Home - Články - Zimní tarotový horoskop financí

Zimní tarotový horoskop financí

sdílet článek na facebooku
vloženo 11. 1. 2015

Zimní tarotový horoskop financí

Zeje vaše peněženka po svátcích prázdnotou? Nebo se naopak těšíte na posezonní výprodeje? Karty vám prozradí, čím vás letos v zimě překvapí vaše bankovní konto a poradí, na co si musíte dávat pozor – podle znamení!



Beran

Karta Král mincí vám přináší vynikající zprávy – je to karta bohatství, takže po finanční stránce se vám bude dařit skvěle! Nezbytnou podmínkou úspěchu ovšem je, abyste svým penězům vládli pevnou rukou a neponechali nic náhodě – proto má karta v názvu krále. Bude se po vás vyžadovat pragmatické uvažování a odpovědný přístup k finančním záležitostem. Jestliže tyto podmínky dodržíte, Štěstěna vás nezklame a pomůže vám postupně a výrazně rozmnožovat váš majetek.
Při investování je důležité, abyste peníze vkládali pouze do důvěryhodných a spolehlivých projektů – vyhýbejte se přílišnému riskování. Váš přístup k penězům by neměl být přístupem hráče, ale naopak přístupem odpovědného a moudrého vládce. Odolejte proto pokušení na rychlé zbohatnutí, protože tak jako obvykle platí, že pomalým tempem se dostanete nejdále.
Peníze pro vás budou nyní velmi důležité, dejte si proto pozor, ať si kvůli nim nepošramotíte vztahy s lidmi ve vašem okolí – ať už v rodině nebo v práci. Nechcete přece, aby vás považovali za zištného a majetnického člověka!

Býk

Karta Osm pohárů vám věští, že finanční úspěchy na vás nečekají tam, kde jste je předpokládali a kde jste s nimi už počítali – budete z toho trochu zklamaní a rozčarovaní. K tomu, aby si vás našlo vaše vysněné bohatství, je totiž potřeba, abyste změnili způsob uvažování a nelpěli na tom, co pro vás bylo dosud důležité, ale po finanční stránce to není perspektivní. Budete muset uznat, že jste spoustu času a energie věnovali jistému projektu, který se nakonec ukáže jako prodělečný nebo v lepším případě se vám pouze vrátí původní investice. Je načase se s tímto projektem rozloučit, ale půjde vám to těžce, protože vás bavil, už jste se s ním tak nějak sžili a věnovali mu část svého srdce.
Když se však odhodláte posunout se o krok dál směrem, který vám osud naznačuje, bude to úplně jiná káva a velmi rychle si finančně výrazně polepšíte. Tak neváhejte a rozlučte se starým, otevřete se novému – čím dřív se k tomu odhodláte, tím dřív na vás čeká zisk! Dejte si pozor, ať vám kvůli lpění na starých plánech neuteče mezi prsty vysněná příležitost!

Blíženci

Karta Deset pohárů je kartou štěstí, naplnění a spokojenosti – a přináší vám tedy vynikající zprávy, po finanční a majetkové stránce vám nebude nic chybět! Osud vám pomůže ke splnění vašich přání, a to nejen co se týče dostatku peněz jako takových, ale i majetku v širším smyslu slova. Důležitý pro vás bude váš domov, vaše bohatství které sdílíte s vašimi blízkými. Dobrá zpráva je, že veškeré materiální nebo finanční problémy, které jste donedávna měli v oblasti bydlení a nemovitostí, se během nejbližších týdnů vyřeší ke všeobecné spokojenosti!
Co se týče peněz, budete si dobře vědomi toho, že jste na tom dobře a že za to vděčíte Štěstěně, proto budete toužit nenechat si toto štěstí jen pro sebe, ale sdílet ho s ostatními lidmi, které máte rádi. K rodině, partnerovi, přátelům, ale i ke kolegům budete velkorysí – čas od času zainvestujete do drobných dárečků nebo pozorností jen tak, bez důvodu, a když někdo bude potřebovat třeba půjčit peníze, budete k tomu vždy mít ochotu – tedy, za podmínky, že je to člověk, na kterého víte, že je spolehnutí!



