Home - Články - Znamení Lva

Znamení Lva

sdílet článek na facebooku
vloženo 21. 7. 2010
Fotolia_lev.jpgTřiadvacátého července krátce po půlnoci – přesně v 0:22 – se Slunce posouvá ve zvěrokruhu opět o kousek dál. Opouští teď znamení Raka a vstupuje do následujícího znamení Lva. Toto znamení je zasvěcené živlu ohni. Lev je znamením, které rádo ukazuje na odiv svoji krásu a výjimečné schopnosti.

Když se v období pod vládou Slunce ve Lvu podíváme do přírody, potvrdí se nám to – všechno je v plné formě, některé rostliny ještě kvetou, jiné již přinášejí plody, zvířata jsou aktivní, Slunce září. Všechno se nám chlubí tím nejlepším, co může nabídnout! V lidském životě je znamení Lva analogii dospělého věku – můžeme ho přirovnat k člověku, který si již – v předchozím znamení Raka – založil rodinu a teď se věnuje především své kariéře a seberealizaci. Jeho schopnosti jsou v zenitu a výsledky jeho práce jsou opravdu zářivé! Výjimečnost Lvů má však jeden zádrhel – ke svému životu jako sůl potřebují obdiv a uznání! Jsou rozenými vládci, vyhovuje jim mít v rukou moc a daří se jim na vedoucích pozicích. To, co mohou nabídnout, však opravdu stojí za to!

Další Astročlánky

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.

VYBERTE SI SVÉHO OSOBNÍHO PORADCE a zavolejte na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.