Home - Články - Vztahy a ponorka v karanténě – podle znamení

Vztahy a ponorka v karanténě – podle znamení

vloženo 10. 5. 2020
čas čtení: 5 minut

Vztahy a ponorka v karanténě – podle znamení

Podepsal se dlouhý pobyt doma na vašich vztazích? Poradíme vám, jak si poradit s ponorkovou nemocí podle znamení!

sdílet článek na facebooku

Beran
Berani mají horkou hlavu, takže důležité pro vás je naučit se nevybíjet si vztek na svých nejbližších. Váš partner přece nemůže za to, že máte problém v práci, a finanční potíže teď máme snad všichni, dělat za to doma křik ničemu nepomůže. Najděte si jiný způsob ventilace napětí, nemusí to být zrovna boxovací pytel, ale třeba hlasitá hudba do sluchátek.

Býk
I když sedíte doma, jste pořád stejní workoholici, takže spíš nesedíte, ale pořád něco děláte. A to může po nějakém čase začít jít vašemu protějšku už docela na nervy. Nechápete, co je na tom špatně, když se snažíte pospravovat všechno, na co nebyl čas, a dohnat zameškané plány. Ale vězte, že vaši polovičku by potěšilo více relaxace a nicnedělání.

Blíženci
Při omezených společenských možnostech trpí vaše potřeba povídat si s lidmi, a tak samozřejmě o to více toužíte sdílet své myšlenky s vaším milým protějškem. Ale přestože od začátku se vám líbilo si spolu povídat, všeho je někdy příliš, a co se týče filosofických debat, jen málokdo s vámi udrží krok. Proto se nezlobte, když utne vaše rozhovory o nesmrtelnosti chrousta!


Rak
Být doma vás baví, a docela si domácí pohodu užíváte, protože máte alespoň konečně čas si to u vás hezky zútulnit, a pokud máte malé děti, pak je pro vás neocenitelné, že jste celá rodina pohromadě. Váš protějšek však nejspíš potřebuje více vycházek než vy, tak se za to na něj nezlobte a dopřejte mu občas se projít někam ven o samotě a vyvětrat si hlavu.

Lev
V domácí izolaci vám po čase začíná chybět, že nejste centrem pozornosti a nemáte se komu předvést se svými schopnostmi. Ve vašich snech sklízíte neustálý obdiv od vaší polovičky, což však po dlouholetém vztahu nemusí už být v realitě pravdou. Zkuste si uvědomit, že některé zbytečné výměny názorů jsou spíš o tom, že vám chybí více pozornosti!

Panna
Fláká váš partner poctivé mytí rukou nebo dokonce nošení roušky? Setkává se s lidmi více, než je podle vás bezpečné, a chodí na místa, kde mu hrozí nákaza? Přesně toto jsou zřejmě nejčastější příčiny vašich neshod. Jak Panny berete hygienu a bezpečnost opravdu poctivě a pedantně, ale uvědomte si, že jen málokteré znamení s vámi udrží krok!


Váhy
Jste klidná povaha a neradi se hádáte, takže u vás to je nejspíš ta druhá strana, kdo občas vyvolává dusno. Na druhé straně máte některé pevné zásady, a z těch neslevíte, přestože ve většině věcí jste ochotni ke kompromisu. Ve zvládání ponorky patříte mezi ty šikovnější, ale i po vás to občas chce značnou dávku trpělivosti a tolerance!

Štír
Máte značnou trpělivost a psychickou odolnost, takže toho snesete opravdu hodně, aniž byste vybouchli. Ale jak je o vás Štírech známo, na křivdy nezapomínáte, a když se to ve vás nastřádá, pak se odhodláte i k rázným krokům. Ale v této situaci by neuškodilo trochu více shovívavosti a pochopení, vždyť váš protějšek to nemyslí nijak zle.

Střelec
Ani v dobách izolace nezapřete svoji potřebu svobody, takže rozhodně nelze říct, že byste byli s partnerem nonstop – ať už se mu to líbí nebo nikoliv. Vaše osobní izolace od ponorkové nemoci může vypadat jako osamělý výlet do přírody nebo večer u počítače se sluchátky na uších. Ale nezapomínejte, že právě toto možná jde vaší lásce na nervy nejvíc!


Kozoroh
Ať už to přiznáte nebo nikoliv, potrpíte si na společenský status a na to, jak působíte na lidi ve vašem okolí. Když jste však zavřeni doma jen se svým partnerem nebo nejbližšími, toužíte, aby i zde všechno vypadalo hezky a dokonale, a měli jste dobrý pocit, že je všechno jak má být. Někdy ovšem není na škodu říct nahlas a otevřeně, co vám vadí a co vás trápí!

Vodnář
Tyto dny, kdy není zas tak moc možností co dělat, dávají ještě větší rozlet vaší fantazií než obvykle. Přímo hýříte novými nápady do budoucna a potřebujete je s někým sdílet, ale váš protějšek nejspíš neprojevuje tak valné nadšení, jak byste chtěli, a pak přichází hádky. Ale ruku na srdce, kolik z těchto nápadů a plánů opravdu budete mít čas realizovat?

Ryby
Jste poklidná duše a konflikty jsou vám proti srsti, proto se jim snažíte vyhýbat, jak to jen jde. Oceňujete totiž domácí harmonií – tam, kde chybí, se jen stěží budete cítit dobře, a křik nebo hněv vás vyčerpává. Ale pozor, protože problémy nelze zametat pod koberec donekonečna a někdy je zkrátka potřeba si o nich otevřeně popovídat!

|<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.