Home - Články - Zatmění Slunce

Zatmění Slunce

sdílet článek na facebooku
vloženo 8. 7. 2010
Fotolia_zvyky_zatmeni_slunce.jpgJedenáctého června 2010 ve 21:40 nás čeká další novoluní, tentokrát bude Měsíc ve znamení Raka – stejně jako Slunce, protože pro nov platí pravidlo, že Měsíc a Slunce jsou vždy ve stejném znamení.

Není těžké přijít na to proč – nacházejí se totiž při pohledu ze Země na stejném místě, tudíž Měsíc neodráží žádné sluneční světlo a je pro nás neviditelný. Ve skutečnosti se však po celý den nachází na obloze hned vedle Slunce! Toto novoluní bude výjimečné – nastane totiž úplné zatmění Slunce. Z území České republiky ho však bohužel nebudeme moct pozorovat. Abychom ho uviděli, museli bychom si vyrazit na hodně dalekou cestu a naplánovat si dovolenou třeba v Chile nebo na Velikonočních ostrovech. Měsíc v novu nám přináší období jakési duševní prázdnoty – je to šance uzavřít předchozí kapitolu v životě a ponořit se do sebe. Jsou před námi nové začátky a nové plány, teď je vhodný čas pro meditaci. Mohou nás však potrápit nevyzpytatelné emoce. Tématem znamení Raka je především rodina, domov a mateřství. Teď je vhodný čas pro čarování a magii, pokud toužíme po něčem, co znamení Raka ovlivňuje – například po hezkém domově nebo šťastné rodině. A kdo z nás nemá taková přání? Měli bychom si však dát pozor, abychom své přání jasně formulovali – a především se nejdřív zeptáme sami sebe, jestli opravdu přesně víme, co chceme!

Další Astročlánky

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.

VYBERTE SI SVÉHO OSOBNÍHO PORADCE a zavolejte na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.