Home - Články - Zastavte se! Nastává období retrográdního Merkura

Zastavte se! Nastává období retrográdního Merkura

vloženo 9. 5. 2022
čas čtení: 5 minut

Zastavte se! Nastává období retrográdního Merkura

Planeta Merkur se třikrát do roka dostává do „zpětného chodu“, která má neblahé účinky na některé naše činnosti. Tato retrográdní fáze probíhá právě nyní v období 10.5. - 3.6.2022. Jde o optický klam, při kterém Merkur zpomaluje svoji dráhu, ale z pohledu Země se pohybuje opačným směrem. Odložte důležité projekty!

sdílet článek na facebooku

Tato planeta je z astrologického hlediska spojována se všemi komplikacemi v komunikaci, cestování, obchodu a v každodenních záležitostech. Během zpětné fáze dochází k nedorozuměním a zpožděním, nedaří se vám chodit včas na schůzky, ztrácí se vám dopisy a zprávy, hovory i počítačové programy mívají přerušovanou funkci. Příští období retrográdního Merkura nás čeká od 10.9. - 2.10.2022.

CO DĚLAT - aneb přeorganizujte si život

Zastavte se a ohlédněte se zpět! Věci z minulosti, které se nehýbou a které vám nefungují, je třeba změnit a uvést do rovnováhy. Je nejvhodnější čas uspořádat si vlastní myšlenky. Zamyslet se nad svým přístupem k životu. Odpovězte si na otázku, co je pro vás právě teď důležité. Máte nyní velkou šanci změnit svůj navyklý způsob komunikace. Začněte žít podle toho, co skutečně cítíte a potřebujete. Odstraňte a očistěte bloky z vaší minulosti. Vrací se k vám minulé události a osoby, což vám pomůže prozřít a pochopit některé věci ve vašem životě. Postavte se výzvám a posunete vás to vpřed.

Je také ten pravý čas na zálohování počítače, protože komunikační prostředky se nyní často hroutí. Komplikace na cestách vám radí daleké cestování raději odložit. Lidé v dopravních prostředcích jsou nebezpečnější kvůli nepozornosti. Raději se věnujte zálohování a zkopírování důležitých dokumentů, reorganizaci a napravování chyb, objednání revizí a servisu auta či kola. Nejlepší je relaxovat a nepřehánět to s žádnou činností. Udělat si pauzu vám velmi prospěje!


CO NEDĚLAT – aneb vyhněte se podepisování a půjčkám

V současném období se vám nevyplatí zadlužovat se, ani podepisovat důležité dokumenty. Pokud není zbytí a musíte uzavřít nějakou smlouvu, tak určitě velmi pozorně čtěte nebo něco důležitého přehlédnete. Není vhodné začínat nové projekty a důležitou práci, ztratili byste zbytečně spoustu času. Pusťte se do nových plánů až po odeznění zpětných energií. Až tehdy se k vám dostanou důležité informace a podstatná fakta. A nyní se raději vraťte k plánům a snům, které jste kdysi odložili. Už máte dostatek znalostí, abyste je začali měnit ve skutečnost.

Není také vhodné stěhovat se do nového bydlení a vůbec se vrhat do jakékoli významné koupě. Nový dům, auto, počítač či mobil by vás posléze zklamal svou kvalitou. Neroznášejte pomluvy a nevěnujte se žádným intelektuálně náročným činnostem. Bude na ně vhodnější doba. Život v souladu s vesmírnými energiemi vám přinese jen samé plody!

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.