Home - Články - Zimní tarotové rady pro lásku

Zimní tarotové rady pro lásku

sdílet článek na facebooku
vloženo 13. 1. 2015

Zimní tarotové rady pro lásku

Láska nejlépe zahřeje v mrazivých zimních dnech! Víte, co musíte právě teď udělat a čemu se vyhnout, aby vám to v lásce klapalo? Tarotové karty vám to prozradí – podle znamení!



Beran

Co dělat: Karta Král pohárů vám radí, abyste svoji lásku rozdávali a byli velkorysí, ale zároveň neztráceli svoji důstojnost. Je to karta smyslnosti a vášně, ale zároveň karta hlubokých citů a moudrosti – je potřeba, abyste se naučili tyto dva aspekty milostného vztahu skloubit a udržet je v rovnováze. Nestačí, aby byl vztah založen na souladu v posteli – ale nebude vás uspokojovat ani platonický a nenaplněný vztah, jakkoliv hluboké by bylo vaše vzájemné duševní pouto. Naléhat na sexuální sblížení byste ovšem neměli, lepší je láskyplné svádění.
Co nedělat: Karta Šest mečů vás varuje před citovým chladem a rizikem odosobnění v milostném vztahu. Může se stát, že budete cítit vůči partnerovi jistou vnitřní vzdálenost a odstup, ale pokud dáte vaší lásce šanci, tento nepříjemný pocit časem vymizí. Jen se nesmíte uzavírat a city pouze předstírat – raději se pokuste skutečně otevřít své srdce lásce, i kdyby to znamenalo, že musíte ve svém životě a přístupu ke vztahům něco podstatného směnit. Věřte tomu, že to bude změna k lepšímu!

Býk

Co dělat: Karta Velekněz vám připomíná, že lásku je potřeba brát vážně a pak vás může velmi duchovně obohatit. Nemějte strach se závazků – pro mnoho Býků nastává právě nyní vhodná doba pro uzavření manželství nebo zasnoubení! Uvědomíte si, že váš protějšek je zároveň vaším partnerem na duchovní cestě a v jistém smyslu i životním učitelem. To samé platí pro něj o vás, toto obohacení bude vzájemné. Váš vztah pomůže oběma z vás k lepšímu sebepoznání, a proto jsou důležité i drobné rozdíly mezi vašimi povahami a názory.
Co nedělat: Karta Věž je poněkud komplikovanou kartou – věští totiž nečekané a nevítané změny, které ovšem změní váš život k lepšímu a obohatí ho. Je velmi pravděpodobné, že v nejbližší době se budete muset vypořádat v milostném vztahu s nějakým otřesem, s něčím co naruší vaše plány, ať už to má jakoukoliv podobu. Budete mít sklon v takovém případě utíkat pryč a dokonce pochybovat o vašem partnerském vztahu. Správnější však bude vnímat to jako překážku, kterou musíte překonat společně a jako výzvu, která váš vztah naopak posílí.

Blíženci

Co dělat: Karta Osm mečů vám připomíná, že ve stávající situaci v lásce pociťujete určitou bezvýchodnost a bezmocnost. Rádi byste před sebou spatřili cestu k naplnění vašich přání, ale váš rozum vám říká, že to není možné. Možná bude lepší, když zkusíte místo hlavy a rozumu, které jsou pro vás jako Blížence prvořadé, dát raději slovo srdci a citům. Nejspíš budete velmi příjemně překvapeni, že otázky, které rozum nebyl schopen vyřešit, rozlouskne srdce hravě a bez sebemenších problémů či pochybností!
Co nedělat: Karta Poustevník vás varuje před pokušením utáhnout se do samoty. Je to pro vás lákavé, protože v lásce chvílemi máte pocit, že už opravdu nevíte kudy kam. Říkáte si proto, že vám možná není milostný vztah souzen a že vám bude lépe, když budete žít osamotě. Ještě je však předčasné lámat nad láskou hůl a odcházet od ní. Byla by škoda vzdávat se kvůli pár drobným pochybnostem všeho toho krásného, co jste si s partnerem dosud vytvořili a co si ještě společně můžete vytvořit.



