Home - Články - Záhadná žena! Nebezpečí v rodině? - Jiřina, 59 let, Strakonice

Záhadná žena! Nebezpečí v rodině? - Jiřina, 59 let, Strakonice

sdílet článek na facebooku
vloženo 19. 5. 2013
Záhadná žena! Nebezpečí v rodině? - Tajemný příběh - Jiřina, 59 let, Strakonice



Dobrý den.

Již jsem vám jednou psala (jak se přišel se mnou rozloučit Karel Svoboda a za půl roku mi zemřel manžel).

Včera se mi zdál opět velmi zvláštní sen.
Musím předeslat, že žiji v našem domě se svým synem a jeho přítelkyní, s níž máme poněkud napjatý vztah. Ve snu se mi zjevil můj zesnulý manžel a měli jsme spolu nějakou výměnu názorů, trochu nepříjemnou, ale obsah si nepamatuji. Vše se odehrávalo v bytě, kde jsme spolu dříve bydleli a teď tam žijí mladí. Po výměně názorů manžel řekl, že jde do hospody na pivo (jak to většinou dělával). Odešel a v bytě se udělala tma.

clanky_zbozi_salamounuvKlic.jpgŠalamounův klíč
Tento složitý a propracovaný amulet představuje ochranný magický kruh proti jakýmkoliv lidským obavám. Rozvíjí v nás odvahu a všechny zlé duchy drží v bezpečné vzdálenosti! Z tohoto důvodu se tento amulet perfektně hodí pro osoby, které se cítí pronásledovány.


Chtěla jsem rozsvítit, ale nešlo to, vypínače nefungovaly. Šla jsem opatrně ven, protože jsem se tam bála a když jsem otevřela vchodové dveře, venku bylo krásně, bylo po bouřce, svítilo slunce a okolo domu tekla ještě po dešti krásně průzračná voda, že bylo pod ní všechno vidět. Fotolia_tajemny_pribeh_Jirina_20.5.13.jpg.jpgKdyž jsem se otočila zpět, zdálo se mi, že se někdo skrývá za dveřmi na chodbě. Dostala jsem strach, přesto jsem ke dveřím šla a pomalu je otevírala. Cítila jsem, že tam opravdu někdo je a začala jsem ho přitlačovat dveřmi ke zdi. Vypadla odtud nějaká žena, která mi řekla něco ošklivého a já jsem se na ni vrhla a začala jsem se s ní prát. V tom okamžiku jsem se probudila, srdce mi ještě bušilo a ten strach jsem ještě pořád měla v sobě.

Můžete mi prosím vysvětlit, co ten sen znamenal? Chtěl mě třeba můj manžel varovat před "skoro snachou" nebo to znamená úplně něco jiného?

S pozdravem vaše čtenářka Jiřina

MÁTE RODINNÉ PROBLÉMY? Ráda vám citlivě poradím, jak je vyřešit! Tel.: 906 701 701! Paní Klára


klara_pribehy.jpgZodpověděla poradkyně Klára, specialistka na výklad karet a numerologický rozbor:

Hezký den milá Jiřinko,

Ano, ten sen je varovný a zároveň upozorňuje, že je třeba udělat určité změny v myšlení, v přístupu, ve vztazích kolem Vás a to včetně "snachy".
Zároveň je tu, že Vás někdo může zklamat a může se jednat právě o "snachu" - na podrobné rozebrání bych pak prosím potřebovala datumy narození. Také se tu ukazuje nějaký důvod k nespokojenosti a dobrá a špatná zpráva.

Je tu omezení a zároveň potenciál k osvobození. Podaří se Vám uvolnit se z omezení. Hádky a nedorozumění se podaří na základě změny odklidit z cesty pryč a Vy konečně můžete udělat krok vpřed. Přijde k Vám tvůrčí energie a inspirace, nadšení. Důležitá je disciplína a priority. Vše podrobněji probereme v soukromí, jen potom poprosím, ty data narození.

Přeji Vám hodně štěstí a úspěchů na Vaší cestě životem,
kartářka Klára.

Další Astročlánky

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.