Home - Články - Zjevení zesnulého manžela! Věra, 43 let, Olomouc

Zjevení zesnulého manžela! Věra, 43 let, Olomouc

sdílet článek na facebooku
vloženo 14. 11. 2012
Zjevení zesnulého manžela! - Tajemný příběh - Věra, 43 let, Olomouc



Dobrý den,

Posílám Vám příběh, který jsem slíbila a který se mi doopravdy přihodil.
Před skoro 13-ti lety mi umřel manžel, bylo mu pouhých 29 let. Trápil se 4 roky a nakonec podlehl zákeřné nemoci - rakovině.
Prožívala jsem strašné období, nechtělo se mi nic, nevnímala jsem svět, s nikým jsem se nebavila a nakonec jsem se i psychicky zhroutila.

Nad postelí jsem měla pověšený svatební obraz a moc jsem si přála ještě alespoň jednou vidět zesnulého manžela. Jednou v noci mě probudil jeho hlas a já jsem seděla na posteli, byla jsem vzhůru a ten hlas na mě promluvil. Ptal se mě: „Věruš, co by sis přála?" A já jsem hned odpověděla: „Marku, chtěla bych tě ještě jednou vidět"

Přání se mi splnilo asi tak za rok a půl. To už jsem byla znovu šťastně vdaná. Byl to právě 15. říjen rok 2002.

Bylo ráno a já jsem se pohádala s tchýni tak moc, že se mi udělalo špatně od srdíčka. Přijela moje mamka a zavolala sanitku. Hned mě odvezli na internu, s podezřením na infarkt, ale naštěstí to byla jen srdeční slabost a tak mě ještě sanitou odvezli na vyšetření na neurologii. Seděla jsem na lavičce a čekala až si mě paní doktorka pozve do ordinace.

NÁŠ TIP: Síla & posílení – Podržením rukou nad kouřem dýmajícího kadidla a posléze si jimi promnout oči, ve vás probudí nečekané vnitřní síly! Vůně je zemitě sladká a hřejivě povzbuzující. Objednávejte ZDE!

Fotolia_tajemny_pribeh_Vera_12.11.12.jpg.jpgV tom vyběhla sestra z ordinace a řekla mi, že musím chvíli počkat, ale že teď přivezli vážný případ. Odjížděla s nosítky ven. Za malou chvíli už kohosi vezli na lehátku. Nevěřila jsem svým očím, myslela jsem si, že se mi to zdá. Nemohla jsem se ani pohnou ani mluvit. Na tom lehátku ležel můj zesnulý manžel. Byl přikrytý bílou dekou, oči měl zavřené a doktoři se stále dívali na mě. Chtěla jsem vstát a jít za ním, ale byla jsem jak ukovaná, nemohla jsem nic dělat ani to nešlo promluvit. Odvezli ho do ordinace.

Chvíli poté mě zavolala doktorka do ordinace, prohlédla mě a říkala, že to se mnou není nic vážného, že mi jen kleslo magnésko a tak mi píchla jen injekci a poslala mě zpátky do čekárny. Měla jsem si počkat na sanitku, aby mě zase zpátky odvezla domů. A tak jsem čekala a mezitím už Marka odváželi z ordinace zase někam pryč, takže jsem se ještě na něj podívala a v duchu se s ním rozloučila. Po krátké chvíli pro mě přišel sanitář a odvezl mě domů.

Když jsem to vyprávěla doma, nikdo mi samozřejmě nevěřil. Všichni si mysleli, že jsem měla halucinace. Ale to vše se mi doopravdy stalo a občas si na to vzpomenu.

Myslím si, že určitě je více takových lidí, kterým se něco podobného také stalo.

Děkuji za možnost, že jsem mohla napsat tento příběh, na který nikdy nezapomenu.
Věra

PROŽÍVÁTE TĚŽKÉ ŽIVOTNÍ OBDOBÍ? Ráda vám pomůžu! Astroložka Karmen na tel.: 906 701 701!

tajemne_pribehy-karmen-5.jpgZodpověděla poradkyně Karmen, specialistka na Astrologii, Feng-Shui, I-Ťing a psychologické poradenství:

Zdravím Vás paní Věruško,

velice děkujeme za Váš příběh.
Máte pravdu, je více lidí, kterým se dějí zvláštní příhody, ale pokud člověk neprožije něco takového, co si opravdu nemůže rozumem vysvětlit, prostě tomu nevěří. Svět, ve kterém se nacházíme, není jediný pro naši dušičku. Možná jste již slyšela o minulých životech, o tom, že duše se stále reinkarnuje do nových a nových životů dokud nepřestane plnit své úkoly a poslání, poté může v klidu odejít do barda věčnosti.
Určitě bych Vám doporučila nějakou četbu o posmrtném životě, budete tomu lépe rozumět. Vlastně každý by se měl o tomto dozvědět, aby se lépe mohl připravit na přechod v období smrti fyzického těla. Naše společnost nic takového nevyučuje a je to velká škoda, zbytečně si ubližujeme nevědomostí, která v mnoha případech, ani v tomto neomlouvá.
Pro umírajícího, či čerstvě zemřelého člověka není dobré lpět na tomto světě, na lidech, kteří zůstávají, na movitých i nemovitých věcech, pak se zpomaluje jeho přechod bardy a jeho duše zbytečně uvízne v tzv. mezisvětě.

Váš manžel už musel být znalý, když se dokázal takto zjevit ve fyzickém těle, samozřejmě pohled lékařů byl jasný, byl to Váš manžel a přišel Vám splnit Vaše poslední přání, jinak by nemohl odejít.
Tím, jak jste velmi truchlila, jste ho držela a on nemohl odejít, byli jste na sebe zřejmě oba velmi citově závislí. Je velice dobře, že jste se s ním v duchu rozloučila, jeho duše našla klid a i Vaše. Učinila jste velice důležitý akt, či dokonce jej můžeme nazvat rituálem, pustila jste ho s láskou a tím jste ho vysvobodila.

Určitě budete mít mnoho otázek a je důležité se na ně ptát, máte možnost mi zavolat a všechno spolu probereme.

Přeji krásný den a těším se na Vaše zavolání, Karmen

Reakce paní Věry po provolání 30 minut ZDARMA:

Dobrý den,
byla jsem hodně spokojená s vykladem paní Karmen. Bylo to zajímavé, poučné a pravdivé. Já sama jsem velmi citlivé povahy a vciťuji se do druhých lidiček. Umím vše s nimi prožívat. Sice to není někdy nic příjemného, ale je to zajímavý jev. Mám strašně ráda lidičky a kdo chce, tak jim ráda pomohu nebo poradím.
Přeji Vám hodně úspěchů.
S pozdravem Věrka

Další Astročlánky

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.