Rak

Co dělat: Karta Osm holí vám prozrazuje, že v lásce se po vás bude vyžadovat rychlé jednání. To se neobejde bez rozhodnosti a určité dávky odvahy a odhodlání. Události budou plynout a vyvíjet se rychle, takže se po vás budou vyžadovat rychlé a pohotové reakce. Není čas na otálení – víte přece, koho chcete, tak proč mu to nedat najevo? Partnerské problémy se vyřeší rychle a spontánně. Pokud jste nezadaní, objeví se skvělá šance k seznámení, tak buďte aktivní a dejte o sobě vědět, ať vám tato příležitost neunikne!
Co nedělat: Karta Císařovna je kartou rodiny, a vy jako Raci jste velmi rodinně založeni lidé. Dejte si ovšem pozor, ať svojí touhou po rodině neodstrašíte partnera, který může mít v této chvíli trochu jiné priority. Hlavně pokud je vaše známost pouze v začátcích, dejte si velký pozor na to, ať nezačnete příliš brzo mluvit o dětech, o svatbě nebo společném soužití. Vašeho partnera by to mohlo vyděsit! Dlouhodobé páry by měly rozvíjet společné záliby, které jsou mimo rodinu, domov a péči o děti – například si vyrazte sami dva na nějaký hezký výlet!

Lev

Co dělat: Karta Královna pohárů vám radí, že láskyplnosti, péče o partnera a porozumění není ve vztahu nikdy dost. Rozmazlujte svůj milý protějšek milými slůvky, dopřejte si společnou romantiku, ale zároveň mu nezapomeňte pozorně naslouchat a dát mu najevo, že rozumíte jeho problémům a cítíte s ním – to je přece jeden z nejsilnějších důkazů hluboké lásky! V sexuální oblasti by měla být na prvním místě romantika a něha. Pocítíte s partnerem vzájemnou oddanost ve všech oblastech života!
Co nedělat: Karta Královna mečů vás varuje před přílišnou rázností a racionálností v lásce. Občas sice budete v pokušení být na partnera trochu tvrdí, a možná vás již trochu štvou některé jeho způsoby, ale neměli byste to dávat příliš otevřeně najevo – zbytečně by to narušilo krásné pouto vzájemného souladu, které mezi vámi vzniklo. Upřímnost a otevřenost jsou sice skvělé věci, ale v lásce je někdy dobré to s nimi nepřehánět a být raději opatrní, jemní a taktní! Konec konců, každý milostný vztah je o kompromisech a toleranci.

Panna

Co dělat: Karta Devět mincí vám přináší skvělé zprávy – budete si užívat lásku v hojnosti, dostatku a váš milostný vztah neohrozí žádné materiální problémy, které bývají v životě tak často kamenem úrazu a umí pořádně nahlodat a prověřit vztahy. Važte si štěstí, které máte, užívejte si společně života a vzájemné přítomnosti a buďte za to vděčni osudu. Nehledejte ve všem drobné chybičky, které tam samozřejmě jsou, ale nejsou vůbec podstatné, mnohem důležitější je pozitivní přístup k tomu krásnému, co máte.
Co nedělat: Karta Páže holí vám prozrazuje, že máte spoustu energie, kterou ovšem máte sklon občas špatně využívat. Místo abyste pomocí ní tvořili něco pozitivního, věnujete ji kritice, nebo se plácáte v nerozhodnosti. Milostný vztah však bude jen stěží dobře klapat, pokud do ní budete vkládat negativní energií místo té pozitivní. Dejte si proto pozor, ať nevyvoláváte zbytečné roztržky s partnerem kvůli malichernostem a ať se nestanete iniciátory zbytečných hádek a sporů. Váš partner by to sice nějakou dobu vydržel, ale i jemu může dojít trpělivost!
 

Partnerský horoskop na míru
Zkuste to i vy! Rychlé a snadné objednání. Cca 20 stran A4, kvalitní knižní vazba, krásné provedení Individuální zpracování profesionálním astrologem! Poznejte, jak se k sobě hodíte se svým partnerem!

