Home - Články - 12 hvězdných mužských zhýralostí

12 hvězdných mužských zhýralostí

vloženo 6. 12. 2023
čas čtení: 7 minut

12 hvězdných mužských zhýralostí

Ať chce nebo ne, narodil se s povahovou vlastností, kterou už mu nikdo neodpáře. Řeč je o vašem partnerovi. Ale i tatínkovi, synovi či kamarádovi. Postavení hvězd ve chvíli jeho narození mu přidělilo do vínku jednu otřesnou vlastnost. Je zbytečné s ní bojovat. Poradíme vám, jak se s ní vyrovnat, aby vaše soužití bylo ideální!

sdílet článek na facebooku

Beran a jeho časovaná bomba
Nesnášíte, jak prosazuje svůj názor za každou cenu a vrhá se do důležitých věcí bez rozmyslu? Pohlédněte na jeho častou výbušnost a vztek z jiného úhlu. Nikdy se s ním nepřestanete nudit! Až zase vypění jako papiňák, nenechte se tím horkem spálit ale naopak zahřát! Využijte té vzrušivé energie ve svůj prospěch. Když bude váš Beraní partner v největším žáru, povalte ho do postele a vybijte jeho vztek způsobem, který by nečekal! Vždycky si budete moct vážit jeho ctižádosti a sebedůvěry. A jeho nadměrná žárlivost? No to je žúžo! Vždyť neznáte lepší důkaz, že vás skutečně miluje!

Býk se smyslem pro harmonii
Tak rádi byste chodili do společnosti, ale místo toho vás vytáčí Býkova lenost? Jeho láska k penězům a k pohodlíčku jsou důležitější než touha po zábavě. Koukněte se na Býkovu hamižnost z té druhé stránky! Vždyť tohle je pro vás úplně ideální stav. Dokud jste mladá, užijete si prohýřené večírky se svými kamarádkami bez jeho kyselého ksichtu. Občas se vám díky jeho nepřítomnosti poštěstí vzrušující flirtík s cizincem, kterého už nikdy neuvidíte. A doma na vás bude vždy čekat teplo rodinného krbu s mužem, který vaší rodině zajistí stálé příjmy. Harmonická symbióza!

Blíženec a jeho ovládací schopnosti
Je vám proti srsti, jak se přetváří a rád si přivlastňuje úspěchy jiných lidí? Muž Blíženec umí své okolí skvěle manipulovat. Když to budete držet v paměti, rychle odhalíte, co na vás zase zkouší a vychytrale obrátíte jeho loutkářské umění ve svůj prospěch! Podstrčte mu nějaký skvělý nápad, aby si myslel, že je jeho. Pomůžete mu tím najít správnou cestu. A představte si, když byste spolu začali podnikat, jak se jeho ovládací schopnosti dají skvěle zužitkovat v obchodu. Využijte toho! Stačí jeho nezodpovědnost nahradit vlastní zodpovědností a často mu vše připomínat. Tuhle vaši službu vám vždy oplatí láskyplnými slovy, všestranností a vytříbeným smyslem pro humor!


Rak s hlubokými city
Štve vás Rak svým citovým vydíráním? Umí být v lásce pěkně vypočítavý, nerozhodný a pořádně přecitlivělý. Co víc byste si ale mohla přát! Než citlivého něžného prince, který vám bude vždy věrný a zaručí vám pevný vztah k rodině. Zamilujte si jeho kňourání! Která žena vyloženě prahne po muži z oceli s kamennou tváří, kterého nedokáže obměkčit ani slzou? Oceňte proto na Rakovi, že dokáže vyjevit své city. A když to přežene, řekněte si, jak je roztomilý. Jak jste rádi, že víte, co cítí. Rak miluje lichotky a rozmazlování. Dejte mu, co potřebuje, a uvidíte, jak vás svými city oslní!

Lev jako středobod vesmíru
Nesnášíte jeho aroganci a majetnictví? Lev je pyšný a namyšlený. Buďte i vy pyšná na to, že máte pána tvorstva. Celý svět se musí točit kolem něj, takže když se ho budete držet, bude se svět točit i kolem vás! Lev si vždy věří, patří ve společnosti ke špičce a dokáže pobavit. Proto pohlédněte na jeho domýšlivost z opačného úhlu a dejte mu najevo uznání. Zahrnujte ho obdivem, milujícími pohledy a chválou, bez které nedokáže žít. Věřte, že tím si ho získáte navždy!

Panna spolehlivost sama
Kdo by chtěl být neustále kritizován a peskován? S mužem narozeným ve znamení Panny si toho užijete víc než dost. Jeho pedantství a puntičkářství však vyvažuje jeho spolehlivost a péče. Jste jeho a vás bude chránit za každou cenu! Takže jak na to? Naučte se být proti kritice imunní, vypusťte druhým uchem všechno, co ze sebe Panna vychrlí. A s úsměvem počkejte, až se sopka utiší a přijde zase s milujícím objetím. Vždyť je to vlastně roztomilé, jak jen nevědomě potřebuje upustit páru a vzápětí je zase chvíli vřelý partner. Hromy blesky slunce déšť vám nikdy nedovolí se ve vztahu s ním nudit!


