Home - Články - Záhadné vyléčení? - Marta, 66 let, Olomouc

Záhadné vyléčení? - Marta, 66 let, Olomouc

sdílet článek na facebooku
vloženo 4. 12. 2012
Záhadné vyléčení? - Tajemný příběh - Marta, 66 let, Olomouc



Dobrý den,

když jsem si přečetla příběh paní Pavlíny, vzpomněla jsem si na můj podobný sen, který se mi zdál asi před týdnem.

Neviděla jsem Ufo, ale cítila, jak mě nějaká síla vtahuje kamsi nahoru. Uvědomovala jsem si, že to je do kosmické lodi. Ocitla jsem se na operačním stole a nade mnou stály osoby zahalené do zelených plášťů a roušek. Mimosmyslově mi oznámili, že mám nádor na slinivce a že mi ho odstraní. Potom mi po celé délce hrudi od podpaždí do pasu na obou stranách hrudníku něco píchali. Poté mi z břicha vyrvali nádor velikosti pěsti. Otvor silně krvácel. Přiložili mi na tento otvor nějakou destičku velikosti 15x25cm, rána se uzavřela a nebylo po ní ani památky.

NÁŠ TIP: Tarot Ufo – 78 tarotových karet k věštění v originálním a neobvyklém provedení spojuje symboliku tarotu se vzkazy z tajemných mimozemských světů! Objednávejte ZDE!

Fotolia_tajemny_pribeh_Marta_3.12.12.jpg.jpgŘekli mi, ať vstanu a odejdu do čekárny, kde bylo více lidí i s malými dětmi, kteří pravděpodobně čekali na uzdravení. Když jsem se lidí ptala, kde to jsme, krčili jen rameny. Potom už nevím nic, sen byl pryč.

Před tímto snem jsem trpěla bolestmi zad, které nepřestávali ani po podání analgetik, cítila jsem bolest i v leže, v noci, v sedě, prostě pořád.
Jsem zdravotní sestra, takže vím, že bolesti od slinivky břišní propagují do zad.
Od tohoto snu jsou bolesti pryč. Prostě zmizely.

Byl to sen nebo skutečnost?

Za týden mě čeká operace, ale kolena. Má to souvislost, že mám spousty vyšetření a myšlenek na to, jak to dopadne a co bude?
Hezký den přeje Marta

HRAJE S VÁMI OSUD KRUTOU HRU? Svěřte se mi, spolu vše vyřešíme! Tel.: 906 701 701!

tajemne_pribehy-karmen-5.jpgZodpověděla poradkyně Karmen, specialistka na Astrologii, Feng-Shui, I-Ťing a psychologické poradenství:

Milá paní Marto,

děkuji za Váš tajemný příběh, respektive sen.
Ptáte se, zda to byl sen, či skutečnost? Zkusím objasnit pochody života ještě jinak, než-li medicínsky. To Vás jistě učit nemusím, ale z jiného úhlu pohledu. Přes den žijeme a naše životy se odehrávají v tzv. Pozdějších nebesech a v noci se duše navrací do tzv. Dřívějších nebes, čili propojuje se s Universem, s podvědomím i nevědomím. Potíže, respektive bolesti zad, které jste měla, vznikly z nějakého důvodu, ten důvod chápete jako potíže se slinivkou, ale tyto potíže také musely od něčeho vzniknout a každý zdravotní problém je důrazné upozornění na něco, co děláme v životě špatně. Možná znáte knihy od L. L. Hay, kde popisuje přesně z jaké příčiny nemoc vnikla, na základě jakých emocí, doporučuji si koupit nějakou knihu od ní anebo od pana Hrabici – Co nám tělo říká, také bezvadně napsaná kniha.

Nicméně nohy nás vedou životem, ztuhlá, či nefunkční kolena znamená nemoci jít naší cestou, zkuste si položit tyto otázky, proč se Vás snaží duše zastavit, zpomalit, kam se ženete, kam nemáte? Co za tím vším vězí a něco Vás napadne. Doporučuji si posílit ledviny silnými vývary, ale to můžeme probrat, až zavoláte.
Každopádně napojením na Dřívější nebesa jste dostala informaci o tom, že Vám někdo pomohl, ale Vy ještě sedíte v čekárně a máte pochopit důvody, proč tomu tak bylo. Zřejmě jste si nakládala na svá bedra mnoho, i za druhé a nemusela jste to všechno zvládnout. Bylo by dobré, až budete volat, abyste znala i svou hodinu narození. Slinivka podle čínské medicíny je prvek země, mám z toho pocit, že jste se vykolejila někdy z minulosti ze svého centra a nemůžete najít cestu ven, proto i ty kolena. Ale to zjistíme při rozhovoru.

Přeji krásné prosincové dny a těším se na Vaše zavolání,

Mnoho štěstí, Karmen

Další Astročlánky

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.