Váhy

Co dělat: Karta Eso mečů vám věští, že v milostných záležitostech budete nyní potřebovat rozhodnost a pevnou vůli. Jako Váhy máte pověstný sklon k nerozhodnosti, ale teď se po vás bude požadovat, abyste dali jasně najevo, že víte, co chcete. Možná to pro vás nebude snadné, ale povede to k harmonickému a příjemnému vztahu, takže stojí za to ponořit se do sebe a konečně si ujasnit, co vlastně od lásky očekáváte a co je pro vás nejdůležitější. Díky tomu se vyřeší i dlouhotrvající partnerské neshody nebo si konečně získáte srdce vyvolené osoby!
Co nedělat: Karta Pět mincí vám radí, abyste se nenechali odradit tím, že vám milostný vztah může přinést materiální, finanční a majetkové nevýhody. Přesná podoba toho, co vám bude hrozit, může být různorodá – od zadlužení se kvůli partnerovi, přes nutnost změnit kvůli němu práci nebo jít do horšího bydlení, až po přímou finanční výpomoc milovanému člověku v nesnázích. Láska je však důležitější než peníze a když na jednoho z vás dolehne majetková krize, je potřeba, abyste drželi spolu. Na oplátku si můžete být jisti, že partner by udělal to samé pro vás.

Štír

Co dělat: Karta Ďábel vám jasně říká – nemusíte mít strach z vášně a ze svého vnitřního ohně, který ve vás dřímá! Už nemusíte svoji sexualitu a své tajné fantazie potlačovat, protože váš protějšek pro ně bude mít pochopení a budete své erotické představy sdílet. A konec konců, nic v lásce není špatné, jestliže s tím oba dva z páru souhlasí a oběma se to líbí! Tak popusťte uzdu své fantazií a hluboko ukrytým vášním a uvidíte, že váš milý protějšek bude příjemně překvapen! A možná mu dodáte odvahu, aby příště on překvapil něčím podobným vás!
Co nedělat: Karta Smrt vás se svým zlověstným názvem varuje, ať se nesnažíte něco předčasně ukončovat – zřejmě budete v některých chvílích v pokušení ukončit svůj milostný a partnerský vztah, ale zadržte! Bylo by to předčasné! Je sice pravda, že rozchody jsou někdy nutné k tomu, aby se člověk v životě mohl posunout dál, ale ve vašem případě k tomu ještě neuzrál čas. Počkejte tedy ještě, pokuste se oživit vášeň a lásku a čas ukáže, co z toho bude. Rozejít se konec konců můžete kdykoliv a snadno, ale vrátit zpátky ztracený vztah je obvykle nemožné!

Střelec


Co dělat: Karta Sedm mečů vám připomíná, ať v lásce nezapomínáte myslet i sami na sebe. Mohli byste se rozdávat, až byste rozdali úplně všechno, ale z dlouhodobého hlediska by to nevedlo k dobrému pocitu. Potřebujete mít svůj vlastní prostor, svoji dávku svobody a občas si užít volnou chvilku osamotě bez partnera, věnovat se třeba zálibám, které s vámi partner nesdílí nebo si vyrazit někam s přáteli. Jako Střelci tuto potřebu pociťujete velmi silně, ale nyní bude ještě silnější než obvykle, proto byste se neměli nechat přemluvit ke kompromisům.
Co nedělat: Karta Eso pohárů vás varuje, ať se nenecháte láskou příliš pohltit a nezapomenete kvůli ní na všechno kolem sebe. Bude to snadné hlavně pro čerstvě zamilované Střelce, ale nebude to mít dlouhého trvání – ovšem jakmile si partner jednou zvykne, že s ním trávíte veškerý svůj volný čas, pak mu budete jen těžce vysvětlovat, že je to najednou jinak. Raději se snažte svůj vztah udržovat na takové úrovni, abyste oba dva měli dostatek svobody a volnosti. Pokud se jedná o čerstvou zamilovanost, je nejlepší naběhnout na tento způsob fungování vztahu hned od začátku!