Rak

Karta Pět holí vám věští, že finanční úspěchy k vám nyní nebudou přicházet zrovna hladce a budete se o ně muset trochu poprat – ale když se budete snažit, tak to půjde! Osud po vás žádá, abyste vynaložili určitou námahu a projevili se jako ctižádostiví a ambiciozní lidé, protože jinak vás může snadno převálcovat konkurence a obohatit se na váš úkor. Musíte zkrátka všem dokázat, že jste opravdu dobří, jinak to nepůjde.
Tato karta vám věští, že vás nejspíš potkají spory na pracovišti, které se budou týkat financí. S kolegy budete řešit otázku, kdo dostal více a kdo méně než si zasloužil, na povrch vyjdou určité skutečnosti a na určitou dobu mezi vámi kvůli financím vznikne atmosféra napětí. V této debatě si budete muset svá práva hájit sami, proto nebuďte zbytečně skromní a přihlaste se o tom, na co máte nárok – nikdo jiný se o vaše práva nezasadí a nepomůže vám, nezbývá vám, než se spolehnout na vlastní síly a na vlastní průbojnost. V žádném případě však tento boj nevzdávejte, zbytečně byste se připravili o možný zisk, který bude výrazný!

Lev

Karta Poslední soud vám věští příchod období, kdy po finanční stránce dostanete to, co si zasloužíte. Vaše dlouhodobé snahy se zúročí a teprve teď budete plnohodnotně odměněni za to, co jste v posledních měsících dokázali. Máte se tedy na co těšit – samozřejmě za podmínky, že jste nezaháleli! Osud konečně spravedlivě zváží vaše zásluhy a přinese vám za ně bohatou finanční odměnu.
Trochu horší zprávu přináší tato karta těm Lvům, kteří v poslední době svoji práci nebo péči o svůj majetek trochu šidili. Jestliže jste vědomě neodváděli maximálně kvalitní výkony nebo se dokonce snažili obohatit pomocí lsti, teď se to provalí a zřejmě na to finančně doplatíte. Osud vám dá poznat, že nepoctivost se nevyplatí. Nemusíte se obávat žádné finanční tragédie, budou to naštěstí jen drobné ztráty, ale mělo by to pro vás být velké ponaučení pro příště.
Tarot vám zároveň věští, že se konečně zúročí vaše investice a přinesou vám výnosy, na které jste čekali. Jestliže jste investovali odpovědně, máte se tedy na co těšit, budou to peníze bez práce!

Panna

Karta Císař vám věští, že po finanční stránce budete muset být rázní a vědět, co chcete. Je to karta vladařů, takže svůj majetek musíte mít pevně pod kontrolou a neponechat nic náhodě. Budete autoritou i v oblasti rodinných financí a budete to vy, kdo bude mít pod palcem klíček od rodinné kasy. Je to však velká odpovědnost, takže efektivní spravování vašich finančních prostředků si po vás bude vyžadovat hodně energie a času. Velké finanční úspěchy čekají na ty Panny, které pracují v řídících pozicích. Pracovně budete velmi vytíženi, ale přinese vám to zasloužené ovoce v podobě bohatých finančních odměn, takže nekonečné přesčasy budou rozhodně stát za to!
Dávejte si pozor na to, ať se nesnažíte své okolí příliš přesvědčovat o své pravdě, co se týče majetkových záležitostí – jak v rodině, tak na pracovišti. Je sice pravda, že konečné rozhodnutí bude z větší části na vás, ale měli byste si nechat poradit od ostatních a respektovat jejich názory. Můžete se od nich hodně poučit a třeba je napadne nějaké řešení, které by vás nenapadlo!

