Home - Články - Živý sen - Radka, 48 let, Bzenec

Živý sen - Radka, 48 let, Bzenec

sdílet článek na facebooku
vloženo 3. 3. 2015

Živý sen! - Tajemný příběh - Radka, 48 let, Bzenec



Milí čtenáři TAJEMNA.

Ráda bych Vám napsala svůj velmi živý sen. Zdálo se mi to nad ránem. Vidím se ve snu, jak spím a k mé posteli si přisedá moje milovaná babička. Trávila jsem u ní hodně času a měla ji moc ráda.

Začala mi vyprávět, jak se mám starat o kytičky v mém bytě. Velmi silně jsem ji naslouchala a po dokončení hovoru mé babičky, se má ruka silně snažila tu milou vílu pohladit. Bohužel se mi začala rozplývat až celá zmizela.

Mé procitnutí ze snu bylo velmi smutné. Mé oči byli uplakané a celý polštář od slz. Ráno jsem zapálila svíčku a poděkovala babičce Kateřině za vše co pro mne udělala. Má babička se mnou bude žít v mých vzpomínkách až do smrti.

Sada run - onyx
Runy jsou prastarým věšteckým nástrojem starých Vikingů a pomohou nám nahlédnout do budoucnosti! Díky nim pochopíte, co se kolem vás děje, a poradí vám, co dělat dál! 24 run původního starého futharku bylo vytesáno žlutou barvou do černého onyxu.


Proto bych vás ráda požádala o odpověď, co mi má babička chtěla sdělit.

Děkuji! Radka

 


daniela_pribehy.jpgZodpověděla poradkyně Daniela, specialistka na Andělské kontakty:

Milá paní Radko,

děkuji za tajemný příběh, o který jste se podělila. Často se stává, že nás naši milovaní, kteří již nejsou na tomto světě, chodí „navštívit“ právě ve snu.

Astrální tělo se „oddělí“ od těla fyzického a má možnost se napojit na energii z jiného světa. Radko, píšete sice, že se Vám babička zjevila nad ránem, ale pokuste si vzpomenout, zdali tento čas (myslím datum), nesouvisel s nějakým výročím, ať už narozenin někoho z rodiny nebo výročí babiččina úmrtí. Květiny jsou symbolem života a ať už věříte, či nikoli, květiny mají také svou duši. Tím samozřejmě nechci říct, že se o květiny nestaráte, ale možná Vám babička chtěla sdělit, že její energie stále „žije“ vedle Vás.

Věřte, že tato návštěva nebyla poslední. Milá Radko, pokud se opět s babičkou uvidíte, nezáleží na tom, zdali to bude ve snu nebo třeba v polospánku, rozhodně byste neměla plakat, to by babička nechtěla, ale naopak – poděkujte, že jste měla možnost být opět se svou babičkou Kateřinou. Věřte, že láska je věčná a ani smrt jí nerozdělí.

Milá Radko, těším se na náš telefonický hovor, kde si vše mnohem podrobněji povíme. Mějte se moc krásně, Daniela.

OBRÁTIL SE VÁM ŽIVOT NARUBY? Pro koho a co se rozhodnout? Poradím vám na tel.: 906 701 701! Kartářka Daniela

Další Astročlánky

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.