Váhy vyvážené láskou
Na jedné misce vah dokonalý milenec, který umí vydělat peníze. Na druhé misce rozmarnost, pošetilost a přetvářka. Nesnášíte, jak mu z očí číhá faleš a domýšlivost? Všechno v životě musí mít své světlé i stinné stránky, jedině tak se můžeme cítit v rovnováze. Jedině díky nepříznivým momentům jste schopna skutečně rozlišit ty pozitivní chvíle a vážit si jich. Muž ve znamení Vah není mistr světa, ale klidně tak na něj začněte pohlížet! Protože když dokážete ocenit vše dobré, co mu hvězdy nadělily, bude vás vždy hladit svou romantickou smyslnou duší!

Štír s nepředvídatelnými činy
Dejte si pozor na jeho bodavý osten! Na muži ve znamení Štíra vás vytočí jeho nespokojenost, žárlivost a majetnickost. Nevyplatí se ho zranit. Začne se přetvařovat anebo se pomstí, ale nečekejte na odpuštění. Avšak milovnice upířích románu pozor! Je to ideální partner pro ženy, co zbožnují tajemno, nepředvídatelno a zuřivou vášeň! Užívejte si Štírovi vzrušující temné stránky dosyta. Je to světák, který všechno ví a všechno zná. S ním se v životě neztratíte. Když pochopíte jeho zranitelnost, dáte si pozor, abyste mu nikdy neublížila slovem ani činem. Projevte mu svůj nehynoucí obdiv a buďte na něj laskavá. Bohatě se vám za to odvděčí!

Střelec s odvážným srdcem
Připadáte si, že je vám Střelec neustále v patách, ale zároveň daleko od vás? Nesnese být nikterak omezován, ale sám je zároveň k smrti žárlivý. Někdy mluví o věcech, kterým nerozumí a zdá se vám trapný. Podívejte se však na svého Střelce milujícíma očima a nepokoušejte se ho změnit. O to víc můžete své okolí oslňovat vlastním intelektem, když máte vedle sebe trdlo! S ním budete vždy vědět, na čem jste. Všechny tyhle vlastnosti totiž spláchne jeho nadšení, smysl pro spravedlnost a naprostá upřímnost! Proto si ze svého Střelce s neomaleným jazykem nestřílejte a nepřivádějte ho do rozpaků. Na oplátku za to naplní váš život optimismem!


Kozoroh dobude celý svět
Rozčiluje vás jeho věčná nespokojenost a kritizování? Nezoufejte, ani pokud vás jeho morální zásady už nudí k smrti. Občas se vydejte za některým připitomělým kamarádem, abyste měla ve svém životě vyvářenou i bláznivinu a budete se cítit v rovnováze. A jak nejlépe vycházet s Kozorohem? Upněte se na jeho cílevědomost a zjistíte, že to spolu dotáhnete daleko! Neustále myslí na své úspěchy a žije v realitě. Ohromí vás svojí čestností, zodpovědností a pracovitostí. Navíc je to věrný partner, který se postará o svou rodinu v každé situaci!

Vodnář svobodu milující
Štve vás svojí urážlivostí? S mužem narozeným ve znamení Vodnáře to nemáte snadné. Nejraději by chtěl mít všechny na své straně a díky své povaze neví, co je normální. Jeho obrazotvornost mu zatemňuje mozek, ale přesto všechno se vás snaží pochopit. Udělejte to také! Zaměřte se na spoustu jeho skvělých vlastností, jako je spontánnost, originalita a tolerance. Vždyť si dokáže poradit v každé situaci. Naučte se mu toleranci oplácet a využijte jeho fantazie v sexu! Tak vám to bude dokonale klapat. Zážitky, co byste si s ním mohla užít, nemají hranic!

Ryby zrozené pro lásku
Co je na muži Rybě to nejhorší? Když fňuká a myslí si, že mu všichni ubližují. Pofoukejte mu jeho bebíčko, protože to potřebuje. Získáte si tak jeho srdce! Citlivý muži jsou vzácnost, proto zrozenci v Rybách jsou ideální pro ženy, které touží po otevřených projevech lásky. A tak mějte soucit se svým chudáčkem. Neumí nic dotáhnout do konce, i když rád dělá věci podle sebe. Touží po oblibě, ale má problém se prosadit. To všechno ho trápí a navenek se projevuje fňukáním. Dodejte mu sebevědomí a bude silný jako Lev! Zaslouží si to za všechnu tu obětavost, láskyplnost a milující něhu!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.