Home - Články - Znamení Býka

Znamení Býka

sdílet článek na facebooku
vloženo 11. 4. 2011
3_byk.jpgSlunce nám zatím ještě putuje znamením Berana, ale pomalu se přibližuje k Býku, do nějž vstoupí 20. dubna 2011 ve 12:18 odpoledne. A to je velmi dobrá zpráva! V následujícím měsíci se díky vlivu Býka můžeme těšit na velmi příznivé a příjemné období! Zajímá vás, co nám Býk přinese?

Pod vlivem Býka budeme letos od 20. dubna až do 20 května. Každý, kdo se narodil v Býku nebo zná nějakého Býka ve svém blízkém okolí, určitě potvrdí, že je to znamení velmi klidné a vyrovnané – za tyto kladné vlastnosti vděčí živlu Země, který mu vládne. Zemský živel kromě toho dělá z Býků praktické, spolehlivé a houževnaté lidi, kteří se chovají solidně a odpovědně a nezaleknou se ani sebenáročnější práce – zejména když svým snažením mohou podpořit dobrou věc!

Býci však nejsou jenom neúnavní pracanti a kliďasi – jejich duše skrývá i jiné, veselejší stránky! Vděčí za ně planetě Venuši, která je patronkou Býků. Venuše nese jméno antické bohyni krásy a lásky, známé i pod svým řeckým jménem Afrodita. Pod vlivem této něžné a smyslné planety se z Býků stávají opravdoví požitkáři, kteří si neodepřou nic příjemného a krásného. Tito lidé umí ocenit pozemské krásy, materiální a smyslové požitky. Není snadné najít Býka, kterého by nepotěšilo krásně zařízené bydlení, dobré gurmánské jídlo, ale také vášnivé sexuální radovánky – v milostném životě oplývají Býci velkou fantazii!

Náš tip: Hodíte se s partnerem k sobě? Zjistěte, zda jste si souzeni!

Pokud čtete naše články, určitě už víte, že ve světě astrologie je všechno navzájem propojené – dění na obloze souvisí jak s našimi životy, tak s aktuálními událostmi v přírodě! Nejinak je tomu v případě Býka – když se rozhlédneme koncem dubna a v květnu kolem sebe, uvidíme, že všechno roste, rozvíjí se a kvete. Na procházce přírodou v tomto období najednou objevíme ve světě živých bytostí všechny vlastnosti, kterými se vyznačují lidé-Býci! Zkusíte to? Rostliny a stromy v plném květu, šířící kolem sebe lahodné vůně, ale také zpívající ptáci stavějící si hnízda nám připomenou Býčí smysl pro krásu a požitky, ale také pracovitost a vytrvalost – bez ní by totiž nic z té nádhery nemohlo existovat a jaro je v přírodě po zimním odpočinku zejména časem tvrdé práce, byť krásné!

A co nám znamení Býka přinese do našich životů? Po předchozím měsíci pod vlivem energického až trochu agresivního Berana určitě příjemné zklidnění – můžeme očekávat uklidnění hádek a sporů, polevit by měly také pocity stresu. Díku Venušinským vlastnostem Býka se můžeme těšit na harmonické období v milostném životě, které ještě podpoříme, pokud si s partnerem dopřejeme společné příjemné zážitky například v podobě dobré večeře, krásného romantického prostředí se svíčkami, vůní, hebkým povlečením a se vším luxusem, nebo smyslnou masáž! Dejte si záležet – bude to stát za to! Ale pozor, vyhledávání smyslových požitků má v Býku i svou odvrácenou stránku – a tou je zejména zvýšený sklon k nevěrám a záletům!

Je váš partner narozen ve znamení Býka? Jak správně komunikovat s Býkem, aby byl váš život s ním harmonický? Rádi vám poradíme! Zavolejte nám na tel.: 906 701 701. Vaše Astroporadna ASTROHLED

Andělé vědí o našich životních úkolech! Vyzkoušejte Andělské karty a objevte tajemná nadpozemská poselství!

Další Astročlánky

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.

VYBERTE SI SVÉHO OSOBNÍHO PORADCE a zavolejte na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.