Kozoroh

Co dělat: Karta Pět mečů vám radí, že v lásce je namístě jistá dávka opatrnosti a obezřetnosti, hlavně pokud ještě svůj protějšek neznáte dostatečně dobře a nevíte, jestli mu můžete stoprocentně důvěřovat. V čerstvých vztazích si proto nechejte dostatečný prostor pro manévrování a nevyzraďte partnerovi o sobě hned úplně všechno. Ale i pokud žijete v dlouhodobém partnerském vztahu, vyplatí se udržet si svá malá tajemství – nemusíte se třeba chlubit, že jste byli na kávě s kolegou či kolegyní, když víte, že v tom nic nebylo, ale protějšek by přesto mohl zbytečně žárlit!
Co nedělat: Karta Král holí vás varuje před přílišnou tvrdohlavostí a neústupností v záležitostech lásky. I když víte, co chcete, neměli byste si to prosazovat příliš tvrdě a raději se snažit vyjít svému protějšku vstříc a udělat i nějaký ten kompromis, byť se vám do toho příliš nechce. Předmětem konfliktu a kamenem úrazu budou nejspíš postelové záležitosti, každý z vás bude toužit po něčem jiném, ale nezapomínejte, že byste neměli svůj protějšek do ničeho nutit – mohlo by to na vašem vztahu vytvořit nepříjemný šrám a vést k negativním pocitům!

Vodnář

Co dělat: Karta Rytíř mečů vám říká, že nyní se v lásce konečně můžete přestat krotit a můžete dát vašemu vztahu směr, po kterém již dávnou toužíte. Ukáže se, že se svým protějškem sdílíte některé touhy a přání, o kterých jste si dosud mysleli, že jste v nich osamoceni. To bude skvělá zpráva, protože to vašemu vztahu dodá úplně nový rozměr a ještě víc vás to sblíží. Nezadaní Vodnáři by měli hledat partnera, se kterým vás budou spojovat společné názory a myšlenky, takový vztah bude velmi tvořivý a společně si dokážete splnit své společné sny, i ty nejtajnější!
Co nedělat: Karta Sedm pohárů vás varuje, ať si v lásce nestavíte vzdušné zámky. Nenechejte se ovládnout iluzí, že vaše možnosti jsou neomezené – možná vám připadá, že byste si snadno mohli omotat kolem prstu hned několik zajímavých osob z vašeho okolí a nedovedete se rozhodnout, jestli to máte zkusit nebo nikoliv. Ale pozor, vy nejste ti, kdo si může neomezeně vybírat na partnerském trhu! Osud rozhodne o tom, kdo je vám souzen, a možná to bude někdo úplně jiný, než si myslíte nebo než byste si přáli! A bude to tak dobře a správně!

Ryby

Co dělat: Karta Tři meče vám radí, abyste se nesnažili držet své bolestné vnitřní pocity uvnitř svého srdce, neuzavírali se s nimi a nesnažili se je potlačit, ale abyste jim naopak dali volný průchod, přiznali si je a uvědomili. Jenom tímto způsobem mohou bolestné zkušenosti přebolet, negativní pocity odeznít a srdce a duše se vyčistí ode všeho špatného, od smutku a trápení. Každý z nás má v sobě něco, co ho v lásce trápí, ale vy jako Ryby se snažíte o tom příliš nemluvit. Zkuste se víc otevřít a uvidíte, že si vás najde vaše štěstí, i když jste v něj možná už ani nedoufali!
Co nedělat: Karta Šest mincí vás varuje, abyste nepřikládali v lásce příliš velkou důležitost materiálním záležitostem. Jistě je hezké a praktické mít partnera, který je na tom po finanční stránce dobře a který vám může poskytnout zázemí, ale mnohem lepší pro vás bude udržet si finanční nezávislost a k lásce přistupovat jen a pouze svým srdcem, nikoli rozumem – nekalkulujte, ale pouze milujte! Pokud zůstáváte s protějškem pouze proto, že je to pro vás finančně jednodušší, je to známka toho, že něco je špatně a měli byste s tím něco udělat!

PŘEROSTE NOVÁ LÁSKA VE VÁŽNÝ VZTAH? Dám vám odpověď! Kartářka Hanka. Zavolejte mi na telefonní číslo 906 701 701, nebo mi rovnou napište SMS ve tvaru SMS HANKA na číslo 904 30 44.

 

Autor článku:

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.