Váhy

Karta Kolo štěstí vám věští po finanční stránce úspěšné, ale nepříliš stabilní období. Poselství této karty říká, že máte velkou šanci hodně toho získat, ale zároveň musíte být obezřetní, protože stejně snadno se můžete dopracovat i ke ztrátám. Vyplatí se vám proto velká opatrnost při jakémkoliv investování a finančních výdajích. Dávejte si pozor, ať své peníze a majetek nesvěřujete nedůvěryhodným lidem nebo firmám, velká opatrnost se vyplatí i při podepisování smluv nebo při půjčování peněz. To všechno jsou oblasti, kde mohou hrozit zbytečné a nečekané ztráty – ale pokud budete jednat opatrně, vyhnou se vám.
Na druhé straně, Štěstěna vám v nejbližších týdnech bude přinášet skvělé příležitosti k výdělku a zisku jako na běžícím pásu. Zde platí, že je potřeba jednat rychle – pokud se nechytnete své šance hned, může vás někdo předběhnout! Můžete hodně ušetřit na nákupech v akci a co je ještě lepší, karty vám věští štěstí ve hře – rozhodně tedy neuděláte chybu, když si čas od času koupíte los nebo si vsadíte! Někdo přece vyhrát musí – a třeba to budete zrovna vy!

Štír

Karta Král mečů vám radí, že pro dosažení finančních úspěchů nezbytně potřebujete rozhodnout a pevnou vůli. Musíte vědět co chcete a stát si za tím, jít si svojí cestou bez zbytečných kompromisů. Pouze tak se dopracujete k vysněným výdělkům a ziskům. Ať vám říká kdo chce co chce, důvěřujte ve finančních záležitostech především svému vlastnímu rozumu a racionálním úvahám.
Jako Štíři patříte mezi lidi, kteří se v životě hodně řídí svojí intuicí a pocity. To by však nyní mělo jít stranou – jakkoliv se vám intuice osvědčuje v jiných oblastech života, ve finanční oblasti by měly jít emoce stranou a konečné slovo by měl mít rozum. Jinak můžete snadno sednout na lep někomu, kdo se vás bude snažit zmanipulovat, aby se na vás neprávem obohatil. Může se snadno stát, že to budete vědět tak dobře, že dokonce ani vaše pověstná štíří intuice jeho úskoky neodhalí!
Dejte si však pozor na to, ať vás někdo z vašeho okolí nenařkne z přílišné autoritativnosti, když se budete snažit prosazovat svá racionální řešení. Nezapomínejte, že vaši kolegové nebo rodina mohou mít ve finančních záležitostech trochu jiné priority než vy!

Střelec

Karta Deset holí vám prozrazuje, že ve finanční oblasti budete mít hodně co dělat a občas budete mít pocit, že je toho na vás až příliš. Po časové stránce to sice nebude nijak zvláště náročné, ale bude vás vyčerpávat, že je zde taková spousta věcí, které si musíte uhlídat a myslet na ně. Od byrokratických záležitostí, přes jednání s obchodními partnery, získávání nových zakázek, hlídání rozpočtu a podobně – někdy budete mít pocit, že všechno leží na vašich bedrech. A tento boj budete svádět hned na dvou frontách najednou, v pracovní oblasti i v rodinných financích zároveň.
Vaše odpovědnost vám přinese úspěchy, ale nebude to rozhodně zadarmo. Často budete mít pocit, že byste nejraději hodili všechnu tu odpovědnost na někoho jiného a užívali si bezstarostný život – dokonce i za cenu, že váš majetek by poklesl. Pak si ovšem spočítáte své výdaje a podíváte se na všechny své závazky a bude vám jasné, že si to v nejbližší době nemůžete dovolit a že tento boj zkrátka musíte dobojovat až do konce, ať je to namáhavé a komplikované, jak chce – není jiná možnost!

