Home - Články - Záhadné světélko mě zachránilo! - Soňa

Záhadné světélko mě zachránilo! - Soňa

sdílet článek na facebooku
vloženo 31. 3. 2013
Záhadné světélko mě zachránilo! - Tajemný příběh - Soňa



Dobrý den,

když začínám tento příběh psát, mám husí kůži z představy, co se mohlo stát.

Po jednom večírku začátkem jara, jsem šla sama domů. Neměla jsem strach, jen nejprve divný pocit, že je někdo za mnou. Začala jsem se pořád častěji otáčet, ale jen jsem slyšela kroky a dech, ale nikdo nikde. Začala jsem zrychlovat a utíkat, cesta vedla kolem řeky a silnice. Po chvíli jsem nakonec někoho viděla, šla jsem přes osvětlený most, tedy utíkala. Měla jsem dvě možnosti, buď podél osvětlené silnice nebo za mostem zatočit do černé uličky podél řeky s vysokými staletými stromy.

clanky_zbozi_TarotTajuplnehoLesa.jpg Tarot tajuplného lesa
Tyto nádherné tarotové karty popisují cestu do skrytého lůna přírody! Toto záhadné a kouzelné místo ovšem může být schováno v duši každého z nás! Na přední straně karet je vyobrazená každá Arkána barevně a na zadní straně černobíle.


Fotolia_tajemny_pribeh_Sona_1.4.13.jpg.jpgKaždý by zůstal na silnici, ale uviděla jsem něco jako světýlko a utíkala jsem do tmy za ním a za mnou stále ten dech a kroky...světýlko bylo za obrovským vzrostlým stromem...už jsem nemohla, strom byl asi dva metry dolů ze stráně k řece. Potichu jsem se dostala ke stromu, světélko zmizelo, lehla jsem si za strom a třásla se strachy. Jen jsem slyšela ten dech, šum v trávě kolem stromu. Najednou ticho a kroky se vzdalovaly.

Vše trvalo za stromem asi deset minut...celá věčnost...ještě další dvě hodiny jsem tam ležela, než půjde někdo okolo. Dočkala jsem se a děkuji světélku za cestu k bezpečí. Nikdo by tam tou cestou ve tmě nešel, ale najednou to bylo největší bezpečí.

Děkuji Soňa

JAKÉ JSOU VAŠE ŠANCE NA ÚSPĚCH? Odpověď najdete v mých Tarotech! Kartářka Hanka. Tel.: 906 701 701!

daniela_pribehy.jpgZodpověděla poradkyně Daniela, specialistka na Andělské kontakty:

Zdravím Vás paní Soňo a děkuji za tajemný až strašidelný příběh.

Ne nadarmo se říká, že každý máme svého strážného anděla. Paní Soňo, jsou věci mezi nebem a zemí, které občas neumíme „materiálně“ vysvětlit. Můžete si pojmenovat své světýlko, jak chcete nebo jak se Vám líbí, ale věřte, že Vám přišla pomoc „shůry“. Občas se stává, že nad námi drží ochranu energie někoho z předků. Může se jednat o někoho, kdo Vás v minulosti měl moc rád, každopádně tato „energie“ Vás v danou chvíli zachránila a vyslyšela přání, aby někdo touto temnou cestou šel, a Vy jste se v bezpečí dostala domů.
Udělal jste dobře, že jste svému světýlku poděkovala, věřte, že Vás bude doprovázet na každém kroku, ale samozřejmě to neznamená, že byste měla více hazardovat :o).

Milá paní Soňo, až spolu budeme hovořit, můžeme se společně podívat, odkud Vám přišla pomoc a kdo nad Vámi drží ochrannou ruku. Budu se těšit.

S pozdravem Daniela

Další Astročlánky

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.