články - 11.8. - Šance českých olympioniků dle horoskopu!

11.8. - Šance českých olympioniků dle horoskopu!

vloženo 10. 8. 2016

11.8. - Šance českých olympioniků dle horoskopu!

Zítra vyrazí obhájit Českou republiku hned 5 sportovců. Jaké výsledky jim pomohou získat hvězdné energie a síla lunárního dne? Sledujte Petra Koukala v Badmintonu, Lukáše Krpálka v Judu, Ondřeje Synka a Miroslavu T. Knapkovou při veslování a Kateřinu Kudějovou ve vodním slalomu.

sdílet článek na facebooku

XXXI. Letní olympijské hry 2016 v Rio de Janeiru má dne 11.8. v moci Luna vstupující do znamení Střelce stále pod vlivem Štíra. Ten pumpuje sportovcům do žil nebývalou vášeň, kterou by měli uchopit tím správným způsobem pro energickou cestu k výborným výsledkům. Střelec přináší nadšení, ale také nespokojenost a obojí jsou hnacími motory pro změnu. Nečekejme tedy u každého obvyklé výsledky soutěží.

Karma náhle zamíchá pořadím výherců!

Lunární kalendář naše závodníky varuje, že v tento den se aktivuje karma. Vylézají tedy na povrch jejich energie nezpracované v minulosti. Karmické zatížení se při závodech projeví zvlášť u těch sportovců, kteří na sobě po duševní stránce nijak nepracují. Aspiranti na vítězství by se měli ponořit do sebe a poznat svoje kořeny. Měli by čerpat energii z rodiny, upevňovat vztahy a tradice a co nejvíce relaxovat s dostatečným příjmem tekutin. Tak bude jejich tělo připraveno na zítřejší výkon.

Vášnivý Štír rozdmýchá jejich vynalézavost, nadhled, vnímavost, ale i kritiku, impulzivnost a sklon k temným věcem. Nebudou mít chuť ke kompromisům a se sklonem riskovat budou zranitelnější, než jindy. Energie jim ale sesílají podporu nalézt i zranitelné místo svého protivníka a je vhodné toho využít. Střelec je navíc nutí k optimismu a naplňuje je elánem do sportu, takže všichni zaberou víc, než kdy jindy!



Horoskopy závodníků podporují i znesnadňují

Badmintonový hráč Petr Koukal je osminásobným mistrem České republiky. Narodil se 14. prosince 1985 ve znamení Střelce. Mars v srpnu vstupuje do jeho znamení jako ohnivý aktivista a snaží odlehčit vliv Saturna, který ho dlouhodobě omezuje. Proto pociťuje vzestup energie a sílu pouštět se do velkých věcí. To mu na zítřejším startu turnaje bude velkým přínosem.

Nejlepší český reprezentant v judu Lukáš Krpálek se narodil 15. listopadu 1990 ve znamení Štíra a čekají ho zápasy o titul 11.-12. srpna. Podle hvězd prochází tento měsíc úspěšný obdobím s velkou mocí provést změny ve svém životě! Razí si svou cestu a neustupujete z ní ani tehdy, kdyby všichni ostatní volili jiný směr. Energický Mars a přející Jupiter ve spojení s Neptunem signalizují, že si může sáhnout po něčem, co pro něj bylo v předešlých letech vzdálené nebo nedosažitelné!

Veslař Ondřej Synek se narodil 13. října 1982 ve znamení Vah. Ve kvalifikaci si bez větších problémů pohlídal postup a zítra ho čeká semifinálová jízda, ve které se mu bude dařit výrazně lépe, má totiž velkou šanci, že ho posune vpřed člověk, kterého si velmi váží. Mars ho nyní zásobuje zvýšenou mentální energií, takže jeho myšlení pracuje na plné obrátky. Držíme mu pěsti, aby stejně rychle zabírala i jeho vesla.

Veslařka Miroslava Topinková Knapková se narodila se 19. září 1980 ve znamení Panny. Startovala 9.8. v kvalifikaci na druhém místě. V zítřejším semifinále má stejně nahnuté šance, protože se v srpnu většina planet zvýšeně zaměřuje na její znamení, což jí dává rozhoupanou nejistotu v sebeovládání. A konfliktní Mars ve kvadratuře dává tendenci k přehánění. Panna je ale nejlepší pracant z celého zvěrokruhu a v tomto měsíci je ještě aktivnější než obvykle, takže šance má veliké.

Vodní slalomářka Kateřina Kudějová má za sebou úspěšnou kvalifikaci a zítra ji čeká velké finále! S datem narození 17. ledna 1990 je zrozenkyně Kozoroha a tomu přítomnost Merkura, Jupitera a Venuše v horoskopu signalizují, že si nyní sáhne do hloubky své osobnosti. Zvyšují totiž její pracovitost a pečlivost a věstí úspěchy v zahraničí. Vliv retrográdního Urana způsobují v její kariéře finanční výkyvy, ale díky svědomitosti nakonec dosáhne toho, co chce. Hvězdy si šeptají o jejím kariérním růstu, takže má našlápnuto k výbornému výsledku!

Vsázíte si na výsledky olympijských soutěží? Vaše tipy budou daleko přesnější díky předpovědím našich profesionálních věštců. Zavolejte na tel: 906 701 701 a chtějte naší prověřenou
astroložku, numeroložku a kartářku paní Karmen!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.