Kozoroh


Karta Měsíc vás ve finanční oblasti varuje před nepravdivými iluzemi, před stavěním vzdušných zámků, ale také před zbytečnými obavami. Věci nejsou tak růžové, jak si je malujete – ale ani tak černé, jak se možná obáváte. Budete si muset přiznat, že jste se ve finanční a majetkové oblasti zkrátka nechali trochu ztrhnout romantickým sněním, i když jste jako Kozorozi racionální a pragmatičtí lidé. Realita je mnohem prozaičtější a šedivější, než některé vaše představy, ať už optimistické nebo pesimistické. To, co se ve vašem životě po finanční stránce v této době odehrává, jsou normální a běžné záležitosti a měli byste si dát pozor, ať jim nepřikládáte až příliš hluboký a symbolický význam. Je pravda, že často takové významy lze v životě najít, ale zrovna nyní to není ten případ, takže se snažte nedělat z komára velblouda.
Po majetkové a finanční stránce byste si měli v nejbližších týdnech dávat velký pozor na podvodníky. Bude jich kolem vás hodně a budou se vás snažit nalákat na falešné sliby snadného zisku. Rozhodně nesvěřujte své úspory podezřelým lidem!

Vodnář

Karta Páže mečů vám věští, že vaše finanční záležitosti se dají velmi příjemným způsobem do pohybu. Nové podněty vás naplní novou motivací a optimismem, budete mít chuť a příležitosti začít ve finanční a majetkové oblasti konečně něco dělat, posunout se kupředu a vlastním přičiněním si výrazně zvýšit zisky. Na této cestě vás bude provázet bystrá mysl a dobré nápady, s jejich pomocí se vám povede dívat se na věci objektivně, nezaujatě a racionálně, takže snadno zjistíte, co je pro vás výhodné a co nikoliv.
Konečně se odvážíte opravdu udělat věci, o kterých jste dlouho jen přemýšleli a váhali. Možná si je budete muset ve svém okolí někdy trochu rázněji prosazovat a přesvědčovat určité lidi, že to má smysl a že je to dobrý nápad – ale argumentů k tomu budete mít dostatek. S tím, jak se začnete ve finanční oblasti zabývat novými aktivitami, se zároveň zbavíte některých starých záležitostí, které vám již nevynášely nebo byly dokonce prodělečné. Budete rádi, že jste k tomu konečně našli odvahu. Dejte si pouze pozor, ať se nenecháte zlákat k až příliš radikálním a rebelantským činům!

Ryby

Karta Dvě hole vám prozrazuje, že jste připraveni a vnitřně odhodláni posunout se v majetkové a finanční oblasti kupředu – ale abyste našli odvahu skutečně udělat to, co zamýšlíte, bude to chtít ještě trochu času. Přece jen ve vás ještě trochu hlodá nejistota, protože jste si zároveň vědomi rizika ztrát a chcete být připraveni na všechno, mít řešení pro každý možný scénář a vyhnout se riziku. Někdy je ovšem potřeba připustit, že bez občasného riskování se člověk v životě jen stěží pohne kupředu, a najít odvahu pustit se do neznámých vod i navzdory možným nebezpečím, které ze mohou číhat.
Důležitým faktorem k tomu, abyste se cítili při nových životních krocích opravdu bezpečně, je dostatečná finanční rezerva. Ta by měla být uložena bezpečně, ať už v důvěryhodné bance nebo třeba v nemovitostech. Budete potřebovat pocit, že nové věci, které podniknete pro další zisk, vám nepřinesou ztráty a nemohou vás existenčně ohrozit. Pokud to bude možné, snažte se nezadlužovat, to by tento pocit bezpečí silně nahlodalo, lepší bude vystačit si s vlastními zdroji nebo ještě chvíli počkat.

CHCETE SI VYDĚLAT VÍCE PENĚZ? Poradím vám, v jakém oboru vyniknete! Kartářka Lýdie. Zavolejte mi na číslo 906 701 701 nebo mi rovnou napište SMS ve tvaru SMS LYDIE na číslo 904 30 44.

Autor